Bildirim
İlk fotoğraflarımı çektim (Canon600d)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Beşiktaş çevresinde mi çektin fotoğrafları
Çekim açısı biraz kaymış çoğu fotoğrafta, ilk tavsiyem onu düzeltmen yönünde.
Bende yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum, az çok tecrübe kazandıkça açı düzeliyor, fotoğraftaki konu mantığı da yavaş yavaş gelişiyor. İleride daha da güzel olacak. Ben ilk çektiğim fotoğraflara bakıp hatalarımı gördükçe gülüp durdum.
Eline sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 8 Mayıs 2015; 2:30:24 > -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ilk önce onu düzelteyim dediğiniz gibi -
Rica ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraf çekiyon ama foto yüklemeyi bilmiyon..resimler gözükmüyo
Güzel fotoğraflar. -
Teşekkür ederim -
İlk çekimler için hiç fena değil kanka -
İnşallah daha iyi olacak -
Yeni başladığın için temel fotoğrafçılık eğitimi almalısın. Kuralları ve teknik bilgileri öğrenmeli, kurallara uymalısın. Elinden geldiğincede fotoğraf çekip pekiştirmelisin. National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu nu bulmanı ve izlemeni tavsiye ederim. Uygulamalı öğretir ve çok faydalıdır. -
basarili
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fotolar elinize sağlık, eminim kendinizi geliştirdikçe daha güzellerini çekersiniz. -
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için National Geographic İnteraktif Fotoğraf Okulu nu izleyeceğim tavsiyen için sağol.
Vtrix
Teşekkür ederim
II.Mehmed
Dahada gelişeceği mi umuyorumYorumun için sağ ol.
surfcasting -
Güzel fotoğraflar. -
daha güzel olacaktır inşallah... -
Manzaralı fotoğraflar (ev deniz) güzel ama odak için çektiklerin zayıf -
Bunlar pek ilk fotoğraflar olduğunu zannetmiyorum. Fotoğraflar güzel ve bazıları eğer bilinçli çekildiyse ilk çekimler için oldukça iyi. -
Daha önce hiç profesyonel makina kullanmamıştım gerçekten çok güzel fotoğraflar çekme imkanı sunuyor bu makinalar beğenmenize sevindim
Ee yokmu hala gelişme yeni fotoğraflar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X