Okulda fotoğrafcılık derslerimiz var 2 gün öncede ödev vardı arkadasımın Nikon F50 sini aldım bi önemi varmı bilmiyorum ama sanırsam 70-210 mm objektif vardı. Konuya geleyim ben ödevi yaptım ve çektiğim fotoğraflar hosuma gitti analog makineyle daha önce hiç çekim yapmamıstım ve analog makineden böyle bi kalite beklemiyordum beklentilerimin çok daha üstünde oldu konu olarakta kalite olarakta fotograflar hoşuma gitti pc ye aktarmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı, ne kadara ve nerede yapacağımı bilmiyorum önümüzdeki hafta makineyi tekrar alacağım tabi beraberinde bi 36 lık poz daha alacağım bunlara bastırmaya gittiğimde fotoğrafçıda dijital ortama aktarırlarmı bu uygulamayı konya da nerelerde yapabilirim bir bilgim yok. Ayrıca birde arkadaşımdan aldım Mustek Pearpaw 1200cu plus scanner var bastırdığım fotoğrafları bu scanner da taratsam kaliteli olurmu daha deneme fırsatım olmadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler
herhangi bir fotoğrafçıda negatifleri taryıp cd olarak alabilirsiniz. max. 10 lira. yada fotoğraf olarak bastırıp herhangi bir tarayıcıyla bilgisayarınıza aktarırsınız.
Analog güzeldir. Yağmur çamur demez, çatır çutur çeker.
f50 Kralmış onu bunu bilmem alabilirsem aynı sekilde bi o objektifle beraber bi f50 almayı düşünüyorum. yanlız benim dediğim tarayıcıyla fotoğrafşarı taratırsam kaliteli sonuç alabilirmiyim;?