Şimdi Ara

İlk Defa Şanslı Olduğumu Hissettim ( GB'lerin silinmesi konusunda )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün archerimi bozup Priest dizmeye karar vermiştim 2 saat içinde tüm itemlerimi elden çıkarıp eve gelmistim. Üzerimde 40 Gb Para vardı. Eve geldiğimde saat 22.00 gibiydi ve 40gb yi saat 1 saat içerisinde elden çıkarıp charı dizdim. Sabah kalktığımdada forumdaki konuları gördüm. Hayatımdaki belkide tek şanslı olduğum şeydi bu. Gercekten çok sevinmiştim ve ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ancak K2 nin yaptığı şey çok saçma. Bugu öğrendikleri zaman oyunu geriye almaları ve sonrasında fixlemeleri uygun olurdu. Her neyse eğer geç oldu diye yatsaydım itemleri almadan. Elimde kala kala 20 gb kalacaktı. Ve bu yapılanın sonucu olarak çoğu kişinin tekrar oyunu bırakacağı düşüncesindeyim. İyi forumlar

• Bende iyiki item almışım diyorum yoksa gitcekti 70 gb

Bence bir yönden iyi oldu çünkü oyundaki paraların yarısından fazlası illegal yapıldı . Bu yeni sınırlamada çok iyi olmuş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shisha

Bende iyiki item almışım diyorum yoksa gitcekti 70 gb

Bence bir yönden iyi oldu çünkü oyundaki paraların yarısından fazlası illegal yapıldı . Bu yeni sınırlamada çok iyi olmuş .

evet
  • Sizin adınıza gerçekten çok sevindim benim 5GB gitti fakat okuyorumda 50 gb si giden bile war K2 nin yaptığı iş deyil
  • ya siz ne saçmalıyorsunuz benim el emeğimle kastığım 8 gb gitti... kas bakalım elinle 8 gb... öyle gb almaya benzemez bu !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgok

ya siz ne saçmalıyorsunuz benim el emeğimle kastığım 8 gb gitti... kas bakalım elinle 8 gb... öyle gb almaya benzemez bu !!

Sinirlisin şuan haklısın ne diyim
  • pek sanslı sayılmazsn
    aslında bu sılınmeden kımsenın zararı olmadı ama farkında deıller
    40gb ım gıttı ama hıcde uzulmedım uzulmemde aksıne karım oldu
    80gb e ıron belt alcakdm ıron beltler 35gb e dusdu
    5gb cepde kaldı
    sanslıyım dıyen arkadasa gelırsek
    aldıgın ıtemler 2gun sonra yarı yarıya dusunce gorucem senı ne kar ne zarar oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pastares

pek sanslı sayılmazsn
    5gb cepde kaldı
    aldıgın ıtemler 2gun sonra yarı yarıya dusunce gorucem senı ne kar ne zarar oldugunu

hey allahım.Sanki gb si silinenler aptaldır dedik ya. Adam direk cephe aldı. Ne diyim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: pastares

pek sanslı sayılmazsn
    5gb cepde kaldı

İtemin tl olarak fiyatı aynı şuan benim için birşey değişmedi . Gb 10 lira olur oyundaki itemim 21 gb olur . Gb 1 lira olur itemim 200 gb olur birşey farketmiyor benim için güzelim neden karşı çıkıyosun anlamıyorum ben sana kötü birşey mi dedim ?
  • yinede şanslıymışsın ama kendi charına 10gb bırakıp kasaya 10gb bırakıp 2 yan charina da 10gb birakip yarın sabah uyanmak var. işte onun sevinci bitmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.