Şimdi Ara

İlk Kazam :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ EmirG. ; Size de çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Ayrıca,teşekkürler.

@ M.t.K ; Teşekkürler.

@ drahte 1905 ; Hani derler ya ; .... giren şemsiye açılmaz diye. Sözün özü bu galiba. Teşekkürler ayrıca.

@ Yazılımcı Online ; Size de çok geçmiş olsun.Umarım her şey istediğiniz gibi olur, hem maddi hem de manevi.İlginiz içinde ayrıca teşekkürler.

@ F1SECO ; Teşekkürler. Cümlemizi korur inşaallah.

@ serdar1646 ; Teşekkürler.

@ cemoki ; Teşekkürler. Evet, ucuz kurtardık.

@ MZR34 ; Teşekkürler.

@ historiyst_45 ; Teşekkürler. Yavaş gitmese idik, sanırım " bu araç perte çıkar mı?" sorusunu sormam icab edecekti. Şükür.

@ warrior sako ; Teşekkürler.

@ EIRP ; Tampon yolda giderken sallanma gibi bir durumu yok.Orta bağlantıları falan sağlam.Fakat, sağ ve sol klipsler galiba kırılmış.Oralara da vida attırmayı düşünüyorum. Ayrıca, teşekkürler.

@ aydnlgn ; Benimde aklıma servisten önce Auto King geldi. Esasında bazı kafama takılan sorular vardı.Yazdıklarınız sayesinde kafamda herhangi bir soru işareti kalmadı.Zaten Koç Allianz'ın mini onarım hizmeti varmış. ( Çok araştırmayıcıyımdır, yeni öğrendim ) Yarın ilk işim oraya gitmek olacak.Teşekkürler ayrıca ilgi ve alakanız için.

@ meta80 ; Haklısınız. Üzülmekten de ziyade karayollarına isyan var bende. Yani göz göre göre lades olmak insanı sinirlendiriyor. Yol kenarlarında yaklaşık 70 cm kar olan yerleri temizlemek yerine sanki adamla dalga geçer gibi kazanın olma riskinin en az olduğu yerde 3-4 temizleme aracı ile boş boş gidip gelmeleri sinirlendiyor. Aşkale ilçe merkezini görmeniz lazımdı.Kaldırımlar gözükmüyordu.Keza bu olayı yaşadığımız yerde bundan çok farkı yoktu. Ayrıca teşekkürler ilgi ve alakanız için.

@ mllm ; Kaza yapanlar için son kazaları, yapmayanlar içinde hiç tanışmazlar inşaalah.Teşekkürler ayrıca.

@ GöKHaN 35 ; Teşekkürler.

• arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun.

şu an kaza yaptığınız yerde yani erzurumun aşkale ilçesinde yaşıyorum ve buralıyım.

bazı arkadaşlarımızın bahsettiği gibi doğuda yaşam zordur.ayrıca bence şükredin durumunuza daha 3-4 gün önce sizin kaza yaptığınız yerde otobüs devrildi ve 15 tane yaralı 3 tanesi ağır.
    bazı arkadaşlar karayollarını suçlamışlar. bu biraz insafsızca olmuş. çünkü kaza yaptığınız yerden(Tepebaşı) aşağı doğru yolu temizlerler(yaklaşık 3-5 km) ve rampanın bitimindeki köprüye(bölge trafik binasının olduğu yer) geldiklerinde tepebaşında yine yollar kar sebebiyle kapanır. 4 tane greyder 3 gündür ilçe merkezindeki karları 8 kamyonla taşıyarak bitiremediler. ayrıca kazadır her an başınıza gelebilir ama sizin bir hatanızdanda kaynaklanmış olabilir. yıllardır tercana yaz-kış gider geliriz en buzlu zamanlarında(siz kışın en temizine denk geldiniz ) daha aracı kaydırmışlığım yoktur. sanırım buda bizde alışkanlık yaptı

Sonuç olarak kazadır başa gelecek varsa önüne geçemeyiz. fakat birazda dikkat şart ne kadar yavaş olursak olalım.

tekrar çok çok geçmiş olsun. yolunuz tekrar aşkaleye düşerse size bir çay ısmarlamak isterim. eğer isterseniz telefon numaramıda gönderebilirim

Saygılar.

ONUR

• gecmiş olsun. tamponun fotosunu cekip lokal boya attırın kaskoyada bulaşmayın cok bişey cıkmaz zaten.
  • Geçmiş olsun,Geçenlerde Merter migros yanının orda bende kaza yaptım araç teyze oglunundu beraber gidiyorduk öndeki araç aniden durdu ben durmasını basardım carpmadan arkadaki araç bu sefer carptt bana arkadaki araç reno ydu pert oldu 1 serisinin ise 8-9 bin ytl hasarı cıktı,arkadaki araçında sigortası kaskosu yoktu mecburen bariyere carptık gösterdik gerçi 5-6 araç birbirine girmişti arkada ama onlar kendi aralarında anlasıp hemen gittiler biz ise yaralı var diye karakolu boyladık
     İlk Kazam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakerys -- 24 Şubat 2009; 0:17:44 >
  • Öncelikle geçmiş olsun

Kazadan ders çıkarmak için soruyorum..(karlı zeminde olan ilk kaza)

Aracınızda esp ve kış lastiği var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 24 Şubat 2009; 0:21:01 >
  • hem sıze hemde bakerys gecmıs olsun ıkınızede....
  • Allah beterinden saklasın...ben pek anlamadığım için ne desem boş olur kasko masko bilmem.

ben de bildiğimi söyleyim küçük küçük sadaka verin gizli olursa daha hoş olur..garibanın yüzünü güldüreni, sevindireni Allah üzmez...biz böyle öğrendik..her yıl zekat vermeyi hiç ihmal etmeyin asıl kasko zekat ve sadakadır...hürmetler...hayırda şer de Allahtandır..

geçmiş olsun
  • Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...

Toyotanın tamponunda pek bişey belli olmuyor.Fazla birşey tutmaz sanırım.Bence kaskoyu deldirmeden ve tamponu değiştirmeden tamir ettirip boyatın...
  • çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
  • Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 24 Şubat 2009; 1:15:58 >
  • geçmiş olsun.Allah büyük kazalar göstermesin.
  • Geçmiş olsun dielim ilk başta şunu belirtmek istiyoum araçta kar lastiği yoksa ESP malesef karda pek işe yaramıyor, lastikiğin zaminle bağlantısı kesilince bütün 3 harfli sistemler standart ta olsa kar etmiyooo
  • Glex arabamı teslim aldım eskisi gibi mahşallahı var sadece sağ kule eğilmiş biraz onu düzeltmişler. Öyle şasede falan bişey yokmuş Allahtan
  • @ 10ur_1 ; Sevgili onur, bende kamu görevlisiyim.Hangi şartlarda çalıştıklarını en iyi bilenlerden biriyim.Eleştirimin amacı şu idi. Seninde ismini belirttiğin o güzergahta 45 dakika içinde 3'e yakın kaza oldu.Fakat, çalışmalar hep kazalardan sonra oldu.Kaza yapan bir tırada elimden geldiği kadarı ile yardım ettim.O yolda yaklaşık bir buçuk saate kadar kaldım.Siz Aşkaleli olduğunuzdan daha iyi bilirsiniz,çalışıp çalışmadıklarını.Ayrıca, Aşkale'li insanlar bizlere yoğun bir ilgi ve alaka gösterdiler. ( Özellikle Iğdır Turizm acentesini işleten Ahmet kardeşim) İnanın daha önce görmediğim bir sevecenlik ve içtenlik vardı.Oradan ayrılırken de kendilerine ilettim bu yazdıklarımı.Ancak, tekrar yazma ihtiyacı duydum.Aşkale'ye yeniden yolum düşer büyük ihtimal. Mayıs'ın son haftası tekrar oradan geçeceğim.Geçmeden önce size özel mesaj yolu ile ulaşır, çayınızı içerim.Saygılar bizden ayrıca.

@ isbaraalp54 ; Doğru söylüyorsunuz. Teşekkürler ayrıca..

@ Bakerys ; Size de çok geçmiş olsun.Yaralı arkadaşın durumu inşaallah iyidir.Maddi ve manevi zararlarınızı en ufak şekilde atlatırsınız umarım.Teşekkürler ayrıca ilgi ve alakanız için..

@ C.McRae ; Comfort modeli olduğundan ESP yok. Fakat, kar lastiklerim vardı. Teşekkürler ayrıca.

@ bencn17 ; Teşekkürler.

@ astra_enj_elgnc2009 ; Kesinlikle haklısınız. Arabayı aldığımda fakir sevindirmedik.Sevindirmek yani aklın başına gelmesi için bu tarz şeyler gerekiyor galiba.Tavsiyenizi de fazlasıyla ciddiye alcağım.Sağolun tekrar.

@ dainesee ; Sizin gibi düşündüğümden bugün Auto King'e gitmeyi düşünüyorum.Tamir ettirmek için. Ayrıca teşekkürler.

@ tsi delisi ; Allah herkesi korusun. Teşekkürler ayrıca.

@ UNF0RGIVEN ; Teşekkürler.

@ necmi42 ; Amin.Kimseye göstermez inşaallah.Sağolun.

@ serty23 ; Haklısınız. Sonuçta fizik kuralı.Teknoloji de bir yere kadar. ( ESP yok, fakat kar lastiği vardı)

@ Yazılımcı Online ; Maşaallah. Sizin adınıza çok sevindim. İnşaallah başınıza gelen son kaza olur. Allah beterinden korusun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.