Şimdi Ara

İLK DEFA SİZE AÇILIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede r harfi bozuklugu var.Kurslar falan var eger izmirde isen su linke bir bak.ama harbi zor bisi

http://www.buketsari.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

anlatamam. kimse bilmez. sizde bilmeyin. boşverin.

Nasıl yani.. bari ipucu ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

Bol bol kitap, gazete falan oku kendini geliştir, kareoke yap hep, okurken sesli oku ve kendine güven...

karşılıklı diyalogları bol olan kitaplarda kahramanlardan birinin yerine kendini koyup kendi sıran geldiğinde yüksek sesle oku faydasını göreceksin rahat ol sana gülenlerin çok hoşlandıkları için güldüklerini bilmelisin kekeleyeen erkekler her zaman bayanların sempatisini kazanır .
  • Dalga geçenlerin kendi beyinlerindeki problem hocam aldırmamak lazım. Kurslara gitmeyi denedin mi?
  • canım yapman gereken sey belli rahat olucaksn işte ne bilim çekiniorsan kendini baskası olarak düşün ve insanlarla o şeklde sohebte gec yada psikiyatrs yardm al ne bilim işte aklına gelen yerlere basvur okar önmli diil ama bazen gerckten gerekli çok sewdgn birini konşman yznden kaybedeblr yada eldeedemeyeblrsn en önmlsi konştuklarını anlamalaarı konusundan dolayı çok önmli diyorum umarım yardmcı olablmşmdr
  • fil adamı izle hersey gecicidir kardesim sende bu şeyin üstesinden geleceksin hayat devam ediyor bol kitap okicaksın sıkılmadan okicaksın.
  • Ben de bazen kekeliyorum... Hem de en önemli anlarda. Ama hemen susuyorum. Özür dileyip normal konuşmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar hiç olumsuz birşey olmadı...

Takma kafana. Bazı eğitimler var diye çıkmıştı tvde... Derdin kekemelik olsun. Ne dertler var dünyada...
  • Kekeme olan çoğu insan, belkide hepsi bana çok sempatik gelmiştir. Bence fazla kafana takma bir kelimeyi telafuz edemediğinde sus ve baştan söyle, söyleyeyim de dilimden kopsun gitsin diye düşünme, ne onun ne de senin acelen var.
  • Aa..Ne varmış kekelemekte..Olabilir hepimizin başına gelebilir ve ayrıca garipsenecek bir durum değil bu..Sakın ama sakın insanlardan senin böyle bir durumun olması nedeniyle dışlama..

Kemal de haklı..Eğitimler var destek alabilirsin ve ne dertler var şu dünyada..
  • Kekemelik için bol kitap okuyabilirsin
  • Konuşurken kekeleme sorunu artık çözümü olmayan bir dorun değildir. Bildiğim kadarı ile psikolojik ve fizyolojik temeli olan bir sorun. Psikolojik birtakım nedenlerden dolayı kekeleme sorunu yaşayan hastalara psikoterapi ile birlikte bazı özel tedavi yönetmeleri uyguluyorlar. Bunlardan en önemlisi kendi sesinizi birkaç salise farklı yankılı bir biçimde duyabilieceğiniz, özel bir şekilde dizayn edilmiş bir odadır. Bu odaya giren kekeleme sorunu olan kişi kendi sesini birkaç salise sonra ve yankılı bir şekilde duyduğundan kademeli olarak azalıyor. Bu yöntem birçok kişi üzerinde denenmiş ve sonuçlar hiç de yabana atılır cinsten değil. Türkiye' de uygulanmaya başlandımı pek bir fikrim yok ama bildiğim tek bir şey var. Psikolojik destek aldığınız ve bu tür sistematik dizayn edilmiş odalar ile tedavi uygulayan yerleri bulursanız sorununuzu çözebilirsiniz.
  • doktoru falan var sigortadan git bence
  • dostum çeşitli kurslar var televizyonda izlemiştim senden daha büyük adamlar 5 haftada felan düzgünce konuşmaya başlıyorlardı.bir de müzik dinlemenin konuşmayı daha akıcı kılmakta önemli yardımları olduğunu duymuştum.dalga geçenleri kafana takma,onların problemi inan bana seninkinden 100 kat daha büyük ve düzelemeyecek bir problem malesef
  • Benim de ilköğretimde ve lisede kekeme diyebileceğim arkadaşlarım olmuştu..
    Gerçekten sempatik oluyordu..Hele bir şarkı söylemesi vardı..Normal biri şarkı söylüyor gibiydi.Hani kekeme diyemezdin..

Ve sakin ol..Unutma ki bilimin var doluğu bir çağda yaşıyoruz.Çaresiz değilizdir bu konuda da..Mutlaka bir çözümü için yardım almalısın..Yani her seansta düzelecektir.
    Ama kendini üzüp buraya konu açtığına göre sıkılıyorsun bu durumdan.Belki insanlarla konuşmaya çekiniyorsun.Acaba yine kekeler miyim diye konuşmaya utanıyorsun.

HAYIR! Bunu yapma..Kim ne derse desin şu ölümlü dünyada..Hepimiz gidiciyiz ve hepimizin yaşarken mutlaka bir şeyi çıkıyor işte....Herkesin bir problemi vardır ve küçük de olsa olacaktır mutlaka..Bugün çok parası olanların da problemleri oluor..K
    ötü sağlık sorunlarımız ve yaşamımız olmasın istiyoruz, varsa da düzeltmeye çalışalım en iyi o zaman mutlu oluruz..

Şu hayat da gelip geçiçi..Şimdi biz canlı olarak yaşamaya çalışıyoruz zorunlu olarak..Hiç takma yine geldiğimiz yer olan toprağa gideceğiz..O boşlukta bir şey hissetmeyerek belki başımız şimdikinden daha rahat olacak..

• en iyisi yurtdışında üniversite okursun orda kekelemen geçer bence. rusya misal
  • arkadaşım ben r,l harflerini sölüyemiyorum eskiden bende senin gbiydim bakkala gitmeye utanıyordum ama doğal bişi artık çok rahattım takma ben öle yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyt

öncelikle herkese slm arkadaslar

bende konusma bozukluğu var daha doğrusu konusurken ''kekeliyorum''
    ve bu psikolojimi bozmus durumda hiç bi kızla konusamıyorum sevdiğim kızlarda oldu ama hiç bi zaman açılamadım bu içime nasıl oturuyo bi bilseniz
    mümkün olduğunca sosyal çevreden uzak durmaya çalısıyorum çok mutsuzum çok

lisede nöbetciydim 2 tane kız geldi müdür odasını sordu tarif edene kadar canım çıktı sonra kızlar giderken gülmeye basladı bunun gibi birsürü olay napıcam ben ya

benim hayatimi yasiyorsun

http://resim.donanimhaber.com/m_21138707/mpage_1/key_kekeme//tm.htm#24739862

bakkala gitmeye falan utaniyorum

yok mu tedavisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Temmuz 2008; 14:53:16 >

• Bagıra Bagıra Şarkı Söyle
  • aile içinde arkadaşlarınla konuşmayı dene eminim iyileşirsin.
  • tşk arkadaslar yorumlarınız bana güven verdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.