Şimdi Ara

ilk defa çalışacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. lise 4 e geçtim bu sene. evde vakit geçmediği için yıkamacıya çırak olarak girdim. tanıdık zaten ilkokul arkadaşımın babası var. arkadaşım ve ben olacagım. ama nedense korkuyorum çalısmaktan. tavsiyeleriniz nelerdir? utancımı korkumu yenmek ıcın napmam gerek. usta kötü ağır bir laf ettiği zaman napmam gerekli. anında terk edip bırakmalıyım yoksa nolursa olsun devam mı etmelıyım?

bu arada sunu belırteyım; para ıhtıyacım oldugundan degıl, araba yıkamayı sevdıgım ıcın ve yazın bos bos oturmamak ıcın calısmaya gırdım.

cevaplarını beklıyorum.

• kardeşim ben ustanın öyle çok kötü ağır bi laf edeceğini zannetmiyorum. gençsin sonuçta tecrübesizsin azcık anlayışlı düşünceli biriyse ağır bi şey söylemez ama hani bi hata yaparsın bi şeyi yanlış yaparsın falan, oda sinirli bi anında hafiften kızabilir bunlar olur kafana takma derim. korkmana gerek yok bence çalışmak güzel. hayatın akışından kopuyosun işin yoğunluğunda telaşında dertlerini unutuyosun bi nevi. utangaç biri olabilirsin o karakterinle alakalıdır ama bi süre sonra çalıştığın kişilerle ister istemez samimi olursun. çekinmene gerek yok zamanla alışırsın. zaten yıkamacının sahibinin oğluyla beraber çalışacaksın yanlış anlamadıysam halledersiniz sıkıntı olmaz bence rahat ol sen
  • Kendini sevdir kendin gibi ol işi öğrenmeye çalış saygısızlık etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi parayı bulunca sen evlenirsinde çocukta yaparsın, çalışmamak gibi bir seçeneğinde olmaz. İş veren sana her kötü mumeleği yapsada işi bırkamazsın 24 saatin 8 saati ni.çalışarak vereceksin 2 saat de yol yemek 10 saat eder. Eşinle sevişmek için uykundan fedekarlık yapman gerekecek sevişmek senin için bir.görev haline gelir bunu yapmazsan gözü dışarda olur ha bir pazarım var deme pazar günğ.aileni mutlu etmen için sosyal aktifide bulunman gerekir. Güler yüzlü maskeni takınırsın bu gün pazar yatıp uyum ıstırat ediyim yok öğlee bir şey. 65 yaşına geldiğinde sağlığın uyğun olup ölmezse emekli olursun. Sevgili.eşin senden daha genç daha a yıpranmış bir halde bukursun ki seni evde.istemez kahvelerde okey oynar kırathanede kek yersin

Eşin güne katılır bir savurgansa hepten maf oldun. Okuldan fülüt mandolin isterler.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Noktasında dahi yanlışın yok hocam. Çok güzel tespitler

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    +1 kendini sevdir ama yalakalık yapma yaptığın işi en iyi şekilde yapmaya çalış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam tokatlarsa çıkacaksın tabi işten.3 kuruş için kendini ezdirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok para kazanacağını sanmıyorum fakat işi kapmaya bak iyi gözlem yap. oto yıkama kurmak maliyetsiz bir iş. aklının bir köşesinde mutlaka bulunsun ilerde lazım olabilir sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.