Şimdi Ara

5 yıl sorunsuz kullandığınız cep telefonu modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar çok fazla telefonu arıza yapan hatta servise batarya soket değişimi için gönderipte anakartı vb bozulan birçok masraflar yapanlar görüyorum. 5 yıl boyunca kullandığınız ve bu süre boyunca hiç arıza yapmayan telefon modelleri hangileri?

Eklenti: Ek bilgi vereyim arkadaşlar mümkün mertebe düşük amperli şarj cihazı kullanirsaniz hızlı şarj yapmazsanız batarya ömrü uzar. Birde orijinal kablo kullanmak önemli soket giriş çıkış yerini bozmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 5 Ağustos 2022; 19:35:37 >

• Ben;

Nokia 5800 Xpressmusic

General Mobile Discovery

Teknosa Preo P2

modellerini hiç sorunsuz 5 yıl kullandım :) Hatta p2 için şarj soketi bulsam bir 5 yıl daha kullanırım muhtemlen ama firma parça vermiyor tuketici haklarına gitmek farz oldu

• Samsung galaxy j7 prime 5 yıldır hiç ekranı kırılmadı çelik kasasıda hakkın rahmetine kavuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsung j7 core 4 yıla yakın kullandım sonra ailemden birine verdim hala taş gibi. Üzerindeki kırılmaz ekran bile değiştirmedik.

• öyle bir telefon kullanmadım henüz.Fakat Ipad 7 almıştım ve 3.senesinde hala taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 5 Ağustos 2022; 14:39:53 >
  • Hiçbir cep telefonunu 18 aydan fazla kullanmadım...

• bendeki samsung a50 2019 model 3. yılında bir sıkıntısını göremedim. Babamdaki 6s 6. yılında onda da sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung a50 şuan için iyi 3 yılı geçti
    Birde android 11 de kaldı keşke yükselse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 plus 4 senedir sıkıntısız kullanıyorum

• İlk telefonum 2014 temmuz alınma.

htc desire 300 dü. dönemine göre güzeldi. 1-1.5sene sonunda batarya bozulmaya başladı.ekranın üstünde ahize kısmı kalkmıştı yapıştırıcından dolayı.

2016 ağustos. gm discovery.

hakkı var taş gibi telefondu. herkes soketten şikayetçydi ama bende hiç soket sorunu olmadı. bataryası eskiyordu. sorunluydu. yan tuşlar çok sık bozulurdu.

2019 eylül. samsung m20. bu telefon bana devrim yaşatmıştı. şarjı marjı her şeyi mükkemmel. 2020 aralık ayında sattım. ekranı patates gibi oluyordu.

sonra samsung m51 aldım. daş gibi telefon daş daş. şuan sorunsuz kullanıyorum

. bu tarz dandik veya orta seviye androidlerin ömrü 2sene

• General mobile discovery (1 kere arıza yapmıştı ama ne arızası hatırlamıyorum.)

General mobile 5 plus (hala kullanıyorum)

Not: General mobile fanı değilim. Fiyat/performans olduğu için almıştım.

• Eşim iPhone 6S+ (Ekim 2015’ten beri)
    Ben iPhone SE (Mayıs 2016’dan beri)

Bu süreçte oğlan sağ olsun ikisinin de birer kez ön ekranları kırıldı, değişti. Bir de yine oğlan sağ olsun eşimin hoparlörü 2 kez değişti.

En az 1 yıl daha hatta uygulamalara destek kesilmezse 2-3 yıl daha kullanacağız. Zaten bu fiyatlarla son kez iPhpne kullandığımız bir gerçek bizim için. Sonrasında Xiaomi filan bakacağız artık.

• İphone 4s - 5 yıl kullandım
    Samsung c7 pro aldım 5 yıldır da bunu kullanıyorum.

• Galaxy s3- iphone 5 - xiaomi mi8

Hepside premium telefonlar 3 ünüde 2. El aldım.
    3 üde hala kullanılıyor.

Pardon s3 2 sene önce vefat etmiş. S5e geçmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 5 Ağustos 2022; 19:30:40 >
  • Ek bilgi vereyim arkadaşlar mümkün mertebe düşük amperli şarj cihazı kullanirsaniz hızlı şarj yapmazsanız batarya ömrü uzar. Birde orijinal kablo kullanmak önemli soket giriş çıkış yerini bozmamak için. Ben bunu yapmamıştım eğer yapsaydım 5 yılı 6-7 yıla cikartirmisim aslında

• Dicoveryde sadece 1 defa batarya değiştirmiştim bende batarya 2.5 sene gitmisti

• Huawei P8 Lite Ale-l21 2015 Kasa.

Telefon geçen sene iyice haşat oldu, sd kart portunu yanlışlıkla kırdım, mikrofonu çalışmıyor, ön kamera gidik, bataryası ölüydü tamir ettim değişip, yan tuşları sıkıntılı bunların hepsi 2021'de oldu.

Telefonu aldığım yıl 2015 2 kere servise gitti wifi ve bluetooth kaynaklıydı sorun.

Onun dışında sıkıntısı olmadı bunun sebebide telefonda oyun oynamamdan kaynaklıydı. O gün bu gündür telefon, tablette asla oyun oynamam.

Bir ara yedek parça niyetine bozuk huawei p8 lite ale-l21 alıp sd kart, mikrofon, ön kamera kasa gibi parçalarını değiştirmeyi planlıyorum hiç bir teknik servis tamir etmiyor telefonu. Baş başa kaldım.

Şimdi ne kullanıyorum? Samsung M31S.

Bakalım bu ne kadar götürecek beni. Şarj ederken wifi vs her şeyi kapatıp güç tasarruf modunda şarj ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 5 Ağustos 2022; 20:20:49 >
  • İphone11 5 yılı çok rahat atlatacağını düşünüyorum.

• Huawei p30 3 yıl oldu ayriyetten mate 10 pro var 5 yılı geçti canavar gibi ikiside

• Galaxy E5
    7 sene oldu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.