Şimdi Ara

İLK BMW'MİZ ve AİLEMİZ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
8.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu son konularla birlikte bende bir BMW sempatizanlığı başladı sanırım. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayırlısı olsun güle güle kullanın liseli arkadaşım.
    Fluence niyetiyle gidip BMW'nin giriş seviyesi bir aracıyla gelmek de ilginç olmuş :)
    1.16i hem benzinli olması hem de giriş seviyesi olması nedeniyle pek ilgimi çekmiyor. Ona vereceğim parayla yine benzinli iyi donanımlı SUV alabiliyorum.
    Demek ki kafanızda bir araç sınıfı oluşmamış o yüzden 1.16i ye tav olmuşsunuz demek ki çok büyük arabaya ihtiyacınız yok. 3.20d derdim ben yine de.
  • Güle güle kullanın. Yakıt sarfiyatı hakkında bir malumatın var mı?
  • Hayırlısı olsun..
  • Öncelikle hayırlı olsun. Yorumları okumadım ama şu anda bedava verseler binmem o arabaya. Yanlış anlaşılmasın arabayı sevmediğimden değil benzin 4tl olduğundan. Satış görevlisi satış konusunda profosyonelmiş diyebiliriz zira vw'e gittiğiniz direk bu araç bir depoyla bukadar gidiyor diye başlıyorlar cümleye. Bu devirde arabayı uçurmaya kaçırmaya gerek yok teknoloji neredeyse hepsinde standart.

Kesinlikle markacılık yaparak algılamayın yorumumu uzun vadede benzine yatıracağınız para bmwyi 5e katlayacak. Tabiki herkesin ekonomik durumu farklı ama almak problem değil alıpta kapısının önünde arabası yatan çok insan tanıyorum.

Kazasız belasız sürüşler tekrar hayırlı olsun
  • Öncelikle hayırlı olsun

1.16 bizde anneme alacaktık çok önceden daha ilk çıktığı zamanlar 2004-2005 miydi neydi Honda HR-V aldık hem daha yüksek hem daha az yakıyor diye ama 1.16 nın 10 numara araç olduğu gerçeğini değiştirmez

alakası yok ama bende RX-8 e kafayı takmış durumdayım tek sorunu yağ yakımı yani motorun ömrü çabuk dolabiliyor diyorlar ama 100 bin km yaparsn adam gibi kullansan 8 milyarda veririm yen motorum olur nolacak (fikirlerr?)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpello

Öncelikle hayırlı olsun

1.16 bizde anneme alacaktık çok önceden daha ilk çıktığı zamanlar 2004-2005 miydi neydi Honda HR-V aldık hem daha yüksek hem daha az yakıyor diye ama 1.16 nın 10 numara araç olduğu gerçeğini değiştirmez

alakası yok ama bende RX-8 e kafayı takmış durumdayım tek sorunu yağ yakımı yani motorun ömrü çabuk dolabiliyor diyorlar ama 100 bin km yaparsn adam gibi kullansan 8 milyarda veririm yen motorum olur nolacak (fikirlerr?)

bende 200sx e kafayı takmış durumdayım ama bulamıyorum

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun

8 milyar verip motor yenileme işine hiç girme bence

1.4 TSI jetta al

• quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

1.4 TSI jetta al

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-rx-2011-mazda-rx8-inci-beyazzzz-4-000km-37682275/detay

JETTAY la bu aynımı şimdi kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

1.4 TSI jetta al

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-rx-2011-mazda-rx8-inci-beyazzzz-4-000km-37682275/detay

Şaka yaptım kızma hemen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

1.4 TSI jetta al

Şaka yaptım kızma hemen

yok estağfrullah çok aklıma takıldı bu araç ya paramda yok çok koyuyo be anca need for speedde kullanabilmek

• Ohoo bir Rx-8 hayranı daha. Giderek çoğalıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

Ohoo bir Rx-8 hayranı daha. Giderek çoğalıyoruz

çok mantıklı bi araç çünkü

• O hayranlardan biri de benim

• Herkesin yaşam tarzı farklı olduğu gibi beklentilerde farklıdır.Beni heyecanlandırmayan bir otomobil sizi heyecanlandırabilir olduğu gibi.

Araçtan çok benim, bu yaşta böyle gözlem ve konuyu bu şekilde anlatımına hayran kaldığımı söylemek isterim.

Hayırlı olsun, daha güçlü ve üst modellerinide sen alırsın artık.

• @fasilgibi

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Umarım daha iyileri sizin olur.

@Nike

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi aracın keyfini çıkartmak gerek. Umarım daha iyileri sizin olur.

@ozdek

Öncelikle hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Sanırım yanlış anlatmışım. Hem annemin hem babamın arabasını değiştirmek istiyorduk. Öncelikli olan babamın arabasıydı. Dizel+otomatik aradığımızdan dolayı FLUENCE ile ilgileniyorduk. Ancak kısmet ilk olarak anneme araba almakmış. Bizde 3.20d istiyorduk ama kısmet değilmiş.

@Şahbaba

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Araç rodajdan çıksın ozaman yakıt sarfiyatını yazacağım.

@lucadris24

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Umarım daha iyileri sizin olur

@elfmrt

Düşüncelerinize saygım sonsuz. Herkesin tercihleri kendinedir. Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Umarım daha iyileri sizlerin olur

@alpello

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Herkesin yaşam tarzı farklı olduğu gibi beklentilerde farklıdır.Beni heyecanlandırmayan bir otomobil sizi heyecanlandırabilir olduğu gibi.

Araçtan çok benim, bu yaşta böyle gözlem ve konuyu bu şekilde anlatımına hayran kaldığımı söylemek isterim.

Hayırlı olsun, daha güçlü ve üst modellerinide sen alırsın artık.

Tabiki herkesin ihtiyaçları beklentileri farklıdır. Benim için birçok duygu besleyen bir araç sizin için hiçbir şey ifade etmeyebilir.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Ayrıca hayırlı olsun dileğiniz içinde teşekkür ederim umarım daha iyileri sizin olur

• Hayırlı uğurlu olsun sana ve ailene. Herkesin de söylediği gibi kendini iyi ifade etmişsin tebrik ediyorum.

İnşallah yakıt tüketimi yüzünden babanla kavga etmezsiniz ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 3 Ocak 2011; 19:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL
    Hayırlı uğurlu olsun sana ve ailene. Herkesin de söylediği gibi kendini iyi ifade etmişsin tebrik ediyorum.

İnşallah yakıt tüketimi yüzünden babanla kavga etmezsiniz ilerde

Öncelikle hayırlı olsun dileginiz için teşekkür ederim. Umarim daha iyileri sizin olur ;)

Çok teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için. :)

Umarim etmeyiz.. :)
  • Umarım yakıtı seni üzmez.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.