Şimdi Ara

İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR.. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
6
Favori
11.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir oyunun az bulunan ogesi icin boyle bir para vermek istemek mantikli mi?

para verip aldi diyelim nedir mutlu edecek olan?

hic anlayamayacagim sanirim, suan olaya normal gozlere bakanlara teknolojiden anlamayan dedeler gibi gozukuyorumdur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

cs go çok az oynadım kutu kırdırma filan bilmem. sizce para basmaya değer mi ? şöyle 100 kasa filan alsam harcadığım parayı çıkarır mı kar eder miyim arkadaşlar ?

Değmez 100 kutu da açsan 1000 kutu da açsan şansın varsa düşer. Ben 2 kutu da düşürdüm mesala
  • Beyler Türkiye'den çok para yatıramayan oldugu için fiyatlara şaşırmanız normal.Bildiğin şuan en pahalı item st karambit cw fn 50.000 dolar teklf aldı satmadı . Ondan sonra hatıra Jw imzalı dragon lore 35.000 dolar :) ,Yani bu 3000 -5000 dolarlar hiç birşey çok normal . O yüzden şaşırmayın nice itemler var bilmediğimiz 30 - 40 bin belki daha fazlasına satılan ^^

Kennys imzalı bir dragon lore için şimdiden daha kutudan çıkmadan 100 bin dolara alırım diyenler var :D
  • Oha valla hayırlı olsun canım kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1242

Beyler Türkiye'den çok para yatıramayan oldugu için fiyatlara şaşırmanız normal.Bildiğin şuan en pahalı item st karambit cw fn 50.000 dolar teklf aldı satmadı . Ondan sonra hatıra Jw imzalı dragon lore 35.000 dolar :) ,Yani bu 3000 -5000 dolarlar hiç birşey çok normal . O yüzden şaşırmayın nice itemler var bilmediğimiz 30 - 40 bin belki daha fazlasına satılan ^^

Kennys imzalı bir dragon lore için şimdiden daha kutudan çıkmadan 100 bin dolara alırım diyenler var :D

Aynen öyle opskins gibi sitelerde 3500$ aşağıya bu item yok ben hatta biraz indirimli koydum. Zaten takas gününe kadar Türkiye'den bu fiyatı veren olmazsa opskinsden 3400$ koyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Oha valla hayırlı olsun canım kardeşim

Teşekkür ederim canım kardeşim.
  • Sat opskinsten milleti kurtar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Sat opskinsten milleti kurtar artık

1 martta satışa koyacağım İnşallah :)
  • Hadi hayırlısı dostum borçlarını temizledikten sonra bi çekiliş yaparsın forum ahalisine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Hadi hayırlısı dostum borçlarını temizledikten sonra bi çekiliş yaparsın forum ahalisine :)

Canınız sağ olsun hocam :) Çekilişin lafı mı olur.
  • Manyak mısınız?
  • Kardeş hayırlı olsun, borçlarını kapat. Kumar işi gibi buda dikkat et bir daha çıkar ayağına 300 500 TL kaybetme. (benim gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Malkoçoğlu Firar

Kardeş hayırlı olsun, borçlarını kapat. Kumar işi gibi buda dikkat et bir daha çıkar ayağına 300 500 TL kaybetme. (benim gibi)

Daha önceden de kutu açtığım için biliyorum hocam. Teşekkür ederim.
  • ben olsam sattıktan sonra 2-3 bin lirasını tekrar oyuna yatırırdım belki 2-3 tane düşer belli mi olur
  • Lan o parayla 3 ay ukraynada pasalar gibi yasarsin gidip oyuma basma sakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun,

bence bıçağı sat. gelip geçici bir heves her ne kadar enfes bir görüntüsü olsa bile. Resmen birikim yapabileceğin bir para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

ben olsam sattıktan sonra 2-3 bin lirasını tekrar oyuna yatırırdım belki 2-3 tane düşer belli mi olur

Borçlarım var ve sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum en fazla 100 lirasını basarım oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Lan o parayla 3 ay ukraynada pasalar gibi yasarsin gidip oyuma basma sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

hayırlı olsun,

bence bıçağı sat. gelip geçici bir heves her ne kadar enfes bir görüntüsü olsa bile. Resmen birikim yapabileceğin bir para.

Satacağım hocam tek düşüncem bu yönde zaten
  • kardeş bıçağının en ucuzu opskinsde 3400 dolar en pahalısı 7800 dolar ve 3 tane var aynı bıçaktan ben opskinsde satmanı tavsiye ederim zaten türklerden çok nadir çıkar o istediğin parayı verebilecek kişi. opskinsden de paranı nakite çevirip kartına aktarabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.