Şimdi Ara

İLK DEFA SİZE AÇILIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bi ara kekemeydım üzülmene degmez gecici seyler bunlar
  • Zaten konuşma sorunun var diye senle dalga geçen insandan hiç birşey olmaz.
  • Ben de bliyorum, telefonda filan konuşurken de zorlanıyorsundur, ama şarkı söylerken takılmadan söylüyorsundur. Ses egzersizleri vardı bunun için, şarkı söyle bol bol bence, nefes egzersizi yap söyleyeceklerini şarkı halline getir sonra yavaş yavaş geçer belki, tabi doktorlar daha iyi bilir
  • Ya bazen insanlar sempatik bulduğundan da gülebilriler.Hem bu utanılcak birşey değil ki senle dalga geçenler utansın :) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_fRuDo

arkadaşım ben r,l harflerini sölüyemiyorum eskiden bende senin gbiydim bakkala gitmeye utanıyordum ama doğal bişi artık çok rahattım takma ben öle yapıyorum

eed aynen r ve l harflerini sölüyemiyorm onun yerine Y diorum.bende rahatım ama bazen kötü oluo örneğin adım aras normalde ben ayas diorm
  • dert etme kardeş.düzgün konuşup ağzından pis ve anlamsız laflar çıkaran insanlardansa kekeleyip adam gibi konuşanları yeğlerim
    benım de bır arkadasım vardı ortaokulda ve utanmadı sıkılmadı herkesle konustu ve konuşa konuşa düzeldi bitti.susarsan içine atarsan o zaman geçmez.bi doktora da gidebilirsin.yada bir psikoloğa.
  • Heyecan yapma, gayet sakin ol.
    Kendinle barısık ol.
    Yüksek sesle kitap oku.
    Kursları var.
    Kitapları var
  • Ben düzgün konuşuyorum ama kızlara açılamıyorum takma kafaya
  • kekemelik tedavisi çok ilerlemiş durumda, tama yakın düzelme oluyor artık. büyük hastanelerde afazi bölümleri var. onlara başvur..
  • sesli olarak kitap oku ve şarkı söle..söle de bi durum var bazı kızlar senin durumundan hoşlanabilir heyecanlı biraz utangaç felan
  • kekemeliği yenebilirsin.korkup panik yaptıkça biraz zor olur açıl aktif ol kapanma içine zor değil
  • Mikrofon al kendine daha sonra sesli kitap oku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Bendede r harfi bozuklugu var.Kurslar falan var eger izmirde isen su linke bir bak.ama harbi zor bisi

http://www.buketsari.com/

O bende de war nalet olsun duzelmıyor 8 yasındakı kardesım de bıle solemeye basladı ben 14 yasımdayım soleyemıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: numberone_0

quote:

Orjinalden alıntı: By_fRuDo

arkadaşım ben r,l harflerini sölüyemiyorum eskiden bende senin gbiydim bakkala gitmeye utanıyordum ama doğal bişi artık çok rahattım takma ben öle yapıyorum

eed aynen r ve l harflerini sölüyemiyorm onun yerine Y diorum.bende rahatım ama bazen kötü oluo örneğin adım aras normalde ben ayas diorm

Ben 10 yaşıma kadar söyleyemiyordum.16 yaşıma geldim şimdi bile bazen söyleyemiyorum.Bazen mikrofonla ses kaydediyorum rler hala kötü çıkıyor sesli olunca belli oluyor :)
    Bunlar kafaya takılcak şeyler değil,hem bazen ben de çok streslenince kekelerim.
    Rahat davranmak önemli.Sorunu daha azaltır en azından :)

• r harfini y diyenlere yazık valla.ben r harfini ry diye okuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Bendede r harfi bozuklugu var.Kurslar falan var eger izmirde isen su linke bir bak.ama harbi zor bisi

http://www.buketsari.com/

ben o kadına gitmiştim baya başarılı tavsiyemdir,bir ara gene gideyim...
    konuşmam kötüleşti.
  • Nasıl bişey acaba bu kekemelik...Hece hece yavaş yavaş söyleyince de kekeleniyor mu.? Bence rahatlıkla aşılabilir çevremde çok kişi vardı kekeme olan hepsi aştı düzeldi..Hatta sonradan çeneleri düştü halen susturamıyoruz...
  • tedavi kursları var
  • kekeliyorsan gazete oku boL boL
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

sendeki de sorunmu. benim cinsel hayatım tamamen sıradışı! hayatım altüst olmuş durumda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.