Şimdi Ara

İLK DEFA KIZLA BULUŞUCAM BEYLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Hem sevgilisiniz hem de öpersem ayrılır diyorsun, o kadar namusluysa evden cıkmasın, sende zaman kaybetme. Ten tene degecek

et ete değecek :)
  • Vay arkadaş milletin sevgiliden anladığı sadece öpmekmiş meğer. Herkes ilk de şöyle götürürsün böyle götürürsün demiş. Yazık yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 9 Ağustos 2012; 13:49:13 >
  • kardeş aynı yaştayız tek farkımız benim bu deneyimi önceden yaşamış olmam ilk buluşman olacağı için çok heyecanlanacaksın ilk olarak selamlaşma önemli gidip de kzın elini sıkma normal bizim tokalaşma dediğimiz şekilde yanaktan öpersin konuşma filan ayarlama kızın karşısına geçtiğinde hiçbiri olmuyor olabildiğince doğal ol havalı davranma kızlar sevmez cana yakın sempatik davran, kızı lüks bir yere götür ilk buluşma için yemeği tavsiye etmem gidin lüks bir cafeye içekcek söyleyin isterseniz yanına tatlı olabilir (tatlı yiyelim tatlı konusalım) göz teması çok önemli kızla konusurken gözlerinin içine bak, kendinden emin cümleler kur, kıza kendini yakın hissettir güven ver ona değer verdiğini anlat ilgini göster ama abartma yavşama moduna geçme. dostum kız namuslu diyosun senin de kızla çıkarken farklı bi niyetin yoksa sakın öpmek gibi bir düşüncen olmasın başta dediğim gibi çok heyecanlanacaksın ama kızı gözünde büyütme. Konustugunuz konular kızın hoşlandıgı veya ortak konularınız olsun kız sıkılmasın hesabı tabikii sen ödeyeceksin mekandan çıkmadan kalkar hesabı ödersin dostum sıkıntı yapma ve tekrar diyorum relax ol kız bundan hoşlanacaktır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.