Şimdi Ara

İlk Disiplin Cezam :\ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korkmayın okadar ben rahat rahat geziniyom valla okulda ders boşmuş-doluymuş güvenlik varmış hikâye bunlar beceri işi sadece
  • hiç bişi olmaz

hoca dovup ceza almadık okuldan kactın diye mi alıcaksın?
  • Tipik idare korkutmacaları...
    Adamların hayatları monoton , sıkıcı bir düzende işlediği için en büyük atraksiyonlarını öğrencileri korkutarak yaparlar...
    Bunu yaparak egolarını bi'nevi tatmin ederler...
  • bizde dün kaçmıştık iki kapı var ve sadece bir güvenlik var artık gerisini tahmin edersiniz

birşey olmayacak özellikle ilk 2 hafta içinde boşuna şey olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garbaht -- 11 Eylül 2008; 15:47:42 >
  • Rahat ol, hiç birşey olmaz
  • bişey olmaz bunlar göz korkutma hareketleri. yarın müdür çağırır odasına uyarır. hem ders boşmuş disipline verse yarın hakkını arasan milli eğitim sormaz mı müdüre neden dersin boş. başlarına hoca koysaydın diye ?
  • Bende lise 2 deyken okulun ilk haftası 2. katta nöbetçiydim.Çok sıkılmıştım.Üçüncü dersten sonra kaçtım gittim.

Tamda o sırada annem gelmiş bana bakmaya

Tabi beni arıyolar yokum ben.Ertesi gün müdür yardımcısı çağırdı nerdeydin dün dedi nöbetteydim dedim.Yoktun dedi tuvalete gitmiştim dedim.20 dakikada 3 kere tuvaletemi gittin dedi canım sıkıldı gezdim biraz okul içinde dedim.Yalan atma kaçmışın dedi bende nöbetçi öğretmen gördü beni ordaydım hep dedim.Git çağır sorcam dedi.Gittim hocaya herif diyo ben seni hiç görmedim orda.Halbuki her tenefüs önümde dikilim geçen kızları kesiyodu

Bende gittim sınıftan toparladım 3 kişi getirdim.Bunlar dediler işte burdaydı her tenefüs sınıfa geldi derste ne yaptığımızı sordu diye

Yardımcıda şimdilik tamam ama bu işin peşini bırakmıycam dedi.Sonra bişey olmadı ama.

YuRak

• quote:

Orjinalden alıntı: Pjanoo

bizde dün kaçmıştık iki kapı var ve sadece bir güvenlik var artık gerisini tahmin edersiniz

birşey olmayacak özellikle ilk 2 hafta içinde boşuna şey olmayın

Sonraki iki hafta içerisinde?

• Daha hazırlık sınıfındaym.(Lise 4+1)
    Geçen sene havadan sudan 4 defa müdürün yanına gittik 1 saat azar işittik. Üstüne disipline verelim asalım keselim dediler. Hiç bişey olmadı. Hep affettiler. Potaya smaç bastık diye 'Okul Malına Zarar Vermekten' bile gittik. Kurul toplanmadıysa sorun yok. Bizde 1 tane kuruldan hoca kurul baskanı ve müdür vardı. Ben artık döverler sandm
  • ya adam 11 sınıf korktuğu şeye bak.
    Biz okulun duvarına spreyle yazı yazarken yakalanmıştık.
    Derste bir hocaya küfür etmiştik biz bunlardan g** olmustuk adamın korktugu şeye bak
  • Bana eskiden müdür savunma yazdırmıstı altına disiplin yazıp imzalamıstı.. Hic bisey olmadı sanada olmaz korkma...
  • En kötü ihtimalle kınama cezası verirler. Bundan da hiçbir şey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri...

En kötü ihtimalle kınama cezası verirler. Bundan da hiçbir şey olmaz.

Kınama verilmez.İlk cezasıymış.UYARI CEZASI verilir.tekrar yaparsa UYARI.3. cezasında uzaklaştırma alır.Daha sonra kınama alır
  • Hocam dert etme bişi olmaz da,neden 10 dk kala o riski göze aldıgını anlamış değilim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.