Şimdi Ara

İLK DEFA KIZLA BULUŞUCAM BEYLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir bu öpme mevzusu yav. sevgilin sonucta birbirinizi severseniz güvenirseniz bir gün öpersiniz öpüşürsünüz özel şeyler yaşarsınız aceleye gerek yok
  • Babandan anahtarı aşır kız ile sahil turu yap
  • Ona küçük sürprizler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserytiqqy

Ne yapıcağımı anlatın

TOKAT YEME SAKIN http://forum.donanimhaber.com/m_64293730/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64293730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MetalHead -- 9 Ağustos 2012; 11:37:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne yapıcağımı anlatın

Böbreği gazeteye sar, ver.
  • Biraz tersle, beklediği gibi davranma şaşırsın sana daha çok bağlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Biraz tersle, beklediği gibi davranma şaşırsın sana daha çok bağlanır.

Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: remedios

quote:

Ne yapıcağımı anlatın

Böbreği gazeteye sar, ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

İlk seferiniz ise sıcak kanlı davran rahat olsun yanında kasılmasına gerek kalmayacak kadar samimi ol ama çokta yavşama..

Ciddiyetini belli et ciddi biri olduğunu bilsin ama araya serpiştirilmiş minik espriler ile O'na özel olduğu hissettir. Yani senin O'nun yanında rahat davrandığını ciddiyetini azda olsa O'nun yanında gevşettiğini düşünsün.

Kendin gibi ol nasıl rahat hissediyorsan öyle davran yapmacık hareketlerden aslında sana ait olmayan davranışlardan kaçın. Para mevzusunda çok ısrarcı olma doğal olarak hesapları sen öde..

Hesap konusunun söz konusu olmaması için oturduğunuz mekandan kalkmadan önce lavabo el yıkama vs. gibi bahanelerle masadan kalkıp arada hesabı hallet kalkıp giderken o mesele ile ayrıca uğraşma.

İlla gezerken mağaza vitirinlerine bakacaktır. Çok abartılı olmayan ama ufak şirin bir şey görürsen hediye olarak al.

Hareketlerini gözle kızın söyleyemediklerini senin anlaman gerekecek anlamaya çalış. Ve ilk seferde öpmeye filan çalışma eğer öyle bir durum olacaksa bu finalde olur ancak

Hepsi bu.

usta sen özel ders veriyon mu?

• ilk buluşmada gözlerinin içine bakarak, ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios
    usta sen özel ders veriyon mu?

13 yaşında başladık bu işlere yaş oldu 30-32 arası.. Az biraz deneyim var gibi

Özel ders vermesekte sorduğunuzda biliyorsam yardımcı olurum
  • quote:

Ne yapıcağımı anlatın

usulca yaklaşıp gözleirnden öp ben seninle sürekli bir ilişki istiyorum de.
  • Güldür, sarıl, tanımaya çalış, evine bırak, bırakırken öp ve son
  • ben 12-13 yaşlarındayken ilk kez buluşcaktım tabi nasıl olacağını bilmiyordum. biz erkeklerle buluştuğumuzda çakıyorduk. kızı gördüm elimi kaldırdım kız anlamadı benle el sıkıştı bide arkada babası vardı. babasının tipi:
     İLK DEFA KIZLA BULUŞUCAM BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

İlk seferiniz ise sıcak kanlı davran rahat olsun yanında kasılmasına gerek kalmayacak kadar samimi ol ama çokta yavşama..

Ciddiyetini belli et ciddi biri olduğunu bilsin ama araya serpiştirilmiş minik espriler ile O'na özel olduğu hissettir. Yani senin O'nun yanında rahat davrandığını ciddiyetini azda olsa O'nun yanında gevşettiğini düşünsün.

Kendin gibi ol nasıl rahat hissediyorsan öyle davran yapmacık hareketlerden aslında sana ait olmayan davranışlardan kaçın. Para mevzusunda çok ısrarcı olma doğal olarak hesapları sen öde..

Hesap konusunun söz konusu olmaması için oturduğunuz mekandan kalkmadan önce lavabo el yıkama vs. gibi bahanelerle masadan kalkıp arada hesabı hallet kalkıp giderken o mesele ile ayrıca uğraşma.

İlla gezerken mağaza vitirinlerine bakacaktır. Çok abartılı olmayan ama ufak şirin bir şey görürsen hediye olarak al.

Hareketlerini gözle kızın söyleyemediklerini senin anlaman gerekecek anlamaya çalış. Ve ilk seferde öpmeye filan çalışma eğer öyle bir durum olacaksa bu finalde olur ancak

Hepsi bu.

Hocam ergenlik döneminde sevgili işi çok sakat..Cebin sağlam olması gerkiyor E kızlarda Alman usulünü bilmiyor haliyle..Ergenlik döneminde sevgili iş çok lüks bana göre Bu arada teşekkürler tavsiyeler için

• rahat ol yeter. herşey olacağına varır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising
    Hocam ergenlik döneminde sevgili işi çok sakat..Cebin sağlam olması gerkiyor E kızlarda Alman usulünü bilmiyor haliyle..Ergenlik döneminde sevgili iş çok lüks bana göre Bu arada teşekkürler tavsiyeler için

Allah sevgilinin ergen olanından korusun Hiç çekilmez tripler falan.. Hele her gördüğü yakışıklı erkeğe 3 dakika içinde aşık olmaları yok mu gülme krizlerine giriyorum onları izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Ağustos 2012; 13:10:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

ilk buluşmada gözlerinin içine bakarak, ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buluşmadan Önce evde anneni komsuya gnder. Babanın bir uraşı vardır heralde. Evi Bosalt Kimse kalmasın.
    Kızla Bulusur bulusmaz bana gdelm de eve at onu sonrasınıda blrsn artık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.