Şimdi Ara

ilk karakalem denemem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vallahi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse normalde karikatür çizerim fakat birde bunu deneyeyim dedim nasıl olmuş sizce iyi kötü yorumları alayım , bu arada cansınız can şu incisözlük tiplemelerini kullanan çocuklar uyumuştur niyetiyle :) yazıyorum.

Dipnot = Kalem olarak elime ilk rotring geldi onla çizdim :D

ilk karakalem denemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke _ -- 25 Aralık 2012; 5:38:10 >

• olmamış kardeş. bir de şunlara bak istersen arkadaşın derste canı sıkılınca böyle resimler çıkabiliyor ortaya

ilk karakalem denemem.

ilk karakalem denemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

olmamış kardeş. bir de şunlara bak istersen arkadaşın derste canı sıkılınca böyle resimler çıkabiliyor ortaya

ilk karakalem denemem.

ilk karakalem denemem.

çok başarılı

• gölgelemeler fena değil,göz ve burun güzel olmuş yalnız o saç tellerini öle tek tek çizmemelisin biraz daha uçları sonsuzluğa gider gibi çizmen lazım,ama sen saçları küt kesmişsin gibi duruyor.

bide kullandıgın kalem cok yanlış,ama ilk denemen hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 25 Aralık 2012; 5:44:02 >
  • Teşekkürler konu dışı canlarım benim süpersiniz :) dediğim gibi bu hayatımın ilki daha önce bulaşmamıştım yarına karika da koyarım size :) artık buralardayım arkadaşlar birde şu incici midir nedir o elemanlar sinir bozmasa
  • Bu da benden, nasıl ama?

ilk karakalem denemem.
  • valla harika ellerinize sağlık tam bir arslan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçlar çok gerçekçi olmuş kardeşim.
  • Amedra canım kardeşim dalga geçte bu kadar geçme üzülüyorum :(.Bari karikatürüme bak belki beğenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Saçlar çok gerçekçi olmuş kardeşim.

onlar saçmıymış yaa
  • ^

Aslında bu kadar hızlı bir geri dönüş yapmanı, hele ki dalga geçeceğimi sandığını hiç beklemiyordum. Kendin de bu olayı fark edecek misin diye öyle simalı şekilde yazayim dedim. Hani şimdi bu forumda olsun veya başka bir yerde sanat eseri görmüşlüğümüz var. Buna güzel diyoruz ama genelden puanlama yapsak ortalamanın altında veririz.

Üzülme, benim yaptığım eserleri görsen çok gülüyordum kendime, onları yırtıp attım bile. Azimle çalışa çalışa şimdi portre resim çizebiliyorum. Eminim sende böyle böyle kendini geliştirerek yaptığın eserlere güzel bir anlam katacaksındır.

Kötü demiyorum, iyi de demiyorum. Cevabı kendin biliyorsun. Darılmaca gücenmece yok ona göre.
  • :) en son karikatür attım onada bakarsan usta
  • Benim adımda Berke iyimi
  • iyi :)
  • kardes ılk ve son olsun mumkunse elıne kalem alma bıdaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkshar... sevgili kardeşim bu senin eleştirin bu akdar sert ve artistik bir şekilde yaklaşmanada gerek yok :)

Rotring kalemle o kadar oluyorsa gerisini sen düşün be arkadaşım herşeyi berkemi düşünsün yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke _ -- 25 Aralık 2012; 6:52:04 >
  • Bundan mı etlilendin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.