Şimdi Ara

İlk defa araç alan için kasko ve sigorta bedelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç almak istiyorum. İlk aracım olacak ve daha önce kazaya karışmış değilim. Kasko ve sigorta ücretleri ne kadar çıkar fikri veya bilgisi olan var mı?

Almak istediğim araç ile alakalıysa 2018 - 2020 fiat egea 1.4 fire modellerine bakıyorum. Ehliyet ile alakalıysa da 2013 aralıkta ehliyetimi almıştım. 29 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hosmerimm -- 17 Mayıs 2022; 12:13:28 >

• Merhaba,
    Trafik sigortasında; İkamet ettiğiniz il, araç plakası, yaşınız gibi faktörler fiyatlandırma da etkilidir. Otomobil cinsi ilk araçların trafik sigortası başlangıç taban değeri İstanbul için 2200₺ bandındadır. Kaskoda ise araç değeri, meslek bilgisi, yaş gibi etmenler söz konusudur. En uygun fiyatı yakalamak için piyasada bulunan şirketlerin neredeyse tümüne hakim şirketlerle çalışmanızı önermekteyiz.
    30 acentelik ile forumdaki yüzlerce arkadaşımıza yardımcı olduğumuz konumuza göz atanızı öneririz. Mesleklere özel indirimler oranlarıyla konumuzda yer almaktadır.
    https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.