Şimdi Ara

İlk Defa uzun yol yapacagim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Ehliyeti yeni almışsınız, uzun yola çıkmayın.

Saygılar...

Hocam ben bir haftalık şoförken (Ehliyet tam 7 günlükken) yanımda usta şoförle 300 km geldim. Ondan 3 hafta sonra da (Tam 30. günde) tek başıma 700 KM gittim. İlk başlarda ürkek başladım, 100'ü pek geçmedim, sürekli gözüm aynalarda, yolda, kadranlarda oldu. Yaklaşık 1 saatlik bir sürüşten sonra 110-120 bandı ile seyrettim. 6 saat sonra da Adana'ya yakın otobanda araba ile hız denemesi yaptım Zaten 170 görüyordu en son. Kısaca, uzun yol yapmadan öğrenilmiyor.

Hadi kazasız belasız hocam. Bir petrolden soğuk kahve ya da enerji içeceği alın. Yolda iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 8 Ekim 2014; 4:04:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KeremMMA

Merhaba ehliyetimi alali 1.5 ay oldu hicbir sorunum yoktur arac kullaniminda sehir ici 200 250 km yol yaptim aracim yoktu simdi arac aldim 2 gun once nissan juke 3 gun sonra antalyadan ankaraya gidicem aanirim 580 570 arasi bi km si var onerileriniz nelerdir araba manuel sorarsaniz ve 130 u gecmeyi dusunmuyorum

Ner cevap veriyorum manyaklik etme sakin senin neyine uzun yol daha 1.5 aylik soforsen ??? Kendimden ornek veriyorum bak mayosda arabayi aldim estim gurledim 15 gunde 980 km yol yaptim onceden de araba surdum cok ama kendi arabal ilk defa olmustu. Komsu ile gidicem annemin yanina dedim 110 km gidis 110 km donus donus yokunda yagmur vardi cok okuzun teki yzuunden sarampole uctum 2 takla attim kafama 27 dikis yedim. Dava mava sigorta kasko saha yeni arabamin parasini alabildim davalar devam ediyor sacmalama 20.000 km yapmadan arabani kendini cevreyi cevrendeki okuz kasap spforleri tanimadan uzun yola mola cikma sakin.

Bir de 130 u gecmiycem yazmissin yahu otoban yok zaten direk nereye geciyorsun 130 u ben 78 ile kaza yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illest -- 8 Ekim 2014; 4:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek başına çık müzik açma yola odaklan klima vs kapat sol cam hafif açık olsun gerisi tıraş 2 saatte bir mola ver yeter.
  • Arkadaş gömdü bi yere heralde

• Iyi geceler suan burdurdayim 10 dakikaligina durdun mazot alip bide atistirmalik bisey alip devam edicem arabaya gore ortalama hizim 106

• Herkese günaydin afyondan ciktim 10 15 dakka oldu kahve falan iciyorum 2 saat 40 dakikya allah izin verirse ankaradayim yolun geri kalani otoban 110 civarlari gitmwyi dusunuyorum

• KeremMMA kullanıcısına yanıt
    kazasız belasız yolculuklar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.