İlk DSLR makinamı alıcam arkadaşlar ama pek bi bilgim yok açıkçası bu konularda.İlk başlarda hobi olarak çekicem ileride nolur bilinmez bol bol çekicem sonuçta :) Ben biraz araştırma yaptım ve ilk makina olarak genelde CANON EOS 500D ile NIKON D5000 öneriliyor canon 100tl daha pahalı ikiside 18-55mm lens ile birlikte sizce hangisini almalıyım yada önerdiğiniz başka makina varmı.Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçem max. 1600TL
Eos 500, eos 550D ikilisinden birini seçebilirsin. İkisi de seni üzmer.
Eos 550d bütçemi çok aşıyor aslında 500d de biraz aşıyor ama araştırmalarımda 500d hakkında gayet iyi yorumlar okudum o yüzden bütçemi biraz zorlayıp almak istiyorum iyi bir seçim olur mu?
olur tabi neden olmasın :) iyidir 500d ;) d5000 de iyidir nikon dslr inceleme başlığına bak sharks ortalığı yıkıyor kit lens le :D ikisi de mutlu eder seni... hangisini daha ucuza bulursan onu al derim ben yada ikisinide eline al hoşuna gideni kap götür
goldcomputer da 500d 1700 d5000 1500 tl internete özel elime alma şansım yok ama 500d yi daha çok beğendim :)
spot 1200tl 500d 550d ise 1400 civarı Spot düşünürsen bunlara bak yok ben garantili istiyorum diyorsan 500D :)
normalde amerikadan getirticektim arkadaşıma makinada karar kıldığım zaman ama garanti olayı yüzünden vazgeçtim :)
Senin yerinde olsam garanti olayını pek dert etmem. DSLRmi garantili almıştım, fırsatım olsaydı Amerika'dan getirtirdim. 3 yılı geçti hiç sorun çıkarmadı. Amerika'dan getiren arkadaşlarımda da herhangi bir sorun çıkmadı. Yine de sen bilirsin.
bencede çok fazla garanti olayına takılma spot mallarn fiyatları çok uygun şu anda ve 1 yıl uluslar arasın garanti var yanlışım yoksa bende 550D düşünüyorum alırsam spot olarak alıcam başka türlü bütçeyi fazlasıyla aşıyor