Şimdi Ara

İlk kaybımızı verdik!!! Başımız saolsun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyanın şu sıralar en çok oynanan oyunlarından biri olan Diablo 3'ten ilk ölüm haberi geldi. 32 yaşındaki Russel Shirley, kalp krizinden hayatını kaybetti.
     İlk kaybımızı verdik!!! Başımız saolsun..

Eğer bir oyunu çok seviyorsanız, uzun süreler boyunca oynamanız çok normal bir durum. Fakat bu işi yaparken sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini, yaşanan trajik olayla bir kez daha anlamış olduk.

32 yaşındaki Russel Shirley, üç gün aralıksız olarak Diablo 3 oynadı ve kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Evinde iş arkadaşları tarafından bulunan Shirley'in Diablo 3'ün çıktığı günden beri çılgınlar gibi oyun oynadığı belirtildi.
    İş yerinde sözleşme gereği ücretsiz spor merkezi üyeliği de vadedilen Shirley, bunu kullanmayı da reddedince sonunu hazırlamış oldu.
    Bu tür haberleri duymak gerçekten çok üzücü ama oyun oynarken saatin ve geçen zamanın farkında olmak şart. Ölümcül olmayan birçok rahatsızlığa yol açacağını da düşünmek gerek.
    Russel Shirley'in ailesine başsağlığı diliyor ve kalbimizin kendisiyle olduğunu söylemek istiyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• abartmamak lazım gerkçekten...üzücü olmuş
  • Üzücü. Sağlam bağımlıymış adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kungenin barbarı öldü sandım
  • Mekani high heaven olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ya, böyle aptallık olur mu.
    Toprağı bol olsun.
  • Kungen in degil o barbar.O videoydu kimin oldugunu bilmiyorum ama baya komikti :D
    Bu arada Allah ailesine tanıdıklarına sabır versin.Oyun bagımlılıgı yüzünden ölen insanlar gün geçtikçe artıyor bu cok üzücü :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalBornKillah -- 24 Mayıs 2012; 20:41:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün de ceza yedik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.
  • DH de 3+ gün aralıksız oynayan vardır !?

• Valla ne yalan söyleyeyim haberi duyunca güldüm. Tamam gülünmemesi gerekiyor fakat adamın yaptığıda artık saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt

Valla ne yalan söyleyeyim haberi duyunca güldüm. Tamam gülünmemesi gerekiyor fakat adamın yaptığıda artık saçmalık.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt

Valla ne yalan söyleyeyim haberi duyunca güldüm. Tamam gülünmemesi gerekiyor fakat adamın yaptığıda artık saçmalık.

+1000
    Adam kendini çok kaptırmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: stresf

Kungenin barbarı öldü sandım

İşte buna gülerim

• Şimdi basında diabloyu kötüleyen, gençlerimize dikkat edelim vs haberleri başlar gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Şimdi basında diabloyu kötüleyen, gençlerimize dikkat edelim vs haberleri başlar gibime geliyor.

Aynen, basın çok sever bu tarz haberleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

DH de 3+ gün aralıksız oynayan vardır !?

varsa bile yazamaz
  • Oynayan öldüde oynamayan ölmedimi? Oyunu satın alan diğer 6.3milyon oyuncudan mutlaka başka sebeplerden hayatını kaybeden vardır. Adam hardcore oynayıp oyundaki karakteri ölmemiş arkadaşlar bir insan evladı hayatını kaybetmiş bunda gülünecek ne var? Siz buna gülüyorsanız gerçekten oyuna kendini kaptıran adam değil sizlersiniz insan hayatını gülüp eğlenecek oyun sanıyorsunuz demektir. Üzücü bir olay allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresf

Kungenin barbarı öldü sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Oynayan öldüde oynamayan ölmedimi? Oyunu satın alan diğer 6.3milyon oyuncudan mutlaka başka sebeplerden hayatını kaybeden vardır. Adam hardcore oynayıp oyundaki karakteri ölmemiş arkadaşlar bir insan evladı hayatını kaybetmiş bunda gülünecek ne var? Siz buna gülüyorsanız gerçekten oyuna kendini kaptıran adam değil sizlersiniz insan hayatını gülüp eğlenecek oyun sanıyorsunuz demektir. Üzücü bir olay allah rahmet eylesin

Allah taksiratını affetsinde, bizden ne gibi bi beklentin vardı çakmak yakıp yoldaşlık türküsü mü söyleyelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azai

quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Oynayan öldüde oynamayan ölmedimi? Oyunu satın alan diğer 6.3milyon oyuncudan mutlaka başka sebeplerden hayatını kaybeden vardır. Adam hardcore oynayıp oyundaki karakteri ölmemiş arkadaşlar bir insan evladı hayatını kaybetmiş bunda gülünecek ne var? Siz buna gülüyorsanız gerçekten oyuna kendini kaptıran adam değil sizlersiniz insan hayatını gülüp eğlenecek oyun sanıyorsunuz demektir. Üzücü bir olay allah rahmet eylesin

Allah taksiratını affetsinde, bizden ne gibi bi beklentin vardı çakmak yakıp yoldaşlık türküsü mü söyleyelim ?

İyi o zaman biz de arabanın önüne atlayalım herkes üzülsün öldüğümüze. Az bi mantık ya azcık, birazcık. Akılsızca öldüyse neden üzülelim ki? Sen yaşa bilmemkaç yaşına kadar tüketim yap bu dünyada. Sonra 3 gün oyun başında otur öl. Demek ki hayatın değerli değilmiş. Neden üzülelim onu anlayamadım :)

Onu bunu bilmem ben şu yaşıma kadar yaşayıp saçma sebepten ölürsem diğer dünyada (eğer varsa) gülerim valla bu duruma. Ya da utancımdan bakamam kimsenin yüzüne diğer dünyada. Düşünsene adam savaşta ölmüş koskoca çarpışmış düşmanlarla ülkesini kurtarırken ölmüş. Sen 30 yıl didinip edip çalışıp kafana saksı düşüp ölmüşsün. Komik bence hiç kusura bakmayın. Sen şimdi gidip muharebede ölen adamın yüzüne bakabilecek misin orada? Yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Mayıs 2012; 11:18:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.