Şimdi Ara

İlk denemem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tasarım işine yeni başladım ağırlıklı olarak web tasarımla uğraşıyorum photoshopla geçen internette gördüm illustrator de yapmış adam t-shirt tasarımını bende bi siteden bunu aldım bazı yerlerini değiştirdim kablo yoktu onu ekledim parlaklığı falan ayarladım gölgeleri bi de telefon dalgası yoktu onu ekledim olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
     İlk denemem

• son hali
     İlk denemem

bu da internetten bulduğum resim
    http://imageshack.us/photo/my-images/853/p5x3.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asahiner -- 28 Ağustos 2013; 15:19:49 >

• Fena değil ama telefon kablosu çok uzun ve görüntüyü bozuyor ama onun haricinde renk seçimi güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oldukça hoş duruyor. Telefon kablosunun cebe doğru inmesi bir anlam katabilir. Renklerin parlaklığı başarılı.
  • yorumlar için teşekkür ederim

bi de kabloyu kısalttım arkadaşın demesi üzerine :)
     İlk denemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hapsher

Bence oldukça hoş duruyor. Telefon kablosunun cebe doğru inmesi bir anlam katabilir. Renklerin parlaklığı başarılı.

Ben de telefon kablosunun cebe inmesi taraftarıyım.
    Ve yeşil arkadasındaki grimsi ton hoş değil bence ilk hali daha iyi
  • güzel olmuş eline sağlık :) :)
  • bende başta gri koymamayı düşündüm sonra bi arkadaş koy dedi hani iphonelarda menülerde ya ordan gelmiş aklına bende öyle yapıp size gösterim dedim :) yarın başka t-short tasarımıyla gelcem eğer vaktim olursa sizce nasıl bi şeyler koyim t-shirtün üstüne ve yeniden yapılan olumlu olumsuz yorumlar için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.