Şimdi Ara

ilk gün hasılatı 1300 TL [SS GELDİ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
16.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben peder den 10 lira o kadar adama ayıp ya parası olmasa neyse kuzenlere akrabalara ufaklara 20 50 veriyor bana sadece o veriyor oda 10 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Ben o parayı kazanmak için 4gün çalışıyorum adaletini öpeyim dünya

ciddi isen ne iş yaptığını merak ettim.

Şaka be kim 1600 tl yi 4 günde kazanmışta ben kaybedeyim :) Ama şunu diyebilirim günde en az 100 lira kazandıgım bi işte çalışıyorum ve hangi iş olduğunu söyleyemem

cigolosun heralde

cigolo nedir?

jigolo diye ara google da o ile başlayan küfür var ya onun erkeğini düşün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Ben o parayı kazanmak için 4gün çalışıyorum adaletini öpeyim dünya

ciddi isen ne iş yaptığını merak ettim.

Şaka be kim 1600 tl yi 4 günde kazanmışta ben kaybedeyim :) Ama şunu diyebilirim günde en az 100 lira kazandıgım bi işte çalışıyorum ve hangi iş olduğunu söyleyemem

cigolosun heralde

cigolo nedir?

Bence o parayı websitenden kazanıyorsun :) jigolo diyenler dervişin fikri neyse zikri de odur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

Çocuklara para dagıtmaktan cebimizde para kalmadı. -150

• o resimde 1250 TL yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsadik

o resimde 1250 TL yok mu?

ilk gün hasılatı 1300 TL [SS GELDİ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

İlk gün 750 falan topladım. 1000 tlnin altına düşmez. 1000 ben,1000 ikizim 2000 tl. ilkdefa bukadar çok. Eskiden 300 alamazdik.

ulen benim babam fabrikatör allah belamı versin 1 tl bile alamadım bu nası iş arkadaş
  • 3 tane soruya cevap ver yeter;

1-) Yaş daha 16 bile olmamış, neredeyse aynı yaştayız, sen kredi kartı kullanamazsın 18 yaşında değilsin o borç ne ?
    2-) Diyeceksin babamın borcu onlara veriyorum maden zengin sizin sülale baban falan neden baban neden senin bayramda topladığın 3-5 kuruşa gözünü dikiyor ?
    3-) SS koymuşsun o hiç bir şeyi ispatlamaz gider bende ailemin altınlarını paralarını koyarım, en az 20.000 TL çıkar. Nasıl kanıtlıcaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

3 tane soruya cevap ver yeter;

1-) Yaş daha 16 bile olmamış, neredeyse aynı yaştayız, sen kredi kartı kullanamazsın 18 yaşında değilsin o borç ne ?
    2-) Diyeceksin babamın borcu onlara veriyorum maden zengin sizin sülale baban falan neden baban neden senin bayramda topladığın 3-5 kuruşa gözünü dikiyor ?
    3-) SS koymuşsun o hiç bir şeyi ispatlamaz gider bende ailemin altınlarını paralarını koyarım, en az 20.000 TL çıkar. Nasıl kanıtlıcaksın ?

Sakin kanka. buraya eğlenmeye gelioz ya. kanıtla nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: #YuEmHo#

quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

3 tane soruya cevap ver yeter;

Sakin kanka. buraya eğlenmeye gelioz ya. kanıtla nedir

Adam gitmiş başka paraları koymuş burda onu bunu kekliceğini sanıyor kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

bayramın 1. günü 1300 topladım 1600 falan olursa,laptopu elden çıkarıp sistem toplamayı dusunuyorum

ilk gün hasılatı 1300 TL [SS GELDİ]

Babanın cüzdanından bu kadar mı çıktı fotoğraf çekmek için? Ben 3bin dolar çıkartırım

• La ben dedemden bir 5 TL aldım o kadar babam da camiye 10 TL bağış yapıyordu onu aldım param yok diye o kadar.
  • 200 TL BANKOD LAR SADECE İŞ ADAMLARINDA OLUR BU ADAMDA İŞ ADAMININ AKRABASI ORDAN KAPMIŞ 100 TL YI FİLANDA İŞ ADAMI OLAN ADAMIN EŞİNDEN ALMIŞTIR. 200 TL LER SADECE BANKALARDA OLUR YADA DEDİĞİM GİBİ İŞ ADAMLARINDA PİYASADA OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 21 Ağustos 2012; 1:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

200 TL BANKOD LAR SADECE İŞ ADAMLARINDA OLUR BU ADAMDA İŞ ADAMININ AKRABASI ORDAN KAPMIŞ 100 TL YI FİLANDA İŞ ADAMI OLAN ADAMIN EŞİNDEN ALMIŞTIR. 200 TL LER SADECE BANKALARDA OLUR YADA DEDİĞİM GİBİ İŞ ADAMLARINDA PİYASADA OLMAZ

Ne alakası var iyi güldürdün akşam akşam sadece iş adamlarında olurmuş
  • Babasının maaşını cüzdandan almış, çekmiş resmini
  • Babam 200 verdi geçen sana telefon aldık dedi onun ilk taksidini ödeyecegim demiştin dedi 120 kesti sonra aklına sen al ben veriririm dedigm kontör geldi 20 de öyle aldı Sonra biraz daha düşündü ben parayı cebe atarken dedi ki geçen playstation oyunu aldın onlarında toplamı 100 ediyo dedi 60 ı da aldı sonra bide pişkin pişkin bak borcun var aldığın harçlıklarla gel onu öde dedi Bendeki BABA birtane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotzdown

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

200 TL BANKOD LAR SADECE İŞ ADAMLARINDA OLUR BU ADAMDA İŞ ADAMININ AKRABASI ORDAN KAPMIŞ 100 TL YI FİLANDA İŞ ADAMI OLAN ADAMIN EŞİNDEN ALMIŞTIR. 200 TL LER SADECE BANKALARDA OLUR YADA DEDİĞİM GİBİ İŞ ADAMLARINDA PİYASADA OLMAZ

Ne alakası var iyi güldürdün akşam akşam sadece iş adamlarında olurmuş

anlamıyon konuşma bari sen hiç 200 tl gördunmu markette yada babanda. Baban 5-6 milyar para alıyorsa belki görmüşündür onun haricinde gördünmü ?

• haraçmı kestin yaşlı dedenden ?
  • 16 yasındayım topladıgım para: 20 tl onu da babam verdi istemedim ama zorladı. nasıl yaşıyo lan millet vay anasını utanmıyo musunuz o yaşta para almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zonbiler

Kız kardeşin var mı ?

5 dakikadir gülüyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.