Şimdi Ara

ilk defa bilerek feedledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce smurfde takılıyorum oyuna girdim mid dedim aldım geçtim spotify'e duo giren 2 eleman benden sonra pat mid adc almışlar neymiş efendim bananeymiş onlar proymuş.

Az dayanıyım dedim 2 - 3 farm yapıyım yok olmuyor bastım gold kartı attım flashı kule aldına verdim first bloodu üstüne 25 kere ölerek zorla kaybettirdim heriflere oyunu, 35 dk filan oynadık. iki elemanda kasmıştı satmasam bizde ama çok fena inat olmuştum.

ondan önceki maçta 2 afk vardı.

buda şaheserim.

http://www.lolking.net/summoner/tr/3492394#matches

• k0gamer K kullanıcısına yanıt
    Olur öyle şeyler.
  • Sen yine iyi dayanmışsın ilk creep geldiğinde adam yanımda ise hala başlarım feedlemeye
    Ya da anne bacı katana en ufak maç kazandırtmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan az önceki ibilikler karşımda, sup oynuyorum ama kan alıyorum.

ah çıkarma ayini
  • hll qnq
  • Neden feedliyorsun peki? Çok sinirlendiysen quit at, en azından bir şansları olsun. Haydi o 2 tipe kızdın, diğer ikisinin ne suçu vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Neden feedliyorsun peki? Çok sinirlendiysen quit at, en azından bir şansları olsun. Haydi o 2 tipe kızdın, diğer ikisinin ne suçu vardı?

adamlar quit atsam kazanıcaklar çünkü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helal liseli
  • Ben bi keresinde takımdan yok yere küfür yiyince sattım maçı da buildi de buildi 5 gezgin çizmesi aldım tek tek efsunladım feedledim adamlar bana yalvardı hatta fizz bana dedi ki "adam gibi oyna söz seninle duo girecem" ben de kabul etmedim. Fakat feedlemesem o maçı alırdık çünkü tflerde galip geliyoduk pişmanım.

Not:Feed buildi:Gezgin çizmesi, atiklik çizmeleri, ruh yeli, coşku, coşku, coşku
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Neden feedliyorsun peki? Çok sinirlendiysen quit at, en azından bir şansları olsun. Haydi o 2 tipe kızdın, diğer ikisinin ne suçu vardı?

adamlar quit atsam kazanıcaklar çünkü..

Quit atmanı adamlar kaybetsin diye önermedim, sen sinirlendiğin ve adamlarla oynayıp kazanmak istemediğin için söyledim.
    Quit atınca 2 masum normal oyuncunun da oyununu berbat ettin ki buna hakkın olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
  • bir kere adam mid or feed spamladı aldım yasuoyu mid dedim feedlemezsen de en adi *******sun dedim oyuna iki mid girdik ben feedledim

• İyi yapmışsın lan helal olsun

• Ben bir kere yaptım ama bilerek feedlemek çok daha sıkıcı bana böyle bir şey yapıldığında ya da çok ağır flame yediğimde itemleri satıp saçma sapan şeyler alıp quit atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zileantek

Ben bir kere yaptım ama bilerek feedlemek çok daha sıkıcı bana böyle bir şey yapıldığında ya da çok ağır flame yediğimde itemleri satıp saçma sapan şeyler alıp quit atıyorum

Arkadaşla duo girmiştik oyunu carrylerken bir hata yaptık 1 tf kaybettik tüm takım flameliyor,küfür ediyor vs

Ardından arkdş pant almıştı tüm itemleri sattı rabaddon aldı 2 tane

Ben de morganayım sattım tüm ap itemleri 2 tane statik çıktım insan rhatlıyor gereçekten ya hep normal oyna oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Ben bi keresinde takımdan yok yere küfür yiyince sattım maçı da buildi de buildi 5 gezgin çizmesi aldım tek tek efsunladım feedledim adamlar bana yalvardı hatta fizz bana dedi ki "adam gibi oyna söz seninle duo girecem" ben de kabul etmedim. Fakat feedlemesem o maçı alırdık çünkü tflerde galip geliyoduk pişmanım.

Not:Feed buildi:Gezgin çizmesi, atiklik çizmeleri, ruh yeli, coşku, coşku, coşku

Gezgin çizmesinden sonra şu yeni itemden, kitaptan sonra geliştirilen ruh mudur nedir ondan çıkmak daha mantıklı bence. Sonuçta az paraya aynı etki.
    ayrıca yaptığın hiç hoş değil. Diğerleri düşünmelisin böyle bir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 21 Ağustos 2014; 4:20:42 >
  • Ben her gün düzenli feedlerim veletler yüzünden.Mid yazarım oda mid alır mı ışınlan + dirilt büyüsüyle maçı satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Ben bi keresinde takımdan yok yere küfür yiyince sattım maçı da buildi de buildi 5 gezgin çizmesi aldım tek tek efsunladım feedledim adamlar bana yalvardı hatta fizz bana dedi ki "adam gibi oyna söz seninle duo girecem" ben de kabul etmedim. Fakat feedlemesem o maçı alırdık çünkü tflerde galip geliyoduk pişmanım.

Gezgin çizmesinden sonra şu yeni itemden, kitaptan sonra geliştirilen ruh mudur nedir ondan çıkmak daha mantıklı bence. Sonuçta az paraya aynı etki.
    ayrıca yaptığın hiç hoş değil. Diğerleri düşünmelisin böyle bir durumda.

Bütün takım sövmeseydi feedlemezdim napayım 2 öldük diye sövüyolar yanlışlıkla kill aldım diye sövüyolar. Bu arada o bahsettiğin item ruh yeli. Yazdım oraya zaten.

• hll qnq
  • karma maçında op
  • Hll qnq arada olur öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.