< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exatlon21 -- 29 Ağustos 2020; 18:27:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exatlon21 -- 29 Ağustos 2020; 18:27:4 > |
Asla katılmıyorum tuş hatası(?) demek kaçıştır.
Defalarca kontrol edilebilirdi, hangimiz yapmadik bunun bini , üc bini beş bini yok. Bu kadar insan eşşek değil , açıkta kalmamak için sıralamasının çok altında yerleri alt sıralara koyanlar da var. Ömrünün sonuna kadar lastikcide çalısacak denilerek duygu sömürüsü yapılmış. Ek tercih ile bir böiüme yerleşip 1 sene sonra merkezi ile istedigi bölüme geçebilir. Ömrünün sonuna kadarlık bir durum yok. |
Ne gibi bir yardım bekliyormuş acaba? Ek kontenjan mı açsınlar? Gider insan kontrol eder. Ayrıca ne bu duygu sömürüsü anlamadım. Seneye mypyle geçer istediği yere. Bu 1 senede ne yapacağı ona kalmış artık.
|
ne desteği ya neyapmasıni bekliyorsun ösymin dur tamam seni odtüye yerleştirecez demesinimi ?
|
Ben 20 defa kontrol ettim herif kendi bile uğramamış
|
Yazık olmuş ama maalesef yapacak bir şey yok. İnsan bir kere kontrol etmez mi? Ek yerleştirme ile boş kalan bir yere yerleşip myp ile yatay geçiş dener, 1 sene gecikmeyle bölüme girer. Devlet böyle bir imkân tanımış.
|
Kimsenin günahına girmiyim ama
Nuriye kalkmaz vol2 gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 29 Ağustos 2020; 23:28:8 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Ağustos 2020; 1:38:11 > |
|
|