Şimdi Ara

İlk Disiplin Cezam :\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında İyi Bir Öğrenciyimdir Ama Bugün Sabırsızlığıma Yenik Düştüm

11.ci Sınıfım Ve Okulun En İyi Sayısal Sınıfndayım...

Son Ders Öğretmenlerin Toplantısı vardı derse girmediler bizde bahçeye çıktık ark. larla 3 kişiydik...

kapıdada güvenlik var zil çalmadan bırakmıyo zile 15dk var :|

güvenlik arkasını döndü ve en fırlama arkadaş kapıdan geçti gitti bizde okulun içinde 2 kişi kaldık güvenlik arkasını döndü ve napıyosunuz kapıda beklemeyin dedi..

bizde girişin köşesindeki duvardan atlıyalım dedik diğer ark. ile

ilk o arkadaş atladı sonra ben tam atlıyodumki atladıgımda başımda kimi gördüm siz tahmin edin :S beden hocası :S

müdürün yanına götürdü işte dedi 10dk sabretseydiniz bende dedim boştu ders

ben gayet rahattım aslında ama yanımdaki arkadaş çok tırstı hocam bu sefer affetseniz falan diye :S ben anlamıştım affetmiceklerini

neyse numaralarımızı aldı müdürde bunları disipline sevk edelim velileri gelsin falan dedi :S

pilot kalemle bi dilekçe yazdı beden hocası şu şu öğrenciler okuldan kaçmaya çalışmışlardır diye...

---

sizce bişi oLurmu ?

en kötü ihtimal ne oLur ?

okul yönetiminin öss de en umutlu oldukları sınıfta olmanın bi yararı oLurmu ?

• Siciline işler diye biliyorum.moralini bozmak gibi olmasın ama .Disiplin ise tabii ki.Uyarı yaparlarsa bi b.k olmaz.
  • müdür korkutmak için söylemiş olabilirmi acaba
  • hiçbirşey olmayacak görürsün
    saçma bi kaçış için disipline sevk etmezler..
  • ne dandik okul o.. boş derste kaçıyosun diye disipline mi vercekler
  • bişey olmaz merak etme daha önce ceza almadıysan uyarı verirler maksimum zaten okulun başı ilgileneklerini sanmıyorum kafan rahat olsun
  • hiç bişey olmaz ya sadece uyarı verirler ama dediğim gibi biraz saçma şeyler yaşarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversite disiplin cezası
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okuldan kaçarken nasıl yakalanıyorsunuz ya
  • bişey olmaz korkma siciline işlerlersede 3 5 yıl sonra avukatın aracılığı ile sildirirsin sicilini. yüz kızartıcı olmayan suçları siliyorlar.
  • biz kaçarken öğlencilerde geliyodu okula hocada derse geliyodu heralde; hocanın önüne atladık ya şansa bak :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga190507 -- 11 Eylül 2008; 13:43:41 >
  • ihtar alırsın siciline de işleyeceğini sanmam korma
  • ne sicili ya olurmu öyle şey....arkadaşım senin gözünü korkutmak için öyle yapmışlar bidaha tekrarlamayın diye
  • en kötü ihtimal okuldan atılırsın dert etme
  • benım hep anlamadigim bi olay var.
    Bu ögretmenler toplantisi neden okul saatleri içerisinde toplanir ? yanı okul bittikten sonra çok mu işleri var ?
    bizim zamanımızda da böyleydi ve hala böyle cok ilginc.
  • her kaçanı disipline verseler öğrenci kalmaaz liselerde

hem annen baban anlayışla karşılar bırakmadılar bizde çıktık diye

takma kafana bi b*k olmaz ;)
  • Hass Bugün Son 3 Ders Boştu bizde elimizi kolumuzun sallaya sallaya okulun kapısından çıktık eve geldim okulun her yeri kamera dolu müdür yardımcısı görmüştür kesin bizi yarın okula gidince çekmesinler kenarı ?
  • Yatılı Kalırken Dayanamayıp Kaçmıştım Yurttan Müdürün Görmesi ve Arkamdan Adımı Bagırması Aklıma Geldi Ertesi Gün Kovuldugumu Ögrendim Zaten Gitmeyecektim :D Bişey Olmaz Sende Amma Tırsmışsın En Kötü Azar işiteceksin :D

• endişeleniyor olman bile komik
    hiç birşey olmaz merak etme
  • Daha 6. sınıfta Okulda Sis bombası yapınca adım çıkmıştı bombacı fln die

şero bi çocuk wardı..banada yap bundan fln dedi bende yapmam dedim slk gittim nöbetçi hocaya söledi .bne işte dilekçe fln yazdık.. hiç bişi olmadı sadece müdür yardımcısı kızdı okadr :D
  • Rahat ol,hiçbir şey olmaz.En fazla uyarı,ben de almıştım,önemli bir şey değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.