Benim note iki ye benziyor bu ne farkı var diğerlerinden hepsi birbirine benziyor zaten samsung yazısı eksik köşeleri aynı bunu haber yapacak ne var
htc ye üzülüyorum bağıra bağıra batıyor resmen halen hatalarından vazgeçmiyor lar arkadaş aylar oldu bekliyorum m9 düşer fiyatı ümidiyle yok halen ateş pahası
Ah be htc ne olur şöyle 3000 mah pilli,sanal tuşsuz, kamerası iyi OIS destekli bir telefon yapsan.Ses kalitesine lafım yok o her zaman iyi zaten.
HTC fiyat politikası ile apple örnek alıyor
Az donanım yüksek fiyat
Ne zaman bir apple olmadıklarını anlarlarsa o zaman batmaktan kurtulurlar
Çift hoparlör yok, o zaman alt kısım neden o kadar geniş? Madem böyle bir tasarım yapacaksın, altı biraz daha daralt, home tuşunu ortalat (şu an aşağıya yakın durumda), sağına ve soluna da diğer tuşları koy öyle çıkar satışa.
artık 3 farklı tasarım sınıfı oluştu
- samsung ve çakmları : çinliler (edge ekran üretemedikleri için kopyalayamıyor çinli amcalar fakat ana menü tuşunu çalan çalana)
- iphone ve çakmaları : htc , çinli firmalar vs (önünü kopyalayamasalar da arka tasarımını bütün çinli firmalar kullanıyor)
- sony (kendi halinde takılıyor japon abilerimiz tasarım konusunda )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme