Şimdi Ara

İLK DEFA GÖZLÜK TAKIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kamil8135

Arkadaşım 0.25 numara ile gözlük mü takılır Allah aşkına 0.25 ile gözlük verenin diplomasından şüphe ederim, hadi dinlendirici dediyse bişey diyemem ama daimi takıcaksan gözün tembelleşir ,rahata alışır ve taktıkça takarsın, kurtulamazsın hiç. Ben liseden beri gözlük takıyorum ve 18 yaşından itibaren numaranın ilerlemesi durdu, yani demek istediğim şuan pek bozmazsan bir süre sonra ilerlemesi durur ve rahat edersin.

bende 19 yaşındayım takmasam büyümez didi demek istiyoruım ancak bilgisayar programcısıyım hayatım bilgisayar başında geçiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcay208

quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

Arkadaşım 0.25 numara ile gözlük mü takılır Allah aşkına 0.25 ile gözlük verenin diplomasından şüphe ederim, hadi dinlendirici dediyse bişey diyemem ama daimi takıcaksan gözün tembelleşir ,rahata alışır ve taktıkça takarsın, kurtulamazsın hiç. Ben liseden beri gözlük takıyorum ve 18 yaşından itibaren numaranın ilerlemesi durdu, yani demek istediğim şuan pek bozmazsan bir süre sonra ilerlemesi durur ve rahat edersin.

bende 19 yaşındayım takmasam büyümez didi demek istiyoruım ancak bilgisayar programcısıyım hayatım bilgisayar başında geçiyo

Lcd ekranlar göz sağlığı açısından çok yararlı bi teknoloji ki doktorlarda bunu söylüyor...

0.25 için kendini kasmana gerek yok bence...

• takmıycam en kısa zamanda da doktordan lens istiycem ben emekli sandığıından ücretsiz bakılıyorum lens i bedavaya alabilirmiyim
  • benim ilk başlarda 0.50 miyoptu 1 senede 2.5'e çıktı şimdi gözlük takıyorum
  • Doktorlarda artık 0.1 e bile gözlük yazıyor yeterki para verelim..
  • 0.25 den bişi olmaz takmasanda olur fazla ilerliyeceğini sanmam.Benim astigmat miyop karışık 5.50 :D
  • kesinlikle takmalısın benimde 5 yaşımdan beri miyop ve astigmat sorunum war küçükken takmıyordum numara baya büyüdü :s sol göz 8.0 astigmat sağ göz 9.0 miyop kesin takmalısın ayrıca lens gözlük numarası 6.0 dan büyük olanlara verilir benim gözüme lens uymuyor o yüzden gözlüğe mecburum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniljeffhardy

kesinlikle takmalısın benimde 5 yaşımdan beri miyop ve astigmat sorunum war küçükken takmıyordum numara baya büyüdü :s sol göz 8.0 astigmat sağ göz 9.0 miyop kesin takmalısın ayrıca lens gözlük numarası 6.0 dan büyük olanlara verilir benim gözüme lens uymuyor o yüzden gözlüğe mecburum :S

Aferin 2 yıllık konuyu zortlattın ödülünü almak için Tıklayınız!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.