Şimdi Ara

İLK BİNE GİRMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tyt fen bilimleri için palme alabilirim.

meb ders kitaplarını alabilmem imkansız. internetten pdf olarak bulursam bastırabilirim ancak.

mat-1, mat-2, geo-1, geo-2 içinse sadece 3-4-5 ve 3d yeterli olmaz gibi.

• irneryus kullanıcısına yanıt

bu sene değil de 2 sene çalışıp gireceksen olabilir. konuları ne kadar biliyorsun ?

• türkçem, sosyal bilgilerim çok iyi.

mat-1 orta seviyede.

fen bilimleriyse kötü.

edebiyat, tarih, coğrafya çok iyi. 35 netim vardı buradan.

mat-2 ise kötü, lti+ayt geo bilmiyorum zaten.

matta eyüpb, geoda kenan kara, fizikte altuğ güneş, kimyada kimya özel, biyolojide senin biyolojim tavsiyemdir. coğrafyada ise coğrafyanın kodları güzel, türkçede rüştü hocadan çalışmıştım

• hocam üstteki mesajları okumadıysanız istediğim okul ankara hukuk fakültesi.

son 2 yıldır 3200 küsuratlı bir sıralama ile kapatıyor ancak ne olacağı meçhul.

ben işi garantiye almak adına yerleştirme puanıyla en kötü 2000 civarında bir sıralama hedefliyorum. obp kırık da olsa fazladan sene kaybetmek istemiyorum. bunun için de tytde 95-100, aytde ise 65-70 arası net yetiyor.

önümüz yıla kadar bu mümkün mü? cevabınız zor ama mümkünse günde kaç saat çalışmak ve nasıl çalışmak gerekiyor?

cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim.

2 yıllık iyi bir çalışmayla kesinlikle yapılır. Hatta ilk 100 de yapılır 2 yıllık bir çalışmayla EA'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 31 Ağustos 2024; 0:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt

iki yıl boyunca nasıl bir yol, program izlemeliyim?

günde kaç saat çalışmalıyım?

kitap önerileriniz var mı?

zahmet buyurup bunlara da cevap verirseniz teşekkürlerimi sunarım.

https://forum.donanimhaber.com/bu-yilin-tum-tavsiye-konulari-mezuna-kalsam-ben-okusam-turkiye-18-si-tarafindan-ovuldu--145105972

Bu konuya bakabilirsiniz, hem program hem kitap tavsiyeleri var.

Ben iyi bir temelle (11. sınıfın başında 60-75 arası yapacak şekilde) 2 yıl boyunca günde kemiksiz 4-5 saat çalışarak 7. olmuştum, bu toplam 3000-3500 saat yapıyor sanırsam. Buradan kendinize bir hesap yapabilirsiniz.

Ancak ders çalışmaya saat anlamında bakmaktansa öğrenme anlamında bakılmalı. Hiçbir zaman kolay, çözebileceğiniz sorulara yönelmeyin, her zaman şu anki yapabileceğinizden bir tık zor olan soruları/denemeleri/soru bankalarını çözmeye çalışın. Bu soruları iyice özümleyin, çözümlerine bakmadan en az iki üç kere kendiniz çözmeye çalışın. Böylece öğrenme hızını maksimize etmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 31 Ağustos 2024; 14:6:49 >

çok faydalı gerçekten.

emeğinize sağlık. iyi akşamlar.

Hocam soruyu çözemeyince ne kadar uğraşıyordunuz çözümüne ne zaman bakıyordunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam aynı gün içerisinde 1-2 kez tekrardan bakıyordum, hâlâ olmadıysa yarın/o konuya çalıştığım başka bir gün bakıyordum onlara. O zaman da çözemiyorsam artık bakmanın zamanı gelmiştir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.