Şimdi Ara

Venus 62 lvl nuker 20 lira (yanlış duymadınız evet...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben saturnde yenı char aldıgım ıçın bukadar ucuza satıyorum sakın yanlış anlamayın char elımde kaldı dıer charın gold unu karşılamak ıçın bu fıyata yanlız char lira karşılıgı satmıycagım herhangı bı serverda 100 mılyon golda satıcam 100 m gold =20 lira zaten sozu size bırakıyorum lutfen kotumser notlar yazmayın ....

İLETİŞİM ... can_buren@hotmail.com

Chardan bılgıler : butun ıtemlerı + basılmış ve blue lıdır Ölü sincap bulunmaktadır ve Char hypırddır gerı kalanı sslere bırakıyorum Chardan hıç ıtem almıyacam bankadakı ıtemlerıde verıyorum

TAKAS KESINLIKLE TEKLIF ETMEYIN !!!

Chardan genel goruşun

Venus 62 lvl nuker 20 lira (yanlış duymadınız evet...)

Charın ıtemlerı ıçın rev6 ya gırınız yada ısteyen arkadaşlara msn den ss atabılırım

• KENDİSİNE GÜVENEBİLİRSİNİZ CHAR ALDIM KARDEŞİM GİBİDİR KENDISI
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

quote:

Orjinalden alıntı: pisk00

KENDİSİNE GÜVENEBİLİRSİNİZ CHAR ALDIM KARDEŞİM GİBİDİR KENDISI

Sana nasıl guvenicez

+ Hybir derken kaça kaç ? 5:1 7:1

skill lwlleri kaçta ?

Para durumu nasıl

Odeme nasıl ?

Ve nasıl guvenicez?

kardeş benı tanısaydın gozunu kırpmadan alırdın charı burda char satan alp abi var oda benı tanır ıstersen char sattıgım kışılerle goruşturebılırım + para durumu ıyı ve bankada ıtem dolu resım atabılırım ısteyene msn den ... Fire 58 de 4 gap war şuan Zaten 20 lıraya char satıyorum olsun okadar
  • lem 20 lıraya char verıoz nasıl guvences nasıl edıces falan filan sankı gorende 90 lvl char satıorus sanacak bana nasıl guvencen al msn pisk00@msn.com
    al buda tel no 05432366126 adreste vereyımmı
    20 lırayada sılk alınmaz he alınır 100 sılk alırsın ama bısı yapamassın bu charıda 20 lıra gıbı bi para ile 0 dan başlasanda yapamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisk00 -- 3 Şubat 2009; 23:49:06 >
  • 7-1 kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.