Bildirim
İlk defa QQ konusu açıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bad support build -
nasıl kaybettiniz ilginç herkesin durumu neredeyse iyi karşı takıma göre(farmlara filan söz söylemiyorum.) 4 vs 5 kalınca pek yapacak bir şey yok maalesef
not : yalnız karşıda vayne var sen warmong ve randuin almışın w sundan daha çok yemek için galiba frozen heart ve thorn daha iyi bir alternatif olabilirdi eleştiri gibi oldu biraz ama kusura bakma -
build op
skor op 7 kill almışsın supportsun sen en fazla 1 killin olmalı yenilmeye mahkumsun -
Support oynamak kolay diye alıyorsunuz takım kötü geliyor al bakalım midi jungle taşı -
-
build cidden kötü...
bu kadar abartılacak bir durum da yokmuş.ben de 3 kşişi 0-8 oynadı sandım -
ne çıkmalıydım esestarkan bey -
her maç janna spamlarsan daha çok yenilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: HanzaLa58
ne çıkmalıydım esestarkan bey
senin amacın tank olmak tanklamak değil.
takımı hayatta tutmak.
karşıda o kadar cc varken mikael
demir solari broşu
çıkabilirdin mesela -
-
karşıdaki tek ap için demir broşü çıkmak saçma oldugu gibi neden mikael çıkmadıgımıda yukarıda belirtmiştim. 25 dakika boyunca korudugum 20 stackli mejaim takımı hayatta tutmaya yetti taki 4v5 kalana kadar -
duosuz support main oynanır mı TR'de kardeş Allah yardımcın olsun -
west. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X