Şimdi Ara

İlk gittiğiniz Fenerbahçe maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11-12 sezonunda Kadıköyde Gençlerbirliğini 6-1 yendiğimiz maça gitmiştim.

• Stoch yılın golünü o maçta mı atmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

Stoch yılın golünü o maçta mı atmıştı?

Evet hocam.
  • Şampiyonlar Ligi'nin tabela, afiş vs stad işlerini yöneten bir tanıdığım vardı. Sayesinde Fenerbahçe-Chealsea maçına gitmiştim. Yaka kartı ile stada otoparktan girip toplantı salonu, maç sonrası hediyelerin verileceği ve yemek yenilecek alanları gezme fırsatım oldu. 100'e yakın Şampiyonlar Ligi'nin hediye paketini düzenlemiştik. Daha sonra çimlere inmiştim. Maçı da ilk yarı protokol tribününün alt tarafında, daha sonra, kale arkasında seyretme imkanım oldu. İçeriye kartsız girmek imkansız. Hadi oldu da girdin bir şekilde diyelim, her yerde güvenlik görevlisi var. 2 saniye kartın boynunda olmasın, ne görevde ne statü de olursan ol kapı dışarı ediyorlar adamı.
  • Fenerbahce - Siirt Jetpa Baya tarihi fark falan olmustu 7-0 falan bitmisti galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play-Off 'larda ki 2-0 'lık Trabzon maçı.
  • 82-83 sezonu Ali sami yende 4-4 lük maça götürmüştü babam beni.
    o zaman tribünler yarı yarıyaydı.
    babamın arkadaşının oğluda Gs liydi. ilk yarı bittiğinde benimle dalga geçiyordu. çok sinir olmuştum çocuğa.
    ama maç bittikten sonra ağlatmıştım onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam yılı hatırlamıyorum ama 91-92 sezonuydu galiba Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçına götürmüştü babam beni. Maçı futbolcuların çıktığı tünelden izlemiştim, devre arasında bütün futbolcular yanımızdan geçip soyunma odasına girmişlerdi. Bende Fenerbahçe' nin soyunma odasının kapısına gelip, futbolcuları yakından görme fırsatı yakalamıştım 10 numaramız Gerson' du sanırım. O zaman çocuktum ve benim kadar boyum vardı kısacıktı Ama hayal meyal hatırlıyorum
  • 1989 Kahramanmaraş maçı 4-1 yenmiştik. Yaşımız da ortaya çıktı
  • 5 6 yıl önceydi ali bilgin gol atmıştı 1-0 yenilmiştik ( antalya deplasmanıydı) hangi sezon hatırlamıyorm

• 16/09/2000 bjk - fb maçı 3-0 hükmen yenildik maç'ta 3-0 bitmişti deplasman
  • denizlispor küme düşmeden önceki sezondaki maça gitmiştim
  • Bir Beşiktaş'lı olarak en güzel derbilere denk geldim İlk gittiğim efsane derbi 3-4 lük maç Sonra ki 4-2 kupa maçı Son olarakta İnönü'de ki son derbi

Şimdi bakıyorum da ne şanslıymışım be en güzel derbilere denk gelmişim

• pendikspor maçı
  • Gidemedim
  • 2007/08 sezonunda trabzonsporu 3-2 yendiğimiz maç. Hatta tsnin başında Ersun Yanal vardı.
  • Anelkanın elle gol attığı maç
  • 2005 Samsunspor maçı. 1-1 bitmişti hatırladığı kadarıyla. Stadta elektrikler gitmişti

• 2004'deki sampiyonluk macimizdi galiba genclerbirligi ile oynuyorduk(yili tam hatirlamiyorum 2005 de olabilir) nobrenin golleriyle 2-0 kazanmistik galiba

• 2010-2011 gaziantep maci sesim kesilmisti bildiginiz konusamiyordum ne macti be

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.