Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa replika ayakkabı aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyle birlikte ayakkabı fiyatları da uçmuş. Gittim bugün 50 tl ye skechers ayakkabı aldım.

Nasıl aga?
    Hayatımda ilk defa replika ayakkabı aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Replika Ayakkabılar: Bilmeniz Gereken Her Şey

Replika ayakkabılar, orijinal tasarımına benzer şekilde üretilen, ancak resmi lisanslı olmayan ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, gerçek markalı ayakkabılardan daha uygun fiyatlı alternatifler olarak popüler hale gelmiştir.

Replika Ayakkabı Ne Demektir?

Replika ayakkabılar, orijinal markanın tasarımına ve özelliklerine mümkün olduğunca yakın şekilde üretilen ayakkabılardır. Ancak gerçek markalı ayakkabılar gibi resmi olarak lisanslanmamışlardır. Bu ayakkabılar genellikle daha düşük maliyetli malzemeler kullanılarak üretilir ve orijinal ayakkabılardan bazı nüanslı farklılıkları olabilir.

Replika Ayakkabıların Artıları

• Uygun fiyatlı: Replika ayakkabılar, gerçek markalı ayakkabılardan önemli ölçüde daha ucuzdur.
    • Stilleri takip etme: Replika ayakkabılar, en son trendleri uygun fiyatla takip etmene olanak tanır.
    • Nadir modelleri bulma: Replika ayakkabılar, artık üretilmeyen veya bulması zor olan nadir modelleri bulman için bir fırsat sunar.

Replika Ayakkabıların Eksileri

• Kalite: Replika ayakkabılar genellikle daha düşük kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir ve orijinal ayakkabılar kadar dayanıklı olmayabilir.
    • Yasal sorunlar: Bazı ülkelerde replika ayakkabıların satışı veya ithalatı yasa dışıdır.
    • Marka ihlali: Replika ayakkabılar takmak, bazıları tarafından marka ihlali olarak görülebilir.

Replika Ayakkabı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisin?

Replika ayakkabı satın almayı düşünüyorsan, aşağıdaki hususlara dikkat etmelisin:

• Güvenilir satıcılar: Saygın ve güvenilir satıcılardan satın al.
    • İncelemeleri oku: Satıcı hakkındaki incelemeleri okuyarak diğer müşterilerin deneyimlerini öğren.
    • Ayrıntılara bak: Ayakkabıların orijinal tasarımına benzerliğine, dikiş kalitesine ve kullanılan malzemelere dikkat et.
    • Gerçekçi fiyatlar: Çok düşük fiyatlı replika ayakkabılardan şüphelen.

Replika ayakkabılar, gerçek markalı ayakkabılara uygun fiyatlı alternatifler olabilir. Ancak satın almadan önce kalite, yasal sorunlar ve marka ihlali risklerini göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sacma 70 80 tlye mis gibi yerli kinetixler var bunlar insanın ayağını hasta eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Aferin len nadirde olsa konu dışında mantıklı bir yorumunu gördüm

Niye hasta etsin. Her üründe replikalar ne kadar yaygınlaştı sen biliyor musun. O zaman herkes hasta olurdu.

• Görüntüsünü beğendim. Hatta artık böyle şeylere yönelmek lazım gibi geliyor bana da.

Benim de merak ettiğim şey böyle yan ürünlerin ne gibi bir zararı oluyor ayak için (tabi varsa) ? Yani 70 liraya kinetix alcağımıza 70 liraya böyle replika ürün alırsak bir şey değişir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 28 Ekim 2020; 18:6:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlusBaker

Niye hasta etsin. Her üründe replikalar ne kadar yaygınlaştı sen biliyor musun. O zaman herkes hasta olurdu.
    Mantar bakteri koku vs görürsün bak

Nike adidas vb markalar almaya karsiyim yerli muadilleri yeterli ayakkabi konusunda

• The Management kullanıcısına yanıt
    Ben hiç duymadım hocam. Çok yaygınlaşmaya başladı malum pahalılık. Kimsede bu ayakkabı beni mantar yaptı ayağımı vurdu demedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forelli ve jump tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlusBaker

Ben hiç duymadım hocam. Çok yaygınlaşmaya başladı malum pahalılık. Kimsede bu ayakkabı beni mantar yaptı ayağımı vurdu demedi.

Yani hadi biri 150-200 diğeri 50 lira olsa derim farkı neyse verelim ama orjinal nike skechers vs almış başını gitmiş 500-600 liradan bahsediyorlar.

Eğer ayağındayken rahat hissediyorsan güle güle kullan hocam ben beğendim. Geçen Lumberjack de yumuşak tabanlı bir ayakkabı aldım 150 liraya geldi indirimle, bakalım kaç ay dayanabilecek :D

• Replika ayakkabı çabuk dağılır.

• Replika olmayan dandik markalı ürünler en azından müşteri memnuniyeti için iyi ayakkabı yapmaya çalışıyorlar bildiğin pet şişe eritilerek yapılmış bu ayakkabı 4 5 defa giyersin en fazla

• Bunu almak yerine Lumberjack ayakkabı almanı tavsiye ederdim kötü iş yapmışsın

• 50 TL'ye adam akıllı bir marka bulunmaz arkadaşlar. Lumberjackler falan 150-200 civarı. Replika sevmem ama limit 50 liraysa başka seçenek de yok.

Kinetiks ne hocam. Fakir ayakkabısı

• daha da düşecez

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    120 civarına eski tasarım bı Lumberjack bulunabilirdi

• Hayatımda ilk defa replika ayakkabı aldım
    Bu ayakkabıyı onericektim fakat bunun bile fiyatı 50 lira yükselmiş çoğu yerde bile 200tl ama bu ayakkabı yine uygun fiyatli Hayatımda ilk defa replika ayakkabı aldım

• Bi tanıdığımız Moschino ayakabı verdi yurt dışından almış, ortalama 8 yıl giyilmiş ayakkabı. Ben de 4 senedir giyiyorum, 12 sene oldu yani toplam.
    Ayakabı görüntü olarak yıpranmış biraz ama hâlâ çok rahat. Bi 6-7 sene daha giyip bu marka ayakabı almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 28 Ekim 2020; 18:35:23 >
  • Hayatımda ilk defa replika ayakkabı aldım
  • Karton taban olmayanlar giyilir tabi ama sürekli dışarı çıkıyorsanız 3aya patlayabiliyolar.kinetix daha sağlam 80tl ama 6aydan fazla gider

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.