Şimdi Ara

İlk göz ağrınız neydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatar'ın anime olmadığını biliyor ve bunun altını çiziyorum.
    Ama animeye başlama sebebim Avatar oldu. Eğer yanılmıyorsam bilinçli olarak izlediğim ilk anime de Death Note'du. O gün bugün epey bir anime izledim. Ama şu anda izlediğim animeler arasında da en sevdiğim anime One Piece oldu.
  • Bilinçsiz olarak ilk izledigim tsubasa bilinçli olarak ilk ilk izledigimse naruto
  • bilinçsiz olarak ay savaşcıları o yaşta izleme nedenim bambaşkaydı
  • @feriox'a tam olarak katılsamda Sanırım şeker pembe ( Serendipity the Pink Dragon ) unutuluş gibi geliyor bana. Unutanlar içinwww.youtube.com/watch?v=PbSIsDRiuTw

Edit: Heidi ve Arı mayayıda unutmayalım. 80 kuşağının bi farkı olsun ama dimi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi putumku -- 14 Nisan 2009; 16:04:37 >
  • Death Note. İlk animeye başlayışım. tabi ondan önce bilmeden Yu-gi-oh'tu felan izliyordum. Bide bi aralar Kanal D Samurai X veriyordu. Kenshin. Heyt yavrum :D
  • Tsubasa'yı izlemiştim ilk her sabah erkenden kalkıyordum izlemek için izledikten sonra feci gaza gelip maç yapıyorduk eskide kaldı tabi
  • Anime nedir bilmeden; Tsubasa,Ay savaşçıları,Pokemon,Dragon Ball

Anime nedir öğrendikten sonra; Bleach ilk oldu.
  • bilinsiz olarak voltran, dragon ball, şekerkız, transformans, tsubasa pokemon ve ondan sonra çıkan tırıvırıları bi nebze takip ettim.

anime dünyasına ilk adımımı hellsing le attım mangayla devam ediyorum
  • Transformers, pokemon, dragon ball tv de , ilk olarak naruto. Helsing ve basilisk. Elfen lied derken ...
  • İlk göz ağrım Rurouni Kenshin Battousai ' dı. ( Samurai X )

O animede insanı gaza getircek şeyler hep vardı.

Tsubasa , Pokemon gibi Tvde verilenleri saymazsak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 18 Nisan 2009; 11:04:45 >
  • hellsingi izliyordum ama hep kaçırıyordum izlemeyi
  • küçükken pokemon bilinçli olarak ilk dmc
  • Çocukken Magic Knight Rayearth ti BRT de mi ne yayınlanıyordu neydi.2 sene üst üste yayınladılar 2 sene üst üste oturup izledim.. iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama o günlerden beri animesiz olmuyor
  • Bilinçli olarak Death Note.
  • Carlimero - Tsubasa - Sailormoon - Dragonball

sırasıyla yazdım :)
  • Carlimero hangi kanalda çıkıyodu :S
  • Naruto
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

Carlimero hangi kanalda çıkıyodu :S

RTL, NICKELODEON
  • Tsubasa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.