Şimdi Ara

İlk HTC One M10 görsellerinin sızdırıldığı iddia ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birsey diyimmi...En iyi tasarimida sunsa :D o fiyatlandirmayla yine satamicak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranas

Htc piyasadaki tepkileri ölçmek için bunu kendi sızdırdı bence. şu anda bu forumdaki yorumları dahi okuyorlardır htc türkiye temsilcileri. genel merkeze rapor edilir ülke ülke sonuçlar. beğeni alırsa bu şekilde çıkar.

bence hepimiz kendimi fazla önemsemeyelim... htc nin seni beni bizi taktığı yok.. taksaydı a9 çıkmazdı

• Bence tasarımı öncekine göre iyiye gitmiş. Logonun önde olmaması güzel. Ama muhteşem de değil, yenilikçi, çarpıcı da değil. İdare eder. Nedense fiyatının yine donanımına göre, rakiplerine göre yüksek olacağını tahmin ediyorum. Hayırlısı...

• Htc nin son 2 senede çıkardığı telefonlar gösteriyor ki kesinlikle eski zamanların dizayn ekibiyle yolları çoktan ayırmış bunlar. Tasarımlarıyla göz dolduran telefonlar nerede... Evet donanım olarak özellikle de Sense arayüzüyle çok uyumlu çalışacak bir telefon olacak. Alttaki parmak izi okuyucu iyi ama tutup da onun sol ve sağına değil de üzerine sanal butonlar konursa baştan özürlü bir model olur gözümde.

• On kamera berbat duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m7'yi al çerçeveleri yandan daralt, içine koy 7420 sat 2100 liraya belki Samsung'un a serisi kadar satarsın ama başarı olur. 820 ısınırsa b planı var mı yoksa biraz daha mı batacak ?

• Çakma tasarım. Htc'den daha özgün tasarımlar bekliyoruz.

• Forumun ırzına düştün hocam 5 tane mesajinda aynısı

• Satması için ddr4 mü lazım kim bakıyor acaba Rami işlemciye alan kamerasına tasarıma fiyata bakıyor bunlar iyi olduğu sürece her türlü gider

• iphone 3gs e benzettim açıkcası pek hoş değil tasarımı...

• iphone 3gs e benzettim açıkcası pek hoş değil tasarımı...

• Bunu almaya niyetlenen adam s7 fiyatiyla kiyasliyacak ona gore fiyati ayarlamalari lazim. Ayrica hizli kablosuz sarjda beklentilerimin arasinda.
    Çerçeve ince duruyor ama ahize kismi bayaa kalin olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 7 Şubat 2016; 1:21:13 >
  • m7 de bi tuşu kaldırıp logoyu koymuşlardı. bu sevdadan vazgeçmezler diye düşünüyordum.

• sonunda alttaki logoyu kaldırmışlar

• Ooo bu çok kötü bir haber. Eminim şimdiye kadar hiç görülmemiş bir şekli vardı, hiçbir telefona benzemiyordu.

Bir şu akıllı telefonların, bir de otomobillerin tiplerini karşılaştırıp çok büyük farklar olduğunu düşünenlere gülüyorum gerçekten. Yahu telefon işte ne olacak ? Dikdörtgen oluyor, bazısı plastik, bazısı metal gövdeli, bir de kiminin alt orta kısmında bir buton oluyor. Bir de kalınlıkları 1 mm oynuyor o kadar. Görüntüsü sızsa ne olur, sızmasa ne olur ?

• Adamlar ne yapsa yaranamıyor ki logo logo diye çıldırıyordunuz kaldırmışlar işte. Özgünlüğü kalmamış da bilmem ne de... Metal gövdeli telefon var mı ? Sony mı metal ? Samsung mu metal ? Yoksa Lg mi ? Metal gövde bir özgünlük değil mi ? Nasıl bir özgünlük arıyorsunuz anlamıyorum ki.

• Tasarım berbat boomsound çift hoparlör yok kaba tasarım olmuş

• geçen sene de m9 için çıktı değişik değişik şetyler hepsi yanlış çıktı. heyecan yapmayın.

• ya alın kullanın işte dört dörtlük telefon mu var ki piyasada. fiyatını eleştirin bak ona bişey demem.
  • Home tuşu varsa sanal tuşlar olmaz olmamalı. Bu saçma bir tasarım olur. En iyi kombinasyon samsungunki: home butonu ve ona entegre parmak izi okuyucu, home butonunun sağında ve solunda kapasitif tuşlar. Zaten sense arayüzüne diyecek birsey yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.