Şimdi Ara

ilk defa otobuse binecegim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bodrum- bursa yapacagim ağustos da.kamil koç ile yapacagim.ikramlari neler ve sikliklari nasil ve hangi koltuktan bilet alayim en önden mi yoksa en arkadan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamil Koç iyidir. İkramları tahminim Bursa'ya kadar iki kez olur şeklinde. Gece mi yolculuk gündüz mü? Ben en arkayı çok severim. Camdan izleye izleye giderim. Önümü izlemeyi sevmem, o yüzden öyle. Sen de kendi zevkine göre alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Kamil Koç iyidir. İkramları tahminim Bursa'ya kadar iki kez olur şeklinde. Gece mi yolculuk gündüz mü? Ben en arkayı çok severim. Camdan izleye izleye giderim. Önümü izlemeyi sevmem, o yüzden öyle. Sen de kendi zevkine göre alabilirsin.

Gece hocam.mesela ben uyusam muavinin beni otogarda uyandirmama ihtimali varmidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 17 Temmuz 2014; 14:05:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Kamil Koç iyidir. İkramları tahminim Bursa'ya kadar iki kez olur şeklinde. Gece mi yolculuk gündüz mü? Ben en arkayı çok severim. Camdan izleye izleye giderim. Önümü izlemeyi sevmem, o yüzden öyle. Sen de kendi zevkine göre alabilirsin.

Gece hocam.mesela ben uyusam muavinin beni otogarda uyandirmama ihtimali varmidir

O ihtimal olsa da çok düşüktür. Hangi firmadan alırsanız alın ya muavin otogara girildiğinde yanınıza gelir sorar, ya da hoparlörden şu şu otogara girdik hazırlanın diye anons yapılır. Bi şekilde uyanırsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

O ihtimal olsa da çok düşüktür. Hangi firmadan alırsanız alın ya muavin otogara girildiğinde yanınıza gelir sorar, ya da hoparlörden şu şu otogara girdik hazırlanın diye anons yapılır. Bi şekilde uyanırsınız.

Hocam ben otogarda değilde bi mekan gibi yerde inicem Bursa Minteks kampüse en yakin orasi varmis.oradan Abim gelip alacak beni.ben binerken mintekste inicem abi desem.çünkü bilmiyorum hic orayi.

• Otobüse bindiğinizde zaten size nerede ineceksiniz diye sorup not edecekler. Muavine mintekste ineceğinizi belirtirsiniz muavin oraya geldiğinizde uyusanız bile uyandırır sizi. Ben daima ön koltukları tercih ederim, daha ferah olduğu için. Arka taraf basık ve havasız geliyor ama herkesin kendi seçimi tabi. Her halükarda kapılara yakın koltuklarda oturmanız daha evla. ikram derken zaten kek, kraker, çay, kahve, meyve suyu veriliyor. Yolculuklarda genelde iki defa servis bir defa mola olur ama yolun uzunluğuna göre değişebilir. Otogarlarda araçtan inmemenizi tavsiye ederim.
  • Bilet kontrolü için yanınıza geldiğinizde ineceğiniz yeri söylerseniz. Uygun bi yerse indirirler merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evremerk

Otobüse bindiğinizde zaten size nerede ineceksiniz diye sorup not edecekler. Muavine mintekste ineceğinizi belirtirsiniz muavin oraya geldiğinizde uyusanız bile uyandırır sizi. Ben daima ön koltukları tercih ederim, daha ferah olduğu için. Arka taraf basık ve havasız geliyor ama herkesin kendi seçimi tabi. Her halükarda kapılara yakın koltuklarda oturmanız daha evla. ikram derken zaten kek, kraker, çay, kahve, meyve suyu veriliyor. Yolculuklarda genelde iki defa servis bir defa mola olur ama yolun uzunluğuna göre değişebilir. Otogarlarda araçtan inmemenizi tavsiye ederim.

Anladim hocam on koltuklar da koltuğu arkaya dayayinca arkamizdaki rahatsız olup dik dur falan diyebilir o yüzden arkalari tercih edeceğim herhalde

Mrsmrc- bilet kontrolu yapilmiyor diye duydum binerken soylesem uada sercise geldiklerinde soylesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 17 Temmuz 2014; 17:33:14 >

• Bilet kontrolü olmasa da yanınıza gelip ineceğiniz yeri falan soruyorlar zaten.
  • quote:

Bilet kontrolü olmasa da yanınıza gelip ineceğiniz yeri falan soruyorlar zaten.

Tamam hocam ben zaten yol üstünden binicem otogardan değil bavulu koyarken soylerim

• Nasıl isterseniz
  • quote:

Nasıl isterseniz

Hocam muavinler koltuk kontrolü yapiyormu hic otogarlarda yanimiza gelip ismimizle falan

• Otobüsün muavini yapar. Otogarda derken anlamadım?
    Bagajları yerleştirirken falan mı?

Yoksa otogarda binmicem demiştiniz, onu mu diyorsunuz? Farklı bir yerde bineceğinizi bilet alırken bildirmişsinizdir zaten??

Biraz daha açarsanız?
  • quote:

Otobüsün muavini yapar. Otogarda derken anlamadım?
    Bagajları yerleştirirken falan mı?

Yoksa otogarda binmicem demiştiniz, onu mu diyorsunuz? Farklı bir yerde bineceğinizi bilet alırken bildirmişsinizdir zaten??

Biraz daha açarsanız?

Hocam otogarda falan inip wcden gelmeyen yolcu varmidir falan diye diyorum yolcuyu birakip gitme ihtimali varmidir yani birde muavinin koltuğu nerededir

• Yok hocam o zaman sadece yeni binenler kontrol edilir. Eğer acil tuvalet vb. ihtiyacınız varsa muavine söyleyip öyle gidin, yoksa kalabilirsiniz.

O dediğiniz kontrol mola yerlerinden kalkışta yapılır. Tüm yolcular otobüste mi diye kontrol edilir ama otogarlarda yapmazlar. Otogarlarda fazla durmazlar zaten yolcu indir-bindir devam et.

İlk giriş kapısından girince katlanmış olan koltuktur. Hemen kapıdan girer girmez.
  • quote:

Yok hocam o zaman sadece yeni binenler kontrol edilir. Eğer acil tuvalet vb. ihtiyacınız varsa muavine söyleyip öyle gidin, yoksa kalabilirsiniz.

O dediğiniz kontrol mola yerlerinden kalkışta yapılır. Tüm yolcular otobüste mi diye kontrol edilir ama otogarlarda yapmazlar. Otogarlarda fazla durmazlar zaten yolcu indir-bindir devam et.

İlk giriş kapısından girince katlanmış olan koltuktur. Hemen kapıdan girer girmez.

Muavinlerle Nasıl muhabbet kurariz ya arka koltuklar genellikle bos olduyoda muavinle muhabbet edemezmiyim

• Valla şimdi ne desem bilmiyorum

Yaz sezonunda boş olur mu bilemem. Boş olursa mesela boş koltuklara oturuyorlar onlar da. Yakınınıza otururlarsa sohbet edersiniz. Kaç yıldır çalışıyorsun, zor mu vs. diye girersin muhabbete

Aklıma geldi geçen yıllarda yine bi otobüs seyahatinde çok kafa bi muavin vardı. Yanımdaki abi falan baya güle güle yolculuk yaptıydık. İkram yaparken de fazladan almıştık yiyecek
  • quote:

Valla şimdi ne desem bilmiyorum

Yaz sezonunda boş olur mu bilemem. Boş olursa mesela boş koltuklara oturuyorlar onlar da. Yakınınıza otururlarsa sohbet edersiniz. Kaç yıldır çalışıyorsun, zor mu vs. diye girersin muhabbete

Aklıma geldi geçen yıllarda yine bi otobüs seyahatinde çok kafa bi muavin vardı. Yanımdaki abi falan baya güle güle yolculuk yaptıydık. İkram yaparken de fazladan almıştık yiyecek

Hocam mola yerine gelince bütün yolculari uyandirip otobüsü bosaltiyolar mi yoksa uyandirmiyolar mi

• Anons ederler şu kadar süre mola diye. Herkes uyanır zaten. Uyanmayan nasıl uyuyor diye şüphe ederim artık
  • quote:

Anons ederler şu kadar süre mola diye. Herkes uyanır zaten. Uyanmayan nasıl uyuyor diye şüphe ederim artık

O kadar yuksek sesli mi anaons

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.