Şimdi Ara

İLK KAZAMI BUGÜN YAPTIM (SUÇ % 100 ADAMDA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: woxow

bu işler böyledir işte. karşı taraf suçluydu demek motosiklette pek sökmez. mefta olduktan sonra karşıdaki kasten bile yapsa önemi yok.

motora binerken önündekine, arkandakine, sağındakine, solundakine, karşıdan gelene, gelene geçene, yola girene, yoldan çıkana, park etmiş araçlara, kenardaki yayaya, civardaki hayvanlara, yola, çukurlara, suya veya diğer ıslaklıklara, yoldaki taş parçasına, yağmura, çamura, mıcıra, rüzgara, sineğe, böceğe.........( yoruldum başkası devam etsin ) dikkat edeceksin.

çok güzel açıklamışsın hocam
    peki araba kullananlar nelere dikkat edicek

• Valla yazmadan duramayacağım. Trafik kurallarına göre sollama nasıl yapılır bunu biliyormusun? Belli ki hayır. Asla ve asla suç adamda deil hatta suç %100 sende. Bende motorcuyum. Hemde yılların motorcusuyum. Ben yapmıyormuyum? Yapıyorum. Ama bi kaza (ALLAH korusun) Yaptığımda yada bi olay olduğunda bu şekildeki gibi çuvaldızı kendine iğneyi karşıya batırman lazım. Uzun lafın kısası Kurallar dahilinde yapmadığınız hiçbir sollamadan kimseyi suçlu duruma sokamazsın. Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız sürüşler diliyorum kardeşim. Amacım seni rencide etmek değildir umarım anladın beni.
  • Adam hatali ama yine hatasini kabul etmis.Bugun gozumun onunde adam motorcuya cami acip ana avrat sovdu yine kendi hataliydi dengesiz cok var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen araçların arasına dal hadi daldın bari dikkat et herkes seni fark edemeyebilir sen 2 kat daha dikkatli olman lazım motor üstünde
    neyseki allah korumuş umarım daha dikkatli olursun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.