Şimdi Ara

İlk Efsanem Oldu sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce iyi mi

• ilkler güzeldir ;)
  • bunun için konu açmana gerek varmı sence
  • quote:

Orjinalden alıntı: theCAKAL

bunun için konu açmana gerek varmı sence

5 gündür arıyomdiğer adamımda dahil olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elven^archers -- 23 Nisan 2007; 20:15:33 >
  • la olm bak herkes efsane buldum dsmg poke buldum die konu açarsa ne olur düşün bakalım ben sana tekrardan tamamlıyıveriim normal efsaneleri ne var onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theCAKAL -- 23 Nisan 2007; 20:20:40 >
  • quote:

la olm bak herkes efsane buldum dsmg poke buldum die konu açarsa ne olur düşün bakalım ben sana tekrardan tamamlıyıveriim normal efsaneleri ne var onda

tmm bi daha açmam srry
  • AMA B FARK VAR ADAM İLK EFSANE BULMUŞ ONU YAZMIŞ VE SEVİNCŞİNİ BİZLE PSYLAŞMIŞ BEN BUNDA kötü bişi göremiorum
  • iyi o zaman herkes kendisinde olmayan pokeyi bulduğu için bizimle burda konu açarak sevincini paylassın bakalım noluyo
  • quote:

iyi o zaman herkes kendisinde olmayan pokeyi bulduğu için bizimle burda konu açarak sevincini paylassın bakalım noluyo

+1
  • neden ilk efsaneler ii sevinç getirir ama ben o kadar şanslı değilim ilk bulduğum n kyogreydi regice bulmak ii şans
  • hayırlı olsun hemşerim
  • ya uplamayın su konuları ya hem sanada bole konumu acılır sevinç mesajları konusu varken
  • iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Hot -- 27 Nisan 2007; 16:16:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.