Şimdi Ara

İlk binde olup matematik öğretmenliği yazmak saçmalık mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, yazacaksanız bu ihtimali düşünmek zorundasınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekşi sözlük
    2019 ağustos sözleşmeli öğretmen ataması rezaleti
    https://eksisozluk.com/2019-agustos-sozlesmeli-ogretmen-atamasi-rezaleti--6127142

bu batı ataması önceden bu denli yokmuş çoğu öğretmen isyanda
    okuyun derim

2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erayeksn -- 22 Eylül 2020; 23:36:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erayeksn E kullanıcısına yanıt
    Kendi profilinin linkini koymuşsun hocam.

• hay aksi hocam editledik

• Xakler kullanıcısına yanıt
    ben de şunu merak ediyorum mesela seviyesi yüksek bir öğrenciye ders verirken eğer soru çözümü yapıyorsan çözemediğin soru oluyor mu? bu durumlarda karşıdaki öğrencinin güveni azalabilir sonuçta. özel ders almak ya da vermek gibi bir amacım yok sadece meraktan soruyorum

• Bir öğretmen olarak yazıyorum.

seviyorum, özel devlet aramam yaparım diyorsan başka!

çok seviyorum, öyle geliştiririm ki kendimi kolejler havada kapar diyorsan ayrı.

ama sadece okumak için yazıyorsan, kpps ile dandik bile olsa bir okula atanırım alır maaşımı yatarım diyorsan hiç ama hiç yazma. Çünkü, kpps kazanmak, hele ki matematikçiler için(ortaöğretim matematik bir nebze daha iyi, kolay) ölüm. İkincisi kpps ile bitmiyor, mülakat var. üçüncüsü mülakat ile de bitmiyor, güvenlik soruşturması var. Hepsini geçtim en önemlisi, olmazsa olmazı, acaba kaç kadro açılacak, sen kaç puan alacaksın vs vs kısmı var.

Türkiye'de geleceğin mesleği malesef yok. Her şey anlık olarak değişiyor. Bu yüzden çok iyi düşünmek ve ona göre geleceği planlamak gerekiyor.
  • YolculukZamanı Y kullanıcısına yanıt
    Öğretmen tatili 1 temmuzda başlar 1 eylülde biter! Hafta sonu ve resmi tatiller sadece öğretmenler için geçerli değil tüm kamu kurumlarında çalışan memurları kapsar.
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Hocam güvenlik soruşturması tüm memuriyetlerde var sanırım artık. Ben yüksek puan alınırsa mülakat haricinde pek sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ama mülakatın kendi çok büyük sorun tabii.

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Aksini iddia etmedim .d

• benim hocamın yaptıgı sey (odtü mat) su anda kendisi deli gibi ozel ders veriyor iki farklı kurumda calısıyor.

• Sırf mülakatı var mülakatı var deyipte bölüme olumsuz bakmak bir garip geliyor bana

Yahu sen öğretmen olucaksın hangi branşı okursan oku
    sana sordukları sorulardan bilgi ve becerini ölçücekler konuşma kabiliyetin diksiyonun yeterli mi diye

Bunun olması gerekli değil mi sence de

• Erayeksn E kullanıcısına yanıt
    Sen gerçekten konuşma kabiliyetini filan ölçtüklerini düşünüyorsan, yanılıyorsun. KPSS puanının aynısı yuvarlayarak veriyorlar.Yani herkes mi aynı yeterlilikte diksiyon konusunda?

Kaynak:
    personel.meb.gov.tr
    2020 Haziran Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları ve Taban Puanlar
    http://personel.meb.gov.tr/www/2020-haziran-sozlesmeli-ogretmen-atama-sonuclari-ve-taban-puanlar/icerik/1108
    (Kurum bazlı taban puanları inceleyebilirsin)

Mülakatın amacı genel görüşe göre ve yeni atanan öğretmenlerin düşüncelerine göre FETÖ'cüleri tespit edip uzaklaştırmak. Ama ya o mülakattakiler keyfine göre elerlerse? Yapacağın hiçbir şey yok.Buradaki en önemli konu mülakat güvenlik soruşturmasına göre yapılıyorsa mülakat neden var? Zaten MEB'deki yetkililerde buna cevap veremiyor.

Kaynak:https://www.mymemur.com.tr/ogretmen-mulakatinda-kpss-ile-ayni-puan-verilecek-o-zaman-mulakat-neden-var-109834h.htm

• öğretmen olup devlete atanmak artık salaklık

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz? Atanmaya kadar olan zorluklar hakkında mı yoksa öğretmenlerin bu nesile "çoban" olarak hizmet etmesinden dolayı mı?

• Hocam ankarada ozel ders olmus 200-250 tl adam en buyuk resmi goruyor

• hocam ben manisada bi ilçedeyim sevgilimin özel ders aldığı hoca hiç bir kurumda çalışmıyor 150 Tlden ders veriyor günde 10 tane veriyormuş ortalama gerisini sen düşün :D benim 12de okuldaki öğretmenimin aynı ilçede mat kursu vardı oradan baya para kazandığını söylüyordu fakat okul idaresi sıkıntı çıkartıp orada derse girmesini yasakladı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.