Şimdi Ara

İLK DEFA GÖZLÜK TAKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün doktara gittim 0,25 astigmatsın gözlük takacaksın dedi tepkisini verdim bugün aldım ve çarşıya çıktım eskiden beni görünce dönüp bakan kızların ben yokmuşcaasına yanımdan geçtiğini fark etttim naptın bana gözlük diyerek hemen çıkarttım ben 10 gün sonra üni. hayatına başlıycam ordaki kızlardamı bana böle bakıcak eskşiden çok sempatik komik gülmekten hoşlanan birisiydim şimdi kendimi yaseminin penceresinden bakıyo gibi görüyom çıkardım takmamayı yada sadece pc başında takmayı düşünüyorum ohh bea buraya içimi döktüm rahatladım büyüksün dh

• seni boyle de begenecek kızlar bulma lazım o zaman
  • 3.00 - 2.25 astigmat benim

dayakmı istiyon ?

0.25 neymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 9 Eylül 2008; 19:03:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Horned Hand

3.00 - 2.25 astigmat benim

dayakmı istiyon ?

0.25 neymiş

takmasam bi büyüme olur mı gözde
  • Olabilir.Ben de takıyorum.Benimki de astigmat 1,5 - 1,5
  • Evet takmayınca açık ve net şekide büyüme olur.Örnek ben gerçi doktora gitmedik ama ilk gittiğimizde direk 1,25 başladım (miyop9 daha ne diyibilirim ki.Ben lens düşündüm ama bazı olayları duyunca 1 yıllık bekleme yada bir dönemlik bir beliyeceğim hala düşünüyorum ama ailem işte .

Neyse takmazsan snein zararrına astigmat geçiyor heralde.Kuzenimde 0,50 miymiş gözlük takmış bir ara ama artık takmıyor.Bence tak büyümesin
  • 3.5miyop 1.25 astigmat ben ne yapayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de miyop var. İnsanları uzaktan seçemiyorum. Kısaca gözlüğü gerekmediği zaman takmıyorum. Sana tavsiye lesn. Kızlardan geri kalmazsın.
  • takmadan önce gördüklerimi 5 saat takıp çıkardıktan sonra daha kötü görür oldum gözlerim tembelleşi abi ondan çekiniyom zaten gözlüğü görseni< ordinaryus prof. ları gibiyim çarçeve değişimi olamz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sir Night

Bende de miyop var. İnsanları uzaktan seçemiyorum. Kısaca gözlüğü gerekmediği zaman takmıyorum. Sana tavsiye lesn. Kızlardan geri kalmazsın.

evt birader yaa şart kızları geri kazanmam üni. ye gitcem orda bu 4 gözle nasıl kız ayarlıcam ben yaa o eski haliiiimmmdeeeen esseeerr yoookk şşiiiiimmdiiiiiiii
  • bende 5 senedir gözlük takıyorum gözlük tak yada takma numara artacaksa artar artmazsa artmaz senin 0.25 miş bizim 4.00 ama şükrediyorum
  • 7 senedir gözlük kullanıyorum.
  • lens alın çok rahat
  • Gözlük takmak bana çok yakışıyor ama seni bilemem tabii ki.İnsanlar ilk başta garip bakıyorlar ama sonra farkına bile varmıyorlarEğer sorun insanların garip bakmasıysa ilerde geçer ama eğer cidden gözlükten rahatsızlık duyuyorsan lens al
  • lens almak kaç para gözlük alınca 2 sene bi daha alınmıyor dedi annem doktora gidip yine muayene oluptas mı alcam lens bi yardım plsss
  • Doktorun da tavsiye ederse lens kullanabilirsin.
  • Doktorla konuşta lesn almaya karar ver : ))
  • 0.25 neki...
  • Arkadaşım 0.25 numara ile gözlük mü takılır Allah aşkına 0.25 ile gözlük verenin diplomasından şüphe ederim, hadi dinlendirici dediyse bişey diyemem ama daimi takıcaksan gözün tembelleşir ,rahata alışır ve taktıkça takarsın, kurtulamazsın hiç. Ben liseden beri gözlük takıyorum ve 18 yaşından itibaren numaranın ilerlemesi durdu, yani demek istediğim şuan pek bozmazsan bir süre sonra ilerlemesi durur ve rahat edersin.
  • 24 yıldır gözlük takıyorum alıştım sende alışırsın merak etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.