Şimdi Ara

Kağıtta ki Vesikalık Fotoğrafı Dijital Ortama Aktarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
49.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vesikalık fotoğtafımı cv ye koymak için dijital ortama(bilgisayara) aktarmalıyım fotoğrafını çekmeye çalıştım iyi bir görüntü elde edemedim ne yapmamı önerirsiniz fotoğrafçılar .jpg sini vermiyor yada çok para istiyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kağıttaki Vesikalık Fotoğrafı Dijital Ortama Aktarma

Kağıttaki vesikalık fotoğraflarınızı dijital ortama aktarmak, çeşitli nedenlerle gerekli olabilir. İşte bunu yapmak için adım adım bir kılavuz:

• Tarama: Kağıttaki vesikalık fotoğrafınızı düz yataklı tarayıcı kullanarak tarayın. Yüksek kaliteli bir tarama yapmak için en az 600 dpi çözünürlük kullanın.

• Dijital Vesikalık Fotoğraf: Taradıktan sonra, görüntü bir dijital vesikalık fotoğraf olarak kaydedilecektir. Yaygın görüntü formatları JPEG, PNG veya TIFF'dir.

• Ölçüleri Ayarlama: Vesikalık fotoğrafınızın boyutunu pasaport, vize veya diğer resmi belgeler için gerekli olan ölçülere ayarlayın. Çoğu durumda, bu 35 mm x 45 mm veya 2 inç x 2 inçtir.

• Arka Planı Kaldırma: Dijital vesikalık fotoğrafının arka planını kaldırın. Bunun için Adobe Photoshop veya GIMP gibi bir görüntü düzenleme yazılımı kullanabilirsiniz.

• Biçimlendirme: Vesikalık fotoğrafınızı biyometrik fotoğraf olarak biçimlendirin. Bu, yüzünüzün net bir şekilde görülebildiği ve arka planın düz olduğu anlamına gelir.

• Bilgisayara Yükleme: Bitmiş dijital vesikalık fotoğrafınızı bilgisayarınıza bilgisayara vesikalık fotoğraf yükleme klasörüne kaydedin. Birçok uygulama ve web sitesi, vesikalık fotoğraflarınızı bilgisayara vesikalık fotoğraf yükleme özelliği ile kabul edebilir.

Bu adımları izleyerek, kağıt üzerindeki vesikalık fotoğraflarınızı kolayca dijital ortama aktarabilir, gerekli çevrimiçi uygulamalara veya web sitelerine yükleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Tarayıcıdan geçirmen lazım
  • verimli sonuç alabilirmiyim gerçi tarayıcısına göre değişir ama?
  • 2. gün önce aynı sorunu aynı neden için yaşadım... 2-3 model tarayıcıyla denedim ama kaliteli olmadı en son nikon d90la makro modda resmi zoomlayıp çektim çok kral oldu
  • Banada lazım.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin için en iyi yol tarayıcı ben öyle yapıyorum şahsen fotoları bilgisayara atarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

verimli sonuç alabilirmiyim gerçi tarayıcısına göre değişir ama?

tarayıcıya göre değişir ama gayet net görüntü alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.