Şimdi Ara

ilk defa otobuse binecegim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesin duyabileceği tonda diyelim. Hani üstte hoparlör varya bir sürü ordan geliyor ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Herkesin duyabileceği tonda diyelim. Hani üstte hoparlör varya bir sürü ordan geliyor ses

Otobüste şarki caliyomu hocam haporlorde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. Artık koltuk arkası tabletler var. İsteyen TV izliyor, isteyen film, isteyen müzik dinliyor. Hatta bazı firmalar o tabletlerde internet hizmeti veriyor. Araçlarda wifi var.
  • quote:

Hayır. Artık koltuk arkası tabletler var. İsteyen TV izliyor, isteyen film, isteyen müzik dinliyor. Hatta bazı firmalar o tabletlerde internet hizmeti veriyor. Araçlarda wifi var.

Hocam benim bindigim yerden mola yeri yaklaşık 6.5 saat.ben bu kadar surede idrarimi tutabikirmiyim ya çok sitres yaptim

• O zaman en arka koltuğu hiç tercih etmeyin zira eğebileceğiniz bir alan yok arkada. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evremerk

O zaman en arka koltuğu hiç tercih etmeyin zira eğebileceğiniz bir alan yok arkada. :)

Yok hocam ya arka iyidir.ama tuvalet sorun 6.5 saat wcye girmeden durarmiyim acaba

• Harbi hiç binmemis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evremerk kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok?
    Biri rahatsız olacak mı endişesi olmadan yaslayabileceğiniz en iyi yerdir en arka.
  • Endişe etme. Rahat durursun.
  • quote:

Endişe etme. Rahat durursun.

Hocam evde 7-8 saat durdugum oluyor ama otobüstebilmiyorum.en kotusu otogarda 5 dk bekletirim 40 kişiyi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 19 Temmuz 2014; 0:05:01 >
  • En kötü öyle yaparsın
  • quote:

En kötü öyle yaparsın

Hocam kamil koçun başka saatteki seferini buldum 1 saat önce onda 2 tane mol a veriyor ama otogarlara sapmiyor ayni saatte gidiyor ona alacagim bileti otogarda gecirecegim vakti molada gecireyim

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Hep ön koltuğu tercih eden insan cehaleti... :D Bana arkadakiler hep dimdik oturuyor gibi geliyor... Yine de ön koltuktan vazgeçmem ama, bir de orta kapının hemen solundaki koltuğu seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evremerk -- 21 Temmuz 2014; 12:58:58 >
  • evremerk kullanıcısına yanıt
  • selam arkadaşlar;

Elimde İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş otobüs bileti var. Normalde bir gidiş ortalama 95 TL ben gidiş - dönüş bileti 140 TL veriyorum. Elden teslim edebilirim. Tarihler değiştirilebilir. Benim biletim Eylül ayında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.