Şimdi Ara

İlk kaybımızı verdik!!! Başımız saolsun.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konuya gelince de, bu adam D3 değil başka herhangi bir etkinlik yüzünden dahi 3 gün hareketsiz kalsa ölümü gerçekleşirdi. Resimden anladığım kadarıyla ileri derecede Obez, vücut yağ indeksi son derece yüksek ve kalp krizine çok yatkın bir durum söz konusu. 3 gün aralıksız bilgisayar başında oturmuş ve hiç uyumamış ise, b 72 saat boyunca aşırı derecede yavaşlayan bir metobolizma anlamına gelir, bu 72 saat içerisinde aldığı Protein * Karbonhidrad * Şeker * Vitamin durumuna bakıldığında çok yüksek ihtimalle, yüksek karbonhidrad, düşük protein çok az miktarda şeker ve sıfıra yakın vitamin görülebilir. ( ön görüdür ) Bu durumda zaten yavaşlayan metbolizma, karbonhidradı enerjiye çevirememiş, kan akışı yavaşlamış, sonunda kalbe yapılan baskı artmış ve hareketsiz - uykusuz ve enerjisiz kaldığı için Kalp Krizi geçirmiştir.

Bunu DİBLO ile bağdaştırmak saçmadır.

Zira, oyunun çıktığı ilk 4 gün bende aralıksız oynadım, ama uyudum yemeğimi adam gibi yedim ve her 3 saatte bir en az 500 metre yürüdüm ( evin içnde düşük tempo ile ) Kişi kendine değer vermiyorsa başına gelen durumdan diğer insanların ders çıkartması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 31 Mayıs 2012; 12:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N1ghtshade

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

DH de 3+ gün aralıksız oynayan vardır !?

varsa bile yazamaz

Ben diablo 2 de perf death's fathom ararken aralıksız 4 gün oynadım
  • takdir-i ilahi..
  • Sabaha kadarşı gelecek olan bakım sanırım beni ölümden kurtaracak, şayet hasta olduğumu, ateşimin çıktığını ve yutkunmakta zorluk çektiğimi hissediyorum.
    Ciddi anlamda ''ne yapıyorum ben'' dedim şu an kendime.
    Evet saatlerdir uyumadım, 2 Legendary düştümü insanın gözü görmüyor, iyiki bakım varda biraz uyuyabileceğim.

Not.Bakımın bitiş süresi uzamasa bari.

-Brutal#2125
  • birisi rezlememişmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

birisi rezlememişmi ?

Çok iyiydi. Ayrıca buna doğal seçilim deniyor arkadaşlar. Tıpkı akan yoğun trafikte makas atarken bir yere çarpıp geberenler gibi yani. Bile bile lades de denebilir tabi bir başka yönden.

Buna gülünür mü diyenlere de gülüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.