Şimdi Ara

İlk gittiğiniz Fenerbahçe maçı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarihini hatyrlamyyorum Adanaspor maçyydy tribünden yusuf ?im?ek'e ba?yrmy?tyk dönüp geri bakmy?ty
  • 2005'li yıllarda Alexin ilk oynadığı zaman kupa maçında uşak-fenerbahçe maçına gitmiştim. Tabi o zaman çocuktum . 4-1mine uşak sporu yenmiştik.

O gün bugundur adam akıllı maça gidemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene kaç hatırlamıyorum roberto carlosun ilk maçı ibb-fenerbahçe maçıydı.. 2-0 yenilmiştik.. tabi şuan boz baykuşum o ayrı
  • Geçen haftaki Fenerbahçe - Arsenal maçına gitmiştim. İlk maçım için hüsran oldu biraz
  • seneyi bilmem adanaya gelmişti fenerbahçe o maça gitmiştim.skoru da hatırlamıyorum baya yıl oldu çünkü.ondan sonra ilk gittiğim maç da mersinde 2-1 kazandığımız maç.artık hepsine gidiyorum tabii
  • İlk ve tek gittiğim maç ankarada tr kupası yarı final maçı fenerbahçe kayserispor du 2-0 dan maç 2-2 ye gelmişti mükemmel maçtı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 18:19:9 >
  • 2009-2010 sezonu 9. hafta maçı Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı ilk 8 haftada 8'de 8 yapan takım o gün G.Antep'e 1-0 öndeyken 2-1 yenilmişti, gitmez olaydım...

Not: Maça abdestli gittim
  • 19 Nisan 2008 Fenerbahçe 4-1 Denizlispor
  • Küçükken Malatyaspor - Fenerbahçe maçlarına giderdim ama yaşımı kestiremiyorum. Babam oyuncuların yanına götürmek isterdi ama utanırdım hep. Ptt bölümünden izlerdik, küçük loca gibi yerleri vardı. Rüştü'ye hayrandım ama bir türlü yanına gidecek cesareti toplayamadım nedense

Aah ah, Malatyaspor o zaman Uefa'ya katılırdı. Her yıl ilk 6'da yer bulurdu. Şimdi silindi gitti takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

19 Nisan 2008 Fenerbahçe 4-1 Denizlispor

Benim de ilk maçım budur.
  • 93/94 fenerbahçe karabük maçına gitmiştim yaşlandık mı ne
  • 2000-2001 sezonu sanırım 3-3 lük Kocaeli maçına gitmiştim , ama küçüktüm tabi pek bir şey hatırladığım söylenemez. Esas gittiğim ilk maç 10-11 sezonu 1-1'lik Beşiktaş maçıdır. Niang- Guti atmışlardı karşılıklı.
  • 2012 1461 TRABZON 3-2 Yenildiğimiz maça gitmiştim
  • 7-1 Elazığspor maçı yılı hatırlamıyorum.

• 2010 2011 sezonu buca maçına gitmistim 5 3 bitti

• 2006 Fenerbahçe : 3 Palermo : 0
  • Maalesef ben çok geç gittim. İlk gittiğim maç Milli Takımın maçıydı , Romanya'ya 0-1 yenilmiştik ya hani o maç. Adamlara bakıyorum 5-6 yaşındaki çocuklarını kollarından tutup maça götürüyorlar maalesef babamın sporla hiç alakası olmadığından tadamadım o duyguyu.
  • 1-1 biten Beşiktaş maçı...
    Bizden golü Gerson , Beşiktaş'tan Madida atmıştı.
  • 2010-11 Paok 1-1 maçı dayımla gitmişdim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.