Şimdi Ara

İlk Digimonum Biyomon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni açtığım adama gelen 10 chip ve parlak yumurtanın nerden geldiğini inanın bilmiyorum

edit:şimdi biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 19 Temmuz 2009; 17:57:06 >

• tebrikler
  • Görevden gelmiştirNeyse tebrikler kısa zamanda Garudamon yapman dileğiyle.
  • ahh arkadasım o test digisi oyunda fark ettiysen herrkese verilmiş olan digi yumurtasından ve chiplerindne çıkan digi o tek server var saat 4 te kapanması gerekirken kapanmadı ve tek server yaptılar hereke yen icar actırdılar ve test olarak bu digiyi verdiler ama tbrkler diyene bnmde var biyomon 10 lvl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 19 Temmuz 2009; 17:56:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüseyin345

ahh garip arkadasım o test digisi oyunda fark ettiysen herrkese verilmiş olan digi yumurtasından ve chiplerindne çıkan digi o tek server var saat 4 te kapanması gerekirken kapanmadı ve tek server yaptılar hereke yen icar actırdılar ve test olarak bu digiyi verdiler ama tbrkler diyene bnmde var biyomon 10 lvl

sanada tebrikler o zaman

daha hiç girmedim oyuna o yüzden bilmiyordum

• saol:
  • banada geldi nası çıkardın ya benim biyomon yedekte duruyo hangi tuşla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 26 lvl oldum yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bilmiyorudum test falanNeyse sağlık olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JicxMan

banada geldi nası çıkardın ya benim biyomon yedekte duruyo hangi tuşla

üstüne tıklıyorsun
  • nasıl biyomonu alcaz benim agumonumun altındada biyomonun resmi var ama tıklıyorum olmuyo
  • 10 chip nerden geldi yav
  • bakın şimdi arkadaşlar solda ustte biyomonun üstüen tıklayın yazı cıkcak ona absın çıkıyor digimon digerini secmek içinde aynı işlemi yapıyoz
  • oyunun kendisi 10 chip ve parlak yumurta verdi ögrenmemiz için test serverı ztn o bakıyorlar işe yarıyormu nasıl filan bnce en iyisini yaptılar düşünce olarak

• Onur yazık ettin çocuğa ya yaptığnı yaptın zevkini aldın ama çocuk uçtu
  • 1 b 1 de mi yumurta verdiler ?
  • yaa bna 4 chip ve yumurta verdiler ama yumurta gitti chiplerde gitti bişi olmadı
  • Töbe töbe
  • teşekkürler hüseyin345
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.