Şimdi Ara

İlk defa bir transfer de bu akdar heyecanlanmıştım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mishakal

birak arkadas ya

yapmayacaktın o totemi %99 geldi denilen adamı yatırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fus Do Rah

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

birak arkadas ya

yapmayacaktın o totemi %99 geldi denilen adamı yatırdın

Bir insanın bütün totemleri mi ters çıkar arkadaş
  • ulan daha Cardozo ,Hummels'i , Dante'yi , Pique'i , D.Luiz'i geçip gol atacaktı . . .
  • athletico madrid de ilgileniyomuş, haberlerde duydum.
  • Biz şike sürecinde Sow'u aldık en ağır şartlarda bişey olmaz gelr Cardozo da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun. Bir şey olacağı yok zaten. Olsa çoktan olmuştu üstünden 3 yıl geçti neredeyse. Canınızı sıkmayın beyler
  • Ühühühü
  • Herşey demirörenin suçu . adamlar aklamak için yeni yasalar bile çıkardılar lig düşmeseydi de puan silip lige başlansaydı hiç bişey olmucaktı şuan juventus milan var en yakın örneği. sakalı kesmedi kolu kestirdi yazık bu kadar cahil adam tff başkanı bu ülkede. ben geçsem daha güzel yönetirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Sakin olun. Bir şey olacağı yok zaten. Olsa çoktan olmuştu üstünden 3 yıl geçti neredeyse. Canınızı sıkmayın beyler

bu sene işler yolunda gidiyordu asıl sorun bu? normalde bizde işler yolunda gitmez. burada huzur yok çünkü. o kadar yatırım,umut,beklenti,rekabet her şey gölgede kaldı.
  • şuanda ceza sonuçlanmadan ancak daha çok para verilir ve küme düşmede filan serbest kalma maddesi filan ister öyle gelir belki, o da ikna edilirse...

ay sonunda neyin ne olduğu ortaya çıktıktan sonra bence transferler devam edecek şuanki şartlarda oyuncu olsanız siz imzalamazsınızz
  • Valla gelmesin istemiyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

şuanda ceza sonuçlanmadan ancak daha çok para verilir ve küme düşmede filan serbest kalma maddesi filan ister öyle gelir belki, o da ikna edilirse...

ay sonunda neyin ne olduğu ortaya çıktıktan sonra bence transferler devam edecek şuanki şartlarda oyuncu olsanız siz imzalamazsınızz

hocam Fenerbahçe'nin 2.8 m taban ücreti var Cardozo da taban ücretini alacak daha ne kadar para verelim Allah aşkına
  • cidden kötü oldu. ama iyi bir 10 numara transferiyle bile ipi göğüsleriz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskoylu

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

şuanda ceza sonuçlanmadan ancak daha çok para verilir ve küme düşmede filan serbest kalma maddesi filan ister öyle gelir belki, o da ikna edilirse...

hocam Fenerbahçe'nin 2.8 m taban ücreti var Cardozo da taban ücretini alacak daha ne kadar para verelim Allah aşkına

mesela yani gelecek olanlar içinde dedim, hem ister ister kimler neler istemiyor ki

eğer şu ana kadar imzalamamışsa buradan sonra ay sonuna kadar bekleyecektir nasılsa daha vakit var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.