Şimdi Ara

ilk defa kendim sistem topluyorum,kritiklerinize ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anakartta ucuza kaçmamanızı tavsiye ederim.

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-s-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,399772916.html

Kendi söylediğiniz anakartı alırsanız overclock yapmamanızı tavsiye ederim. Stabil bir sisteminiz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 9 Aralık 2024; 20:14:37 >

• space_dye_vest kullanıcısına yanıt

6+2 vrm yapısına sahip anakartta o kadar zorlarsan sonu ya iyi olmaz ya kısa olur.

Diğer modellerde 14-16 faz 70-80A hatta en üstlerde 24 110A fazları boşuna koymuyorlar.

Rahat olarak sistemi kullanmak için 12 faz 60A ve üzeri olmalı. Bu vrm yapısı ile 7950x, 9950x rahat çalışır.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Sayenizde aydınlanıyorum teşekkür ederim. Sizce 9700x i 125 watt değerinde sorunsuz çalıştırabilecek 5 tane ucuzundan anakart hangileridir? wifi,type c,bluetooth,2 ssd slot gibi şartlarım yok açıkçası. bütçeyi aşıp onlardan birini alayım artık.biraz geç toplamış olurum ama sağlam olup,içime siner.

• @saimertug @TimFoster Son olarak eğer 9700x i default tdp(65 watt) değerinde kullanırsam MSI Pro B650M-B veya MSI Pro B650M-P sorun yaşatır mı?

De Default TDP

9700x'i 65w üstüne çıkardığında alacağın performans az olacak. Bulursam onunda incelemesini atarım, anakart içinde tek tek modellere bakmam gerekiyor. Uygun olunca yazarım. Yine de 65w olarak çalıştıracak olsan bile giriş seviyesi anakart önermem. Sistem çalışır, zorlamazsan sıkıntı çıkarmaz.

A620 anakartta 7800x3d tam performans, sorunsuz kullananlar var.

Ne kadar teşekkür etsem azdır, kralsın.

bütçeye uygun biostar b650mp-e 7+2 55a dr.mos

Asus b650m-k 8+2(detay mobilde gözükmüyor maalesef)

Asus b650m ii 8+2.

Bütçenin üstünde msi b650-p wifi var. B650 tomahawk, gaming plus vs

Gigabyte b650 eagle ve üstü

Asus TUF GAMING b650m-plus ve üstü.

Asrock b650 pg lightning ve üzeri.

Genellikle M takısı olmayan yani micro-atx olmayan anakartlar uyuyor.

İndirim kovalamak mantıklı geldi. Sen ne tercih edersin bilemem.

araştırmanız için teşekkür edeyim.Ben biraz daha araştırmak için bekleyeyim dediğiniz gibi indirime denk gelebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.