Öncelikle çok geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin.
İlkler bazen insanın moralini gerçekten fena bozabiliyor , tabi terside her şekilde mümkün
İlk defa bugün aracımı çektiler. Aracının yerinde olmadığını görünce kanım dondu anlatamam o duyguyu
geçmiş olsun arabanızın durumu iyi görünüyor ufak tefek olur böyle şeyler.Ben yerinizde olsam kasko falan deldirmem tamponu vidalattırırdım kırılan yerlerinden(bağlantıları kırıldıysa)
Geçmis olsun...
@ kadango ; Teşekkürler. Ayrıca, size de geçmiş olsun.Evet, aynen dediğiniz gibi telefonçekmiyor,kimseyi bulamıyorsunuz.O anda esasen yalnızlığın iyi bir şey olmadığını da geç olarak anlıyorsunuz :) Hayır, bu ikinci gidişimdi.
@ VoLKaN067 ; Teşekkürler.
@ extremeenvy ; Teşekkürler.Dediğiniz gibi yapacağım.Değiştirmek manasız.Kimsenin başına gelmez inşaallah.
@ kürsad ; Teşekkürler.Henüz ne kadara çıkacağını sorma imkanım olmadı.Yarın ilk işim olacak.Çözümde sizin söyledikleriniz.
@ Berkedogan ; Elbette, güvenlik açısından önemli bir unsur darbe emici tamponlar.Bu açıdan haklısınız.Ama hasar açısından değiştirmeye gerek yok gibi.İlgi ve alakanız için ayrıca teşekkürler.
@ ottoman24 ; Bu kaza açısından en mantıklı olanı galiba sanayi :) Teşekkürler ayrıca.
@ alikum ; :) 7 yıllık ( Ehliyetli olarak) ilk kazamdı.Şeytanın bacağını kırdık. :) Allah kimse için devamını nasip etmez inşaallah.
@ Whisper911 ; Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.Ayrıca teşekkürler.
@ brkcad34 ; Kaza anını Allah kimseye göstermesin.Teşekkürler ayrıca.
@ Alegiance ; Yedek parçası olan şeyler için üzülmeye gerek yok dediğiniz gibi. Teşekkürler ayrıca.
@ maniavolkan ; " Aracının yerinde olmadığını görünce kanım dondu anlatamam o duyguyu " sizi çok iyi anlıyorum.İnşaallah sizin aracınızda da önemli bir problem yoktur.Teşekkürler ayrıca.
@ Sansar_Selim ; Bağlantı noktaları galiba kırık, sizin de dediğiniz gibi vidalattırmak en iyi çözüm duruyor bu açıdan.Ayrıca teşekkürler.
@ LeFransız ; Teşekkürler.
Çok çok geçmiş olsun. Bende bugün daha 3 sularında yanlış yere parketmiş olan araca çarptım yarın götürüp baktırıcaz bakalım. Ön sol far kırık biraz da yanı göçük...
gecmıs olsun...
Bence kedi gotunu gormuş yara sanmış gibi olmuş
Takma kafana ya, tak plakanı yola dewam bence yaptırma bile plaka cogunu kapar kapamayan yerede local attırırsın misler gibi gezersin
Cok kafana dert olucaksa boyatırsın biter takma bunları, ya daha kotusu olsaydı canın sagolsun yeter
Çok geçmiş olsun,
Kasko delinmez korkmayın. Eğer 1 sene içinde 2 kaza dosyası olursa hasarsızlık indirimi sıfırlanır düz indirimsiz prim ödersiniz.
Parayla yaptıracaksnız daha iyi olur insanlık hali bir ufak bişey daha olabilir belki Allah korusun boşuna hasarsızlık indiriminden mahrum kalmayın.
Ben far değiştirecektim perşembe günü dsoaya açtırmıştım 250 lira far siparişi verildi. 2 gün sonra da kaza atlattık 3500 liralık masraf çıktı iki dosya açıkken bile sorun çıkmadı ama diğer dosya iptal olmamıştı acenteden ararılar diğer dosya iptal olmazsa hasarsızlık indiriminden yararlanamazsınz dediler. Bizde dilekçe vermiştik far dosyası için bakalım bu hafta içinde bleli olacak herşey. İnş iptal olur şubatın sonunda kasko yenilemem var çünkü.
Kasko para ödememezlik yapmaz hiç bir zaman ancak hasarsızlık indirimi düşer. Benimki anadolu sigorta. Diğer sigortalar nasıl tam emin değilim ama hepsi aynıdır sanırım.
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Öncelikle geçmiş olsun hocam.
Kasko poliçenizde belli bir miktara kadar meydana gelen hasarlarda, hasarsızlık indiriminizin bozulmayacağına dair bir kloz olması lazım. O miktarı öğrenirseniz eğer duruma göre hareket eder ve belki de cebinizden hiç para çıkmamasını sağlarsınız.
Kasko poliçelerine eklenecek bu klozla 1.500-TL'ye kadar meydana gelebilecek hasarlar hasarsızlık indirimini bozmadan kaskodan karşılanabilmektedir. Bunun için kasko sözleşmesi yapılırken kasko şirketine bu kloz için 20-30 lira gibi cüzi bir fazladan ödeme yapılıyor diye biliyorum.
Konuyu daha iyi bilen, konunun uzmanı arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun
geçmiş olsun allah tan fazla bişey olmamış
çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun iyiki yavaş gidiyormuşsunuz ...
geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun
lokal boyayla bile hallolabilir.tampon değişimine gidecek kadar birşey yok.tampon bağlantılarında birşey varsa o zaman iş değişir birazcık
öncelikle geçmiş olsun. ben de kayseri de benzer bi tamirat yaptırdım. diğer şubelerinden çok şikayet gelse de auto king in kayseri şubesini tavsiye ederim. resimde pek bişey göremedim gerçi ama aklınızda bulunsun. benim tamponun fotoları da var. ben işlemden sonra inanamadım. bu arada benim arka kapı arka çamurluk ve arka tamponda hem düzeltme (beş ayrı yerde) hem boya yapıldı. düzeltmeler için para almadılar. boyada da ilk ikisi bizden dediler. ben arka tamponun tamamının boyanmasını istedim. sadece onu ödedim. diğerlerini kasko ile hallettiler. sen hiç kafa yormuyosun. onlar hallediyor. ben çok memnun kaldım. başka sorun olursa yardımcı olabilirim. bu arada cidden başlığı görüp içerideki resmi görünce insan şaşırıyor, pek kaza falan sayılmaz yani. Allah beterinden korusun. ben de buna benzer bi kaç defa kaza yaptım. ama ilki kötü oluyo gerçekten. inşallah bi daha kaza da yapmaz bu duyguyu da yaşamazsın.
öncelikle geçmiş olsun doğuda hayat zordur zaten giden memurlar doğu hizmeti nedeniyle gider bitince de geri döner kaskoyu deldirmeyin tampon tamir olacaktır üzülmeyin de tamponlarda bu tür sıyrıklar olabilir vidalanmasında da sakınca olmaz bence ramazan bayramında osmaniyeden erzuruma gittim yağmur vardı o zaman kaza yaptığınız bölgede yol çalışması yapılıyordu takır tukur geçtik oradan dere kenarı yolu da zorluydu askeri araçlar devriye geziyordu zorlu bir yolculuğa çıkmışsınız geçmiş olsun en azından sağlığınız yerinde
En son kazan olur inşallah. Geçmiş olsun.
Arkadaşların dediğine katılıyorum. İyi bir usta halleder. Servis uğraşmadan tamponu değiştirir. Fotoğrafı bastırıp dosyaya koy.