konuşma ve dinlemede var harıka yaw............................
Alıntıları Göster
Ekran : Yok
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0221C174A
Ekran : Yok
Alıntıları Göster
850 gram hangi cebe sığar bu
quote:
Orijinalden alıntı: labirent300a
850 gram hangi cebe sığar bu
Alıntıları Göster
vay babalar ben bu cihazı alacagım ne karizması olur beaaa Tam piyasa telefonu buna kamera ekleniomuymuşş pekii ??
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhane
vay babalar ben bu cihazı alacagım ne karizması olur beaaa Tam piyasa telefonu buna kamera ekleniomuymuşş pekii ??
Alıntıları Göster
çok öteye gitmeyin ilk bizdeki motorolaları düşünün nasıl takoz paraçaları idi... taş niyetine taşı... birde onlara ödenen paralar bir arkadaşım bugünün parasıyla 1400 dolar ödemişti....
quote:
Orijinalden alıntı: nakka
çok öteye gitmeyin ilk bizdeki motorolaları düşünün nasıl takoz paraçaları idi... taş niyetine taşı... birde onlara ödenen paralar bir arkadaşım bugünün parasıyla 1400 dolar ödemişti....
Alıntıları Göster
Amma karizma olur ama bunu kullanmak.Düşünsenize Laila'ya gidip masanın üstüne koysan,hele birde konuşsan bu cihazla
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
Amma karizma olur ama bunu kullanmak.Düşünsenize Laila'ya gidip masanın üstüne koysan,hele birde konuşsan bu cihazla
Alıntıları Göster
bu cep telefonu derken öncelerde olan telsiz telefon mu yoksa bilgidiğimiz gsm telefon mu ? reklam türkçede dedim 30 yıl önce gsm yoktu ki telefonda ne alaka türkyede bu telefon
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
bu cep telefonu derken öncelerde olan telsiz telefon mu yoksa bilgidiğimiz gsm telefon mu ? reklam türkçede dedim 30 yıl önce gsm yoktu ki telefonda ne alaka türkyede bu telefon
Alıntıları Göster
bu telefonu 1990 lı yıllar ve biraz öncesi birçok amerikan dizi ve filimlerinde görmek mümkün...
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
bu telefonu 1990 lı yıllar ve biraz öncesi birçok amerikan dizi ve filimlerinde görmek mümkün...
Alıntıları Göster
peki bu GSM mi yoksa NMT mi? yada 30 yıl önce GSM var mıydı yokmuydu?
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
Alıntıları Göster
ne farkederki ,ilk GSMlerde böyle birşeydi zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
ne farkederki ,ilk GSMlerde böyle birşeydi zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
Alıntıları Göster
fiyatı 7 milyardı bu telefonun.
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bindalmg
Değer abi 7 milyara. Özelliklere baksana. Değmez mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Shen
quote:
Orjinalden alıntı: Bindalmg
Değer abi 7 milyara. Özelliklere baksana. Değmez mi?
Alıntıları Göster
Bu telefonda şu eski CepTransfer tarifesini kullandığınızı düşünsenize. 35 dakika konuşuyorsun sonra sabaha kadar telefon şarjda...
quote:
Orijinalden alıntı: Shen
Bu telefonda şu eski CepTransfer tarifesini kullandığınızı düşünsenize. 35 dakika konuşuyorsun sonra sabaha kadar telefon şarjda...