Şimdi Ara

İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR.. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
6
Favori
11.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sourman

kardeş bıçağının en ucuzu opskinsde 3400 dolar en pahalısı 7800 dolar ve 3 tane var aynı bıçaktan ben opskinsde satmanı tavsiye ederim zaten türklerden çok nadir çıkar o istediğin parayı verebilecek kişi. opskinsden de paranı nakite çevirip kartına aktarabilirsin

Takas banı biter bitmez 3300$ koymayı düşünüyorum kardeşim. % 10 opskins alsa bile iyi bir miktar elime geçiyor.
  • 5 dolar vererek premium üye ol 1 aylık opskinse o zaman %10 değil %5 kesiyor komisyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sourman

5 dolar vererek premium üye ol 1 aylık opskinse o zaman %10 değil %5 kesiyor komisyonu

Bu bilgiyi görmüştüm ama daha koyamadığım için çok kurcalamadım. Teşekkür ederim bilgilendirmen için hocam.
  • Geçen yolda bulmuştum bundan,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi knight olsa anlarım itemi olan ortalığın bi tarafına koyuyor da burda sadece görüntüsü değişiyor olay bu mudur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

aslında adamlar böyle itemler yaparak milleti oynamaya teşvik ediyor.

bana deseler 20 tl verirmisin o bıçağa değerini bilmesem vermezdim yani. sanal şeylerle millet kafayı yemiş valla. zevk dicek pek çoğunuz ama. ona o parayı vereceklere desem afrikaya 100 tl bağış yap yapmazlar. kendimize dönüp sorgulamak gerek valla

peki sen bu bıçağı almadığına göre afrikaya 100tl bağış yap bakalım . arkadaş ne çok akıl hocası olacak adam varmış . bu şuna benziyor ne gerek var mercedese 1m tl vermeye git bi el arabası al ona bin ayağını yerden kesiyo mu ? kesiyo . ben o bıçağa para verir miyim ? asla .
  • Vay arkadaş o nasıl dünya öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar in sahte olup/olmadigini anlama.

1- resimdeki kisinin kiyafeti olan kisma tirnaginizi surtun. eger tirtikliysa hissediyorsaniz - para gercektir.
    2- parayi isiga tutup, icindeki ipi kontrol edin. ipin uzerinde paranin degeri neyse onu okursunuz. ornegin " 50 USD " seklinde gozukur
    3- kalem kullanarak panin sahte olup olmadigini anlarsiniz. bunun ozel kalemleri var. cizdiginizde renk degismiyorsa gercek, siyahlasiyorsa sahtedir.
    4- parayi burusturup bekleyin. eger yavas yavas acilirsa "gercek", acilmaz ve oyle kalirsa sahtedir. standart kagit misali.
    5- tam tarihini hatirlamiyorum ama 1990 yili veya oncesinin $100 lik banknotlarindan uzak durun. uzerinde ip vs yok. sahte gercek anlayamazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

Dolar in sahte olup/olmadigini anlama.

1- resimdeki kisinin kiyafeti olan kisma tirnaginizi surtun. eger tirtikliysa hissediyorsaniz - para gercektir.
    2- parayi isiga tutup, icindeki ipi kontrol edin. ipin uzerinde paranin degeri neyse onu okursunuz. ornegin " 50 USD " seklinde gozukur
    3- kalem kullanarak panin sahte olup olmadigini anlarsiniz. bunun ozel kalemleri var. cizdiginizde renk degismiyorsa gercek, siyahlasiyorsa sahtedir.
    4- parayi burusturup bekleyin. eger yavas yavas acilirsa "gercek", acilmaz ve oyle kalirsa sahtedir. standart kagit misali.
    5- tam tarihini hatirlamiyorum ama 1990 yili veya oncesinin $100 lik banknotlarindan uzak durun. uzerinde ip vs yok. sahte gercek anlayamazsiniz.

Hocam bu değerli bilgiler için hem kendim hem arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Sanırım ben opskins üzerinden satacağım . Oradan gelen para 8000 üzerinde olacak. Arkadaşlar 8000 liraya bile şaşırırken doğal olarak bunun üstünü vermeleri biraz zor :)

• [Mb] kullanıcısına yanıt
    PAY-PAL tarzi odeme sistemlerinde donen dolandiriciliga dikkat.

Sistem su sekilde calisiyor. Siz satisinizi ebay vs uzerinden yapiyorsunuz ve PAYPAL vs. tarzi odeme kabul ediyorsunuz. Satmaya calistiginiz sey degerinden pahaliya satilabiliyor. Genelde fazla odemeyi kabul eden kisi birisinin paypal hesabini patlatmis ve harcama yapiyordur. Siz urunu gonderirsiniz(elektronik olarak) ve bakarsiniz ki hesabinizdan para geri cekilmis. eger paypal hesabinin sahibi uyanirsa banka araciligiyla odemeyi iptal ettirebiliyor.

Bu durumda paypal i aramak gerekiyor. Durumu izah etmek gerekiyor. Size delil soracaklardir. Satis yaptiginiza dair. en buyuk delil de Kargo irsaliyesi.

Genelde dolandiricilar yazilim tarzi seyleri email ile gonder derler. CD ye kaydedip gonderin. duygu somurusu yapabilir inanmayin ve kargoyla gondereceginizi soyleyin. elinizde belge olursa paypal size parayi oduyor.
  • quote:

Sistem su sekilde calisiyor. Siz satisinizi ebay vs uzerinden yapiyorsunuz ve PAYPAL vs. tarzi odeme kabul ediyorsunuz. Satmaya calistiginiz sey degerinden pahaliya satilabiliyor. Genelde fazla odemeyi kabul eden kisi birisinin paypal hesabini patlatmis ve harcama yapiyordur. Siz urunu gonderirsiniz(elektronik olarak) ve bakarsiniz ki hesabinizdan para geri cekilmis. eger paypal hesabinin sahibi uyanirsa banka araciligiyla odemeyi iptal ettirebiliyor.

Bu durumda paypal i aramak gerekiyor. Durumu izah etmek gerekiyor. Size delil soracaklardir. Satis yaptiginiza dair. en buyuk delil de Kargo irsaliyesi.

Genelde dolandiricilar yazilim tarzi seyleri email ile gonder derler. CD ye kaydedip gonderin. duygu somurusu yapabilir inanmayin ve kargoyla gondereceginizi soyleyin. elinizde belge olursa paypal size parayi oduyor.

Hocam durum şöyle opskins'de satılan itemlerin parası direk paypala yüklenmiyor. İlk olarak opsskins hesabına aktarılıyor para sonra ben istersem paypalıma aktarıyorum.

Böyle bir durumda sanırım sizin bahsettiğiniz şeyi yapamaz doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Mb] -- 27 Şubat 2016; 1:26:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NurullahGüney

quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

aslında adamlar böyle itemler yaparak milleti oynamaya teşvik ediyor.

bana deseler 20 tl verirmisin o bıçağa değerini bilmesem vermezdim yani. sanal şeylerle millet kafayı yemiş valla. zevk dicek pek çoğunuz ama. ona o parayı vereceklere desem afrikaya 100 tl bağış yap yapmazlar. kendimize dönüp sorgulamak gerek valla

peki sen bu bıçağı almadığına göre afrikaya 100tl bağış yap bakalım . arkadaş ne çok akıl hocası olacak adam varmış . bu şuna benziyor ne gerek var mercedese 1m tl vermeye git bi el arabası al ona bin ayağını yerden kesiyo mu ? kesiyo . ben o bıçağa para verir miyim ? asla .

benim yaptığım hayırları vs bilemessiniz. ben mercedese vs 1 2 verenlerle farklı bişe bu olmayan sadece oyunda gözüken hiç bir amacı olmayan şeye verilen paraya tepkimi getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

quote:

Hocam durum şöyle opskins'de satılan itemlerin parası direk paypala yüklenmiyor. İlk olarak opsskins hesabına aktarılıyor para sonra ben istersem paypalıma aktarıyorum.

Opskins bu konudaki en güvenli sitelerden birisi. Belkide en iyisi. Bu zamana kadar 17 bin dolar üzerinde item sattım hiç sorun yasamadım. Opskins bakiyenden kendin cashout yapıyorsun ve sorunsuz paypalına geliyor.

• [Mb] kullanıcısına yanıt
    Ilk mesajim sahte dolari nasil ayirt edebileceginiz icin puf noktalari.bircok kisi de bunlari bilmez. diger mesajimda ise cok yaygin olan dolandiriciliktan bahsettim. bu dolandiricilik da ebay uzerinde donuyor. paypal ile yapiliyor.

Benim derdim icine kurt dusurmek degil yanlis yorumlama. sadece genel anlamda seni ve bu mesajlari okuyanlari bilgilendirmek icin.
  • adem-123 kullanıcısına yanıt
    ama sen bıçağa o kadar para veren adamın hayırlarını vs bilirsin demi ? 2. si bu itemin oyunda olması hiçbir işe yaramadığı anlamına mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

quote:

quote:

Opskins bu konudaki en güvenli sitelerden birisi. Belkide en iyisi. Bu zamana kadar 17 bin dolar üzerinde item sattım hiç sorun yasamadım. Opskins bakiyenden kendin cashout yapıyorsun ve sorunsuz paypalına geliyor.

İçimi rahatlattınız hocam teşekkür ederim .

• quote:

Ilk mesajim sahte dolari nasil ayirt edebileceginiz icin puf noktalari.bircok kisi de bunlari bilmez. diger mesajimda ise cok yaygin olan dolandiriciliktan bahsettim. bu dolandiricilik da ebay uzerinde donuyor. paypal ile yapiliyor.

Benim derdim icine kurt dusurmek degil yanlis yorumlama. sadece genel anlamda seni ve bu mesajlari okuyanlari bilgilendirmek icin.

Hocam olur mu öyle şey yazdıklarını dikkatle okuyorum ve önemsiyorum. Burada beni düşünüp zaman ayıran bütün arkadaşlarımızın düşüncesi benim için çok önemli.

İçime kuşku düşmedi. Aksine sizin böyle uyarı dolu mesajlarını görünce mutlu oluyorum. Bir çok kişi de sizin bu yazdıklarınızdan faydalanacaktır. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

quote:

quote:

İçimi rahatlattınız hocam teşekkür ederim .

Forumdan kimse almaz o bıcagı. Ancak Opskins de gider yada keye verip direk key satabilirsin. Yalnız opskinsden satarsan aman premium üyelik alıp sat. %5 le %10 komisyon arasında büyük masraf olur :)

• Hayırlı olsun muazzam bir drop. inşallah opskins'den sorunsuz bir şekilde satıp parasını çatır çutur yersin yada borçlarını kapatırsın

Bu bıçaga bu para verilir mi diyenler için not: Arkadaşlar bu zevk meselesi konuyu kirletmeyin. Bu bıçagı 10 000 TL 'ye alan adam aylar boyu oynadıktan sonra bile hiç zarar etmeden bu bıçağı tekrar satabilir. Ayrıca sponsorlar bu tür bıçakları alıp yayıncılarına ya da oyuncularına ücretsiz veriyor. Kısaca siz boşverin derdi tasası size kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjin -- 27 Şubat 2016; 15:33:08 >
  • ünlü streamerlardan itemi parçalayabilirsin hayvani bi envanterin olur sonra rulet falan oynayarak katlarsın :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.