Şimdi Ara

Ilk defa rage quit attim.(aglama konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takimda adc yoktu midi biraktim adamlara gidip adc aldim.Sonra yanima gelen adam katarina.Tamam hadi belki aliriz kufure gerek yok dedim.Herif butun minyonlara kombosunu atiyor,ignite attigim adama ulti atiyor veya skill atip caliyor.Adc ne biliyor musun dedim adam konusmadi tum mac.Sonra beni solo birakti altta adc yim karsida varus ve khazix var geldiler kule dibi kestiler.

Sonra yine combat oldu adama ulti attim ignite attim gecerken lux vurdu aldi kill i.

En son dedim allah belanizi versin direk ciktim mactan.Her mac ayni seyler oluyor.

Weste gecicem arkadaslar kesin kararim.Ama muhtemelen bronze a aticak.Asil sorum su s4 geldiginde ranked statlari sifirlanacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet

• suanki lig ne? w/l kac?
    mmr hesabından tahmini ligini bulabiliriz evlat.

Not: TR op yazmayı unutmusum.

Edit1: Ranked statslar sıfırlanmayacak tabiki, 1200e yaklaştırma yapılıyordu galiba ama pek bişey değişmicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 25 Haziran 2013; 12:20:15 >
  • Şimdi buraya qq kosunu açınca elinize ne geçiyor.He derdinizi dile getirip tr serveerındaki kalitesizliği vurgulamaksa amacınız o zaten bilinen birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Şimdi buraya qq kosunu açınca elinize ne geçiyor.He derdinizi dile getirip tr serveerındaki kalitesizliği vurgulamaksa amacınız o zaten bilinen birşey.

Sonunu okusaydin bari.

• Özet: ADC + Kata vs Varus + Khazix bot lane ve KS attıkları için oyundan çıkması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyaka1912

quote:

Şimdi buraya qq kosunu açınca elinize ne geçiyor.He derdinizi dile getirip tr serveerındaki kalitesizliği vurgulamaksa amacınız o zaten bilinen birşey.

Sonunu okusaydin bari.

Sorunu başta sorsaydın sende.Konuya girişine bak bitirişine bak.BU bölümde bir sürü qq konusu açılıyor artık insanlar okumaktan sıkıldı haliyle.Soruna gelirsek s4 bu senin bitiminde gelicek yani 2014te ve ranked istatistiklerin sıfırlanıcak ama sen bronz5 sen seni en fazla bronz1 e atar yani ilk 10 maçını ordan oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 25 Haziran 2013; 12:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Özet: ADC + Kata vs Varus + Khazix bot lane ve KS attıkları için oyundan çıkması.

sadece ks degil

lane de solo biraktiklari ve butun minyonlari almaya calistiklari icin de var

Simdi sezon 4 te ranked statlari ne durumda olacak arkadaslar?Hesabimi weste mi gecireyim westte smurf mu kasayim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Özet: ADC + Kata vs Varus + Khazix bot lane ve KS attıkları için oyundan çıkması.

sadece ks degil

lane de solo biraktiklari ve butun minyonlari almaya calistiklari icin de var

Simdi sezon 4 te ranked statlari ne durumda olacak arkadaslar?Hesabimi weste mi gecireyim westte smurf mu kasayim?

Sıfırlancakta tam sıfır değil. Diamond 1 adam plat 1 felan başlar, bronz 5 ise 2 ye felan yükselir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sonunu okusaydin bari.

Sorunu başta sorsaydın sende.Konuya girişine bak bitirişine bak.BU bölümde bir sürü qq konusu açılıyor artık insanlar okumaktan sıkıldı haliyle.Soruna gelirsek s4 bu senin bitiminde gelicek yani 2014te ve ranked istatistiklerin sıfırlanıcak ama sen bronz5 sen seni en fazla bronz1 e atar yani ilk 10 maçını ordan oynarsın.

Smurf kasip yapayim bari westte.Tr de ne yaparsan yap cok zor cikmak.220 farm yapiyorum macta takimda en fazla 130 var falan.

• adc ignite
    igniteye ulti atan katarina nedir ignite yiyen adama ulti atılmaz diye kural yok
    onlar ks atıyosa sende kill almasını bil
    1 aylık oyuncusun, weste geçme

• quote:

Orijinalden alıntı: ErotikHoroz

adc ignite
    igniteye ulti atan katarina nedir ignite yiyen adama ulti atılmaz diye kural yok

Ben olecek diye biraktim adami herif geldi flash atip aldi.

• Adc ye ignite alms bide knsyr

• Herkes kill peşinde kardeşim yapacak bir şey yok.Adam taric alıyor carrylerden çok kill alıyor yani boşuna sinirleniyorsun.Sen kendi oyununa bak yoksa westte de rahat olamazsın.
  • quote:

quote:

adc ignite

Sonuçta afk kalman saçma olmuş.

Lütfen weste falangelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

adc ignite

Sonuçta afk kalman saçma olmuş.

Lütfen weste falangelme.

GELCEM XDXDXDXD ZAAAAAA XDXD HEPINIZI OLDURUCEM MUHAHAHAHAHA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.