Şimdi Ara

İLK BMW'MİZ ve AİLEMİZ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
8.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17
    Hakaret etmemiş yazdıklarınızın 30-50 yaş olgunluğunda belirtmiş diye düşünüyorum @çok bilinmeyenli denklem arkadaşın.

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın gayet iyi bir seçim kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....

Öncelikle hayırlı olsun dileginiz için teşekkür ederim. Kazasız belasız kullanacağız inşallah.

Eğer dediginiz gibi yazıdaki olgunluğu belirtmek isteseydi bence 'bu yazıyı 15 yaşındaki bir çocuk yazamaz' gibi keskin bir cümle kullanmazdı. Ben böyle anladım. Kendisi mesaji gördüğünde gerekli açıklamayı yapacaktır.

Kimse kimsenin düşüncesine katılmak zorunda değildir. Benim beğendim aracı beğenmek zorunda da değil. Yazdıklarımın hepsinin palavra olduğunuda söyleyebilir. Bu arabanın saçma bir tercih oldugunuda söyleyebilir. Ne söylerse söylesin düşüncelerine saygım sonsuzdur.

Ancak yaşımı belirtmeme rağmen bana 'bu yazıyı 15 yaşındaki bir çocuk yazamaz' gibi keskin bir cümle kurarsa bu bana yalancı dediğini gösterir. Birine yalancı demekte bence büyük bir hakarettir.

Benim düşüncelerim böyle.

Saygılarımla

Tamam,

Eğer gerçekten 15 yaşındaysanız sizden özür diliyorum.

Ama 15 yaşında değilseniz

O zaman gerçekten YALANCI oluyorsunuz.

Yalancısınız demiyorum, hemen sinirlenmeyin.

15 YAŞINDA DEĞİLSENİZ DİYORUM YALANCISINIZ diyorum.

Alıntı yaptığınız "'bu yazıyı 15 yaşındaki bir çocuk yazamaz" cümlesi keskin bir cümledir ve tam da sizin anladığınız şekilde yazılmıştır.

Sizin bu yazdıklarınızdan sonra

15 yaşında olduğunuzu varsayıyorum ve

Sizden 15 yaşında olduğunuzu söylediğiniz için

Özür diliyorum.

özelden mesaj attım cevaplarsanız sevinirim.

Sizin yaşınızın inanın bana hiç önemi yok.

Yaş konusuna takılmayın, boş verin gitsin.

Benim için önemli olan üslubunuz.

Bu forumda gerçekten çok az kişide gördüğüm

Düzgün, seviyeli, saygılı ve anlayışlı bir üsluba sahipsiniz.

Keşke herkes sizin gibi yazabilse.

Peki o zaman, anlaştığımıza sevindim.

Sizde bu forumda seviyeli, saygılı, düzgün üslubunuzla dikkat çeken kişilerdensiniz.

Keşke herkes sizin gibi düşüncelerini 'açık ve net' bir şekilde dile getirebilse.

Ancak ben kendimi size inandıramadım. Umarım bir gün yüzyüze konuşma şansımız olur tanışmış oluruz.

Saygılarımla

• Valla benim uzerimdeki etkileri :
    Trafik daha az sıkıyor hatta niye erken bitti diyedusundugum oluyor.
    Virajlara daha rahat giriyorum. İvmelenmekten korkmuyorum.
    Konforlu olduğu için stes az. İnsanlara ve şoförlere daha az sinirleniyorum. Yol verme oranım arttı.
    Park ederken sûrem arttı.ordan surterlermi, burdan vururlar mi diye cok düşünüyorum.
  • öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı.

ben de uslubun ve yaşına göre gösterdiğin olgunluğa değinmeden geçmek istemedim. (aramızda 20 yaş fark olduğu için sen diye hitap etmemin sakıncası yoktur diye düşünüyorum)

ne yalan söyleyeyim yazılanları okuduğumda arkasında profesyonellerin olduğu bir bmw reklamı gibi düşündüm ilk başta. ancak borusan'ın işi gücü bırakıp buralarda reklam peşinde koşmasının mantıklı bir tarafı yok. zaten zaman zaman aralarında benim de olduğum forum üyeleri tarafından burada yeterince reklamı yapılan bir marka bmw

senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için anne ve babanı tebrik ederim

tekrar hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın aracınızı.

ben de uslubun ve yaşına göre gösterdiğin olgunluğa değinmeden geçmek istemedim. (aramızda 20 yaş fark olduğu için sen diye hitap etmemin sakıncası yoktur diye düşünüyorum)

ne yalan söyleyeyim yazılanları okuduğumda arkasında profesyonellerin olduğu bir bmw reklamı gibi düşündüm ilk başta. ancak borusan'ın işi gücü bırakıp buralarda reklam peşinde koşmasının mantıklı bir tarafı yok. zaten zaman zaman aralarında benim de olduğum forum üyeleri tarafından burada yeterince reklamı yapılan bir marka bmw

senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için anne ve babanı tebrik ederim

tekrar hayırlı olsun...

Öncelikle hayırlı olsun dileğiniz için teşekkür ederim.

Ben sadece düşüncelerimi paylaşmak istemiştim. Hiçte aklıma gelmezdi birinin reklam diyeceği doğrusunu söylemek gerekirse Dediğiniz gibi Borusan'ın işi gücü bırakıp burada reklam peşinde koşmasının bir anlamı yok. Zaten dediğiniz gibi sevilen bir marka. Bir çok fanatiği var ve forumlarda yeterince reklamı yapılıyor zaten.

Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla

• Hayırlı olsun. Bende güzel ve heyecanlı anlatımın için tebrik ederim. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Birkaç fotoğraf paylaşabilirsen güzel olur. Heyecana ortak olalım.

• Başlık sahibi genç kardeşin açtığı konu forumda ender olarak görülen bir durum ki barışçıl bir şekilde sürdürülüyor.

Araç hayırlı olsun bu arada.

Birde araç 115 hp lik chrysler üretimi olan motorlamı yoksa valvetronik minideki motorlamı donatılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Hayırlı olsun. Bende güzel ve heyecanlı anlatımın için tebrik ederim. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Birkaç fotoğraf paylaşabilirsen güzel olur. Heyecana ortak olalım.

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkür ederim. Değerli düşünceleriniz içinde teşekkür ederim. Havalar düzelsin arabayı yıkatalım, parlatalım, üstündeki toz ve çamur gitsin o zaman fotoğraf koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Başlık sahibi genç kardeşin açtığı konu forumda ender olarak görülen bir durum ki barışçıl bir şekilde sürdürülüyor.

Araç hayırlı olsun bu arada.

Birde araç 115 hp lik chrysler üretimi olan motorlamı yoksa valvetronik minideki motorlamı donatılmış.

Allah bozdurmasın ne diyim hocam

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler, motor konusunda hiçbir fikrim yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler___durden

Valla benim uzerimdeki etkileri :
    Konforlu olduğu için stes az. İnsanlara ve şoförlere daha az sinirleniyorum. Yol verme oranım arttı.
    Park ederken sûrem arttı.ordan surterlermi, burdan vururlar mi diye cok düşünüyorum.

Aracınız neydi ?
  • Aracınız hayırlı olsun.Siz aracı kaç euroya aldınız benim araçda 16 jant var birde siyah iç kaplama yok sadece sunrof var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Aracınız hayırlı olsun.Siz aracı kaç euroya aldınız benim araçda 16 jant var birde siyah iç kaplama yok sadece sunrof var.

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. PM ile attım aracın fiyatını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Aracınız hayırlı olsun.Siz aracı kaç euroya aldınız benim araçda 16 jant var birde siyah iç kaplama yok sadece sunrof var.

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. PM ile attım aracın fiyatını

Gördüm sagol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyler___durden

Valla benim uzerimdeki etkileri :

Aracınız neydi ?

116i hocam
  • hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın ins.
  • Ne kadar doğru bilmiyorum ama üst komşum araç almak için araştırma yaptığı dönemlerde 3.20 bakınmış oradaki temsilci bayanın da bayağı bir agresif kullandığını aracın limitlerini zorladığını falan söylemişti. Ama yine de gitti jetta aldı.
  • kazasız belasız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses
    hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın ins.

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkür ederim. Kazasız belasız kullanacağız inşallah. Umarım daha iyileri sizlerin olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1511
    kazasız belasız :)

Kazasız belasız kullanacağız inşallah saolun :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.