Şimdi Ara

İLK BİNE GİRİP YERLEŞEMEMEK + LİNKLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmeninin yanlış tercih yapması nedeni ile öğretmen hatalı olarak ilk 1000'e girmiş olan bir kardeşimiz ceremesini çekiyor. Ek tercih yapacak olanlar temkinli olun derim.

HABER LİNKİ:https://www.sondakika.com/haber/haber-izmir-turkiye-de-ilk-bine-girdi-universiteye-13552544/

NOT: BU KONUNUN AÇILMA SEBEBİ HABERCİLİK YAPMAK DEĞİL SADECE ''EK TERCİHLER'' İÇİN DİKKATLİ OLMANIZI SAĞLAMAKTIR. NE KADAR KESİN GÖZÜ İLE BAKSANIZ DA KONTROL EDİN DERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exatlon21 -- 29 Ağustos 2020; 18:27:4 >

• Asla katılmıyorum tuş hatası(?) demek kaçıştır.
    Defalarca kontrol edilebilirdi, hangimiz yapmadik bunun bini , üc bini beş bini yok.
    Bu kadar insan eşşek değil , açıkta kalmamak için sıralamasının çok altında yerleri alt sıralara koyanlar da var.
    Ömrünün sonuna kadar lastikcide çalısacak denilerek duygu sömürüsü yapılmış. Ek tercih ile bir böiüme yerleşip 1 sene sonra merkezi ile istedigi bölüme geçebilir. Ömrünün sonuna kadarlık bir durum yok.
  • Ben 20 defa kontrol ettim herif kendi bile uğramamış
  • İnşallah destek olurlar arkadaşa.
  • Red Resonator kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş hatalı zaten fakat şunu da unutmamak lazım ki ilk 1000'e giren adamda oluşan rahatlık çok farklı bir şeydir bence. Kesin gözü ile baktığı için pek üstünde durmamıştır diye düşünüyorum. Tabi kişiden kişiye değişir.
  • ne desteği ya neyapmasıni bekliyorsun ösymin dur tamam seni odtüye yerleştirecez demesinimi ?
  • Asla katılmıyorum tuş hatası(?) demek kaçıştır.
    Defalarca kontrol edilebilirdi, hangimiz yapmadik bunun bini , üc bini beş bini yok.
    Bu kadar insan eşşek değil , açıkta kalmamak için sıralamasının çok altında yerleri alt sıralara koyanlar da var.
    Ömrünün sonuna kadar lastikcide çalısacak denilerek duygu sömürüsü yapılmış. Ek tercih ile bir böiüme yerleşip 1 sene sonra merkezi ile istedigi bölüme geçebilir. Ömrünün sonuna kadarlık bir durum yok.
  • Ne gibi bir yardım bekliyormuş acaba? Ek kontenjan mı açsınlar? Gider insan kontrol eder. Ayrıca ne bu duygu sömürüsü anlamadım. Seneye mypyle geçer istediği yere. Bu 1 senede ne yapacağı ona kalmış artık.
  • Yazık olmuş ama maalesef yapacak bir şey yok. İnsan bir kere kontrol etmez mi? Ek yerleştirme ile boş kalan bir yere yerleşip myp ile yatay geçiş dener, 1 sene gecikmeyle bölüme girer. Devlet böyle bir imkân tanımış.
  • Kimsenin günahına girmiyim ama

Nuriye kalkmaz vol2 gibi
  • ben 1264 say yaptım ve en son odtü pc yazdım çıkmadı ve pişman oldum sizce odtü ee ve boun makine boş kalma ihtimali nedir
  • refine1e kullanıcısına yanıt
    Kontenjanlar zaten yayınlandı. İki bölüm de dolu. Ek tercihle bir yere yerleş sonra merkezî yatay geçiş yap.
  • Sınava geç kalana acırım ama buna acımam.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    hocam mesela ben 5 binden alan bir yere yerleştim ek tercih ile, hazırlık okuduğum sırada merkezi yatay geçiş ile odtü ee ye "kesin" olarak girebilir miyim ? çünkü okuduğuma göre üniversiteler kontenjan açmak zorundalarmış. Bilgilendirirseniz şok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 29 Ağustos 2020; 23:28:8 >
    Rastgele bölüme gir yatay geçiş yap
  • alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    hocam işte geçiş yapabileceğim %100 kesin mi ya o bölümde kalırsam o zaman ne olacak
    Yks puanın yetiyorsa ve ort yetiyorsa kesin
  • hocam sahsen tireliyim ve bu olay ne yazik ki komik

arkadasim taniyordu duyunca oha bu cocuk nasil ilk 1000e girdi dedi hatta (sozel)

neyse bu cocuk garanti olsun diye gidip okulundaki rehber öğretmenine yaptırmış. Yahu ilk 1000e girmişsin , insan bakar bi kontrol eder. Maalesef hata kişide

isin daha komigi yorumda siyasiler ilgilenmedikleri icin sitemlerde bulunmuslar (tire grubunda)

yahu adamlar napsin

uğraşmaya kalksalar herkesin siralamasi değişecek

anladigim kadariyla cocugun hic mezuna kalma gibi niyeti yok ek tercihle baska bir yere yerlesecek gibi

yatay gecis akillarina bile gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Ağustos 2020; 1:38:11 >
  • He gördüm onu adam akıllı tercih yapmak önemli
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazar bir yeri seneye geçer bir yere sıralaması iyi
  • İLK BİNE GİRİP YERLEŞEMEMEK + LİNKLİ

akli basinda olan birisi yorum yapmis sonunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.