Şimdi Ara

ilk hafta nasıldı???(tabi liseleriçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlar ilk haftanız nasıldı ilk ben sölüim lise2 yim zaten ortam war heryerde benim için zor olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc_kurt -- 22 Eylül 2006; 17:52:02 >

• bizim anadolu meslek lisesi.ders saatleri olmuş 9-10 saat. ilk başta çok kötü oldum.kasıldım.alıştım sonra.pek iyi geçmedi yani ilk hafta.
  • lise 2 yim ben de

valla koydu ya

ortam iyi güzel de

bu seneki matematik ve fizik + edb girecek

girmez diyene de şaşarım. kolay diyene de inanmam

ama genel olarak iyiydi
    sıfırcı mesutla falan tanıştık. (ekşi sözlükten bakın çıkar )
  • eet çok koydu tatil ortamına alıştığımız için

ilk hafta dersler hemen hemen boş geçti matermatik biyoloji tarih fln işledik

ya coğrafya var ya bittik biz hoca boyuna soru soruyo sayısala mı girdik sözele mi girdik belli değil a.q
  • siz lise 2 ben yazık bana lise 1 bereket sınıftan 6 tanıdık çıktı niri kanki daha yeni sınıfla muhabbetebaşladık ben dahil sınıf çok utangaç ama ben açıldım mı öğretmenlerle kavga ederim haksız olduklarında bereket benim eski okulda 1. idim disipline vermediler ama bütün hocalar küstü ama onlar kıllık yapıo öle diil diom sus sus dio susmam diom ........... böle gidio ama sınıf çok güzel ben edirneliiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metemen

siz lise 2 ben yazık bana lise 1 bereket sınıftan 6 tanıdık çıktı niri kanki daha yeni sınıfla muhabbetebaşladık ben dahil sınıf çok utangaç ama ben açıldım mı öğretmenlerle kavga ederim haksız olduklarında bereket benim eski okulda 1. idim disipline vermediler ama bütün hocalar küstü ama onlar kıllık yapıo öle diil diom sus sus dio susmam diom ........... böle gidio ama sınıf çok güzel ben edirneliiim

walla arkadaşım lisede hocalarla zıtlaşırsan yani öölçüyü kaçırırsan kalırsın ama makul mantıuklıda bişi olmaz edebiyast hocam nazım hikmet oku dedi bende prensiplerime aykırı dedim okumadım ama 1den 4 werdi

• bazı hocalar hemen ders işlemeye başladı bazılarıda sohbet ettik yani normal geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.